|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Wcześniej płaciłem 109 zł. Nie chcieli niestety zejść nic taniej. Podpisałem na początku lutego.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
przyszedła kolej migracji na mnie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Nigdy wiecej nc+
Powód: 100 pytan do
Ostatnio edytowane przez Grodo : 04.03.2014 o godz. 22:08.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
do mnie dzis dzwonili - oferowali to co mam - czyli calosc = 6 x C+ i jeszcze jakies nowe motoryzacyjne bzdety - bez HBO i Cinemaxa - za 74 zl - na 2 lata - wiec oczywiscie propozycje wysmialem bo teraz place 69 zl i powiedzialem ze w zyciu nie zaplace wiecej za kontynuacje umowy niz dotychczas ....a jak u Was
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Do mnie dzwonili dzisiaj i oferowali za 59 zł to co mam obecnie w tej samej cenie czyli pakiet Universe + pełny pakiet canal+ (bez HBO i Cinemax), 0 zł. za multiroom ale nie zgodziłem się bo chcieli abym za wynajęcie dekodera do multiroom płacił 15 zł/mies., a obecnie nie płacę i nie przedłużyłem umowy, którą mam do maja.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Szybkie pytanko, jak przechodziłem z C+ do nc+ to na jaki adres teraz wysłać wypowiedzenie? NC+ 02-100 Warszawa skr. pocztowa 8 ? Taki był poprzedni adres Canal + Cyfrowy. Upewniam się
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
z użytkowników NC+ sprawdzał ktoś czy to u was działa? http://www.hdtv.com.pl/forum/platfor...omputerze.html
u mnie po wybraniu programu jakiś error wyskakuje i muszę jakiegoś speca od japońskiego dorwać by mi to przetłumaczył |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Dostane gdzieś w Krakowie, takie cudo: http://allegro.pl/nowosc-lacznik-prz...013545526.html ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kupię sprawny Sagemcom DSI83 w rozsądnej cenie (potrzebuję do multiroomu. Jeśli ktoś ma taki na zbyciu to możemy dokonać transakcji.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Mam pakiet OptiumumHD (bez hbo ale z c+ oczywiście no i multiroom) płacę 81 zł. Dzwonili do mnie pierwszy raz zaproponowali 89 zł i hbo, potem zeszli do 79,90 zł, a ostatni telefon 76,90. Za każdym razem chcą wcisnąć na siłę to hbo, które w zupełności mnie nie interesuje. Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam ![]() co do nie przedłużania umowy, każda umowa (w każdym przypadku - telewizja, telefon i inne czary) powyżej 12 miesięcy przechodzi w umowę na czas nieokreślony, także uważaj, bo i będziesz miał dalej usługę i cenę na pewno wyższą... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
I tu mam następujące pytanie, chciałbym wymienić dekoder (taki najprostszy, w bezpłatne użytkowanie), jaki byście polecili z własnego doświadczenia? Phillips, Pace czy Sagem? Nie musi mieć nie wiadomo jakich bajerów, tylko żeby się nie wieszał zbyt często. ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
dulli78 masz na myśli sprzęt HD tak? Sagema HD unikaj, bo jest wolny jak cholera. Przez rok mnie wkurzał i wystarczy. Wymieniłem go na Pace PVR500 (bez opłat). Na pewno jest szybszy, no i ma dysk. Raz czy dwa mi się przez ostatni miesiąc zawiesił, ale i tak nie ma porównania z Sagemem. Philipsów chyba już nie dają - o ile się nie mylę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Ja mam full opcje z hd canale, hbo, cinewszystko za 79 zl i dwa dekodery hd i multiroom za free
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ja tez taka slaba propozycje dostaje od 2 tygodni prawie codziennie, i teraz juz wyprzedzam fakty od raz dziekujac za to .....czy wynegocjowal ktos calosc C+ bez tych filmowych i niepotrzebnych HBO, Cienemaxow itp za mniej niz 60 zl ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
Za 54 zł na rok canal+ bez HBO,Cinemax, tylko że ja mam jeden dekoder HD wypożyczony, drugi sd ale własny i multiroom oczywiście
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Mnie wczoraj proponowano umowę na 24 miesiące, cały C+, HBO 9 mcy za darmo, z multiroomem i swoimi dekoderami (sagemy hd na własność) za 64,50 zł miesięcznie - oczywiście to średnia. Oczywiście grzecznie odmówiłem ![]() Wysłałem wypowiedzenie 3 tygodnie temu. Też liczę, że będę to miał za 60 maksymalnie, to jest do ugrania i taka kwota z multi by mnie cieszyła. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Mnie się umowa konczy 31 maja i dzisiaj do mnie zadzwonili z ofertą: - całe C+ - HBO - Filmbox - Cinemax - AXN - kino nocne ( ![]() za jedyne 195 zł na miesiąc ![]() Wysłałem dziś wypowiedzenie ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ja widzę to nowi klienci mają lepiej pakiet podstawowy 39.90 pakiet extra 6 miesięcy za friko a potem 10zł ( jak chcemy) dodajemy sobie c+ całą paczke+hbo+cinemax=109.90+10 za extra =119.90 zł na 24 miesięcy umowa trochę długa, ale może dało by się coś ugrać.Mam jeszcze 5 miesięcy umowy także zobaczymy
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Przedłużałem umowę na kolejne 12 m-cy
pakiet Universe 6x canale dekoder PVR Multiroom /stare karty/ razem 59 zeta Wypowiedzenie wysłane, ni cholery nie chcieli zejść niżej ![]() AntyMod : faktycznie teraz się nazywa tak jak piszesz , sugerowałem się tym co mam napisane na ICA, a tam jest pakiet UNIVERSE +
Ostatnio edytowane przez BW.WISŁA : 09.04.2014 o godz. 21:30.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Hm... Mam pakiet co powyżej bez "kina nocnego", Cinemax i Filmbox. Kosztuje mnie to 89 złotych, a w tej cenie mam już najem dekodera z dyskiem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
ano właśnie... jak patrzę na stronke nc+ to te dodatkowe pakiety sa po 15 zł, więc razem 45 zł powinno dojść i wynosić najwyżej 134 zł.
Trzasnąłem słuchawką. Teraz czekam na reakcje po wypowiedzeniu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Reasumując - warto wypowiedzieć, warto grzecznie negocjować. Pewnie mógłbym jeszcze ugrać z piątkę co najmniej, ale już miałem dość tych telefonów - wzięli mnie na klasyczne przetrzymanie ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Ja mam taką sprawę, obecnie mam pakiet z hbo canal+, dwa dekodery (w tym jeden z nagrywarką), multiroom. Płacę 99 zł. Teraz przy przedłużaniu potrzebuję jeszcze jeden dekoder, babeczka mówiła że obecne dekodery muszę wymienić i proponuje mi 125 zł na miesiąc plus jakiś cinemax. Dla mnie przesada, mówicie że lepiej wypowiedzieć, czy negocjować kilka rozmów aż zjadą z ceną?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
@Arkas
Jeśli zamierzasz używać trzy dekodery na raz, to musisz wymienić sprzęt. Więc pewnie za dużo nie zwojujesz negocjowaniem, choć czemu nie sprawdzić? Jeżeli na trzecim dekoderze będziesz oglądał sporadycznie i możesz przenosić kartę, to rozważ zakup dodatkowego dekodera poza ncpus. Pewnie zapłacisz jakieś 200-250 zł. W 8-9 miesięcy Ci się zwróci. Jest jeszcze opcja samodzielnego dzielenia splitterami, ale nie wiem czy one nadal dobrze działają na starym sprzęcie cyfry. U mnie się spsuły... |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|