|
Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji. |
Wyświetl wyniki ankiety: Grasz u tego bukmachera czy nie? | |||
Nie:( |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 27,45% |
Tak![]() |
74 | 72,55% |
Głosujących: 102. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Na tym STSie dalej można wpłacić 200, wziąć bonus i wypłacić te 200?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
tak .....................
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ta promocja w STSie kończy się 27 marca, także kto się jeszcze nie załapał to zostało mu pare dni
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Od 27.03.13 w regulaminie jest punkt:
Wypłaty pierwszego wpłaconego depozytu do kwoty 200 zł można dokonać dopiero po jednokrotnym lub kilkukrotnym zawarciu dowolnych zakładów z łączną stawką odpowiadającą jednokrotności kwoty depozytu do 200 zł, z minimalnym kursem całkowitym wynoszącym 1,5. Część kwoty pierwszego wpłaconego depozytu przewyższająca wartość 200 zł z wyłączeniem tej wartości, może być wypłacona w dowolnie wybranym momencie bez konieczności spełnienia warunków zawartych w punkcie 3.6. Czyli nie ma możliwości wypłaty od razu po wpłacie depozytu ;/ |
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
Znalazłem fajną stronkę, albowiem wchodzimy na http://www.typybukmacherskie.org/ rejestrujemy się piszemy kilkadziesiąt postów i po jakimś czasie dostajemy darmową kasę o jakiegoś bukmachera.
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Witam,
Mam pytanie odnośnie obrotu bonusu początkowego od wpłaty w bet365. Mianowicie ktoś kiedyś wspominał o takim chytrym sposobie na obrót tym bonusem. Chodziło o zakład "strzelec bramki" i stawianie na zawodnika który nie zagra w danym meczu z powodu kontuzji czy kartek. Zakład taki kończy się zwrotem. I moje pytanie brzmi czy to nadal działa? Ktoś może to potwierdzić? ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Jak tam oferty na MŚ u buków? Znaleźliscie jakąś najbardziej korzystną?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Ja masz grać w bahu to lepiej zrobisz jak do ziemniaka się przejdziesz, praktycznie na to samo wychodzi, a nawet lepiej jak trafisz okazję.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Fajne było wczoraj promo w William Hill. Od 13.00 był wystawiony kurs 2.00 na Brazylię na 50 tysięcy zakładów niestety na max stawkę 20 funtów.
|
|
Junior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Witam , co powiecie na temat bukmachera sportingbet ? Ja u niego gram i jestem zadowolony , stawki ma dobre , z wypłacalnością w porządku i w dodatku jeszcze oferuje różne promocje oraz bonusy jak zakład bez ryzyka czy ciekawy darmowy piłkarski typer. Kiedyś grałem w punktach stacjonarnych ale odkąd zmieniłem miejsce zamieszkania postanowiłem zacząć internetową przygodę z bukmacherem a że słyszałem wiele pozytywnych opinii więc wybór padł na niego. Jak się układa wasza współpraca z obecną firmą do której uczęszczacie ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 03.2015
Offline |
|
Może kogoś to zainteresuje, bo Totolotek daje 5 złotych za darmo za zarejestrowanie się u nich
![]() http://bethub.pl/odbierz-5-zlotych-z...o-w-totolotku/ ![]()
www.pilka24.com.pl - najnowsze wiadomości ze świata piłki nożnej
|
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Gdzie ten link znajdę?
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
Jeśli typujecie na kasę, to polecam zajrzeć do artykułu
Jak założyć konto na Neteller Twojtyp. Tutaj dowiecie się o nowym interesującym portfelu wirtualnym stworzonym dla typerów |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2016
Offline |
|
ktoś już może sprawdzał tą stronę kolegi w poście powyższym? Chętnie coś postawiłbym, jakiegoś typowego totolotka, czyli kuponik gdzie nie wiadomo jak dużo jest meczy postawione, za małą stawkę, taki trochę typowy totolotek w bukmacherce jak ja to mówię ;p żeby zarobić zakupy w sklepie medycznym https://www.medyczny.pl/category/lam...ze-przeplywowe jakiś fajny używane samochodzik ściągnąć. Tak odłożyć to jest ciężko, można to robić w nieskończoność, a może jakiś kuponik za 5zł przyniesie mi mega dużą wygraną co? ;p
Ostatnio edytowane przez danka : 05.10.2020 o godz. 15:31.
|
|
Junior Member
Od: 07.2019
Offline |
|
sadzisz, że 5 zł tylko wystarczy?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2020
Offline |
|
Takie info o promocji dla osób, które lubią darmowe depozyty. w Totolotku wpisujemy Kod PODOLSKI w zakładce wpłaty i mamy 10 złotych na koncie. Oferta dla wszystkich i ważna do jutra.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
5 PLN na totolotek - KOD : WR2020
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Wrzucam info o promocji dla osób, które obstawiają mecze białoruskiej Wyszejszej lihi - w Totolotku jest bonus 20 złotych za wtopione kupony na tą lige (pod warunkiem, że zagra się mecze z 7 kolejki za min. 20 PLN).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Wrzucam info o nowej promocji Totolotka na nasza EKSTRAKLAS(P)E. Jak ktoś obstawia, to sumka w sam raz na mały kupon.
Stawiasz min. 25 PLN na mecze EKSTRAKLASY = 25 PLN otrzymujesz po rozliczeniu kuponu. Szczegóły na ich stronce. |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 06.2020
Offline |
|
grać opłaca się z tym kanałem co darmowe typy daje czyli "typy bukmacherskie" na youtube
|
|
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|