|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ekstraklasa a przetarg TV. Skok na bank
http://pilkanozna.pl/index.php/Wydar...k-na-bank.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Wygrzebaliśmy z piwnicy starego Samsunga (nie mam modelu pod ręką - z 10 lat ma, jeden z pierwszych LCD). Działa - ale obraz jest wyblakły - jak stare zdjęcie czy gazeta.
Ustawiałem co się dało - kolory, barwę, tryb, rodzaj obrazu, ostrość, kontrast itp itd i kupa. Mogło paść coś z elektroniki ? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zapytam z ciekawości zastosowałem taką przejściówkę (patrz foto) i mam brak sygnału dlaczego? Po kablu wszystko śmiga....
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No raczej chyba nie, bo matka też ma i jej zawinąłem i też lipa
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Ktoś ostatnio zmieniał coś w NC+? Jest szansa na negocjacje?
Skończyła nam się umowa - na kolejne 2 lata dostaliśmy identyczny pakiet ale za 10 zł droższy - wiec złożyliśmy wypowiedzenie z końcem lipca - ciekawe czy ktoś zadzwoni ... ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Na forum satkurier jest wątek o aktualnych ofertach. Ja przedłużałem końcem kwietnia to negocjacji takich jak kiedyś już nie było. Ceny za pakiety mają ustalone tak samo za dodatkowe kanały. Możesz urwać jedynie jakiś dekoder, VOD czy multi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wypowiedzenie pomaga
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Niestety to nie internet, czy abonament telefoniczny, że jeśli nie pasuje mi oferta to dziekuję i w tym samym dniu oglądam oferty licznej konkurencji. Tu jest podzielony rynek i koniec. Jeśli ktoś tak jak ja wymaga od TV głównie transmisji futbolu to niestety musi liczyć, że mu nc+ nie zaszaleje z wysokością nowego abo... Bo gdzie pójdę w razie czego? do Polsatu i ligi rosyjskiej, czy co tam oni pokazują?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
nc+ uruchamia Canal+ Sport 3 i Canal+ Sport 4
https://satkurier.pl/news/181918/nc-...l-sport-4.html ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
No właśnie akurat moja Młoda ma w dupie piłkę i chce mieć ten sam pakiet co wcześniej za tę samą cenę. Na razie minęły 2 tyg prawie i zero kontaktu. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Edit. No i zadzwonili i się udało. Pakiet ciut wyższy za tą samą cenę co przez ostatnie 2 lata.
Problem jest innego typu ... Ten nowy dekoder nie ma wyjścia optycznego ale jakieś gówno spdif - którego mój wzmaczniacz za chiny nie obsłuży... ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
wziąłem jako nowy nc+
comfort + canal+ 74,99 2 dekodery 20 zł do tego paczka HBO + HBO Go za 20 zł podobno nowi mają lepiej ![]() zobaczymy jak się umowa będzie kończyć ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Jest w internecie jakieś miejsce, gdzie można wykupić dostęp do transmisji meczów? Nie ma już dailymotion, więc zależy mi najbardziej na naszej lidze oraz Premier League.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Tak, player.pl, pakiet canal+ - 45 zł za miesiąc, przy automatycznym odnawianiu (ale możesz je w każdej chwili zatrzymać, nawet na kilka dni).
Działa też na smartfonie. Jeśli zależy Ci tylko na lidze, to w player.pl jest pakiet PKO Ekstraklasa: 150 zł do końca roku 2019, czyli wychodzi ok. 30 zł miesięcznie za dostęp do ligi. Ale bez przerw no i płatność jednorazowa. Pakiet zawiera kanały Canal+ Sport 3 i Canal+ Sport 4, w których są transmisje wszystkich meczów ligowych plus magazyny ligowe.
Ostatnio edytowane przez rav : 28.07.2019 o godz. 11:22.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
PKO Ekstraklasa: Wisła - Górnik w niemieckiej stacji sportowej
https://satkurier.pl/news/182592/pko...sportowej.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
ma ktos pakiet NC+ i dokupil do niego ten polsatowski pakiet z LM
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Jak idzie okablowanie przy multiroom w nc+
Z anteny do głównego dekodera, z głównego dekodera kabel antenowy do dodatkowe dekodera? I jeszcze kabel internetowy? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
https://ncplus.pl/multiroom ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Pany, przy pięknej pogodzie mam siłę sygnału na 95% a jakość na 40% ...
Antena 60 cm nie kalibrowana przez jakieś 5 lat. Warto iść w większą i nowy konwerter (koszt niecałe 100zł) np 80 cm albo większą? ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
We większą zawsze warto. Mniej zakłóceń od złej pogody, deszczu itp.
Nowy konwerter ja od razu zmieniłem na ten poczwórny, z 4 gniazdami. Mogę osobno połączyć 4 pokoje. |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Myślałem o 90cm ale nie wiem czy wiatr z komina nie urwie... Ma napisane że do 130kmh wiatru, a takie bywają
![]() Ja konwerter z 1 gniazdem bo tam już mam instalację zrobioną, ścian kuć mi się nie chce. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Offline |
|
Czy istnieje coś takiego.
Dekoder do którego włożę kartę z polsatu cyfrowego, dzięki czemu będę odbierał normalnie te kanały co mam w abonamencie + ten dekoder będzie miał możliwość ściągnięcia youtube, netflixa, player.pl ? ![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Samej karty nie włożysz, tzn da radę ale trzeba sporo się nakombinować. Jesli polsat byłby w stanie wymienić Ci obecny dekoder na moduł cam z kartą to wtedy spokojnie by się znalazło jakoś dekoder który by spełniał Twoje oczekiwania co do serwisów vod.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Offline |
|
Niestety wymienić nie da rady. A da się kupić gdzieś taki moduł cam i potem dekoder do tej karty i vod?
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Karte masz sparowaną zaszytym w karcie i dekoderze/module kluczem. Oficjalnie nie da rady używać karty polsatu w dekoderze/module innym niż ten dostarczony razem z kartą. Cały myk polega na wyciągnięciu odpowiednich danych z dekodera/karty i wygenerwoanie pliku który wrzucasz do nowego dekodera kupionego na wolnym rynku, który dla karty wygląda jak oryginalny dekoder polsatu.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Czesc,
Stoje przed zadaniem "instalacji" telewizora w pomieszczeniu, gdzie nie ma gniazda antenowego. Niestety, przeciągnięcie kabli nie wchodzi w grę, ponieważ znajdują się one po drugiej stronie domu, a montowanie anteny na balkonie wiązałoby się z wiecznie uchylonym balkonem, albo wierceniem dziury w ścianie, co też nie jest najlepszą opcją. Pomyślałem zatem, że może antena wewnętrzna sprawdziłaby się w takiej sytuacji, żeby odbierać sygnał telewizji naziemnej? Ma ktoś z Was doświadczenia z takimi rozwiązaniami? Dzięki! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
https://mediamarkt.pl/rtv-i-telewizo...E&gclsrc=aw.ds nie wchodzi w grę? puszczasz między oknem a ramą i cyk, okno zamknięte ![]() ps. jest jeszcze kablówka, lub telewizja przez internet PILOT WP |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|