The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Wiślak1989
Member

Od: 07.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2014, 11:53
Wcześniej płaciłem 109 zł. Nie chcieli niestety zejść nic taniej. Podpisałem na początku lutego.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 04.03.2014, 15:18
przyszedła kolej migracji na mnie obecnie superpremium (full C+ i HBO), bez dekodera i bez MR. place 99. Umowa do konca kwietnia. Generlanie chcialbym podobnie jak mam ,moze by sie udalo troche zbic cene z racji swojego dekodera i bez MR. Ewentualnie bez HBO jesli mialoby to spuscic cene o 20pln. Full c+ musi byc. Chcialem poczytać co tu ludzie targują ale z racji wprowadzenia wczoraj nowych ofert to pewnie lekture moge sobie wsadzić w żyć. Moge liczyc na 6xC+ Hbo za 79 ?
Odpowiedz cytując
Grodo
Member

Od: 02.2003

Stary 04.03.2014, 17:35
Nigdy wiecej nc+
Powód: 100 pytan do
Ostatnio edytowane przez Grodo : 04.03.2014 o godz. 22:08.
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 04.03.2014, 17:57
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
przyszedła kolej migracji na mnie obecnie superpremium (full C+ i HBO), bez dekodera i bez MR. place 99. Umowa do konca kwietnia. Generlanie chcialbym podobnie jak mam ,moze by sie udalo troche zbic cene z racji swojego dekodera i bez MR. Ewentualnie bez HBO jesli mialoby to spuscic cene o 20pln. Full c+ musi byc. Chcialem poczytać co tu ludzie targują ale z racji wprowadzenia wczoraj nowych ofert to pewnie lekture moge sobie wsadzić w żyć. Moge liczyc na 6xC+ Hbo za 79 ?
Ja od maja miałem HBO i C+ za 69 złotych. Teraz zadzwonili i zaproponowali mi to samo w cenie 79złotych. W sumie przyjąłem bez negocjacji, ale pewnie gdybym negocjował to spokojnie bym został przy 69 zł.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 06.03.2014, 11:22
do mnie dzis dzwonili - oferowali to co mam - czyli calosc = 6 x C+ i jeszcze jakies nowe motoryzacyjne bzdety - bez HBO i Cinemaxa - za 74 zl - na 2 lata - wiec oczywiscie propozycje wysmialem bo teraz place 69 zl i powiedzialem ze w zyciu nie zaplace wiecej za kontynuacje umowy niz dotychczas ....a jak u Was ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 06.03.2014, 19:07
Do mnie dzwonili dzisiaj i oferowali za 59 zł to co mam obecnie w tej samej cenie czyli pakiet Universe + pełny pakiet canal+ (bez HBO i Cinemax), 0 zł. za multiroom ale nie zgodziłem się bo chcieli abym za wynajęcie dekodera do multiroom płacił 15 zł/mies., a obecnie nie płacę i nie przedłużyłem umowy, którą mam do maja.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 11.03.2014, 11:48
Szybkie pytanko, jak przechodziłem z C+ do nc+ to na jaki adres teraz wysłać wypowiedzenie? NC+ 02-100 Warszawa skr. pocztowa 8 ? Taki był poprzedni adres Canal + Cyfrowy. Upewniam się
Odpowiedz cytując
focusik09
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.03.2014, 12:33
David. napisał(a):Wyświetl post
Szybkie pytanko, jak przechodziłem z C+ do nc+ to na jaki adres teraz wysłać wypowiedzenie? NC+ 02-100 Warszawa skr. pocztowa 8 ? Taki był poprzedni adres Canal + Cyfrowy. Upewniam się
Tak, Panie ten sam adres
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 17.03.2014, 19:58
z użytkowników NC+ sprawdzał ktoś czy to u was działa? http://www.hdtv.com.pl/forum/platfor...omputerze.html
u mnie po wybraniu programu jakiś error wyskakuje i muszę jakiegoś speca od japońskiego dorwać by mi to przetłumaczył
Odpowiedz cytując
Greg91
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.03.2014, 11:45
Dostane gdzieś w Krakowie, takie cudo: http://allegro.pl/nowosc-lacznik-prz...013545526.html ?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 25.03.2014, 21:40
Kupię sprawny Sagemcom DSI83 w rozsądnej cenie (potrzebuję do multiroomu. Jeśli ktoś ma taki na zbyciu to możemy dokonać transakcji.
Odpowiedz cytując
MK85
Member

Od: 01.2008

Stary 26.03.2014, 07:22
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Do mnie dzwonili dzisiaj i oferowali za 59 zł to co mam obecnie w tej samej cenie czyli pakiet Universe + pełny pakiet canal+ (bez HBO i Cinemax), 0 zł. za multiroom ale nie zgodziłem się bo chcieli abym za wynajęcie dekodera do multiroom płacił 15 zł/mies., a obecnie nie płacę i nie przedłużyłem umowy, którą mam do maja.
no mnie ostatnio torpedują telefonami...
Mam pakiet OptiumumHD (bez hbo ale z c+ oczywiście no i multiroom) płacę 81 zł. Dzwonili do mnie pierwszy raz zaproponowali 89 zł i hbo, potem zeszli do 79,90 zł, a ostatni telefon 76,90. Za każdym razem chcą wcisnąć na siłę to hbo, które w zupełności mnie nie interesuje. Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam
co do nie przedłużania umowy, każda umowa (w każdym przypadku - telewizja, telefon i inne czary) powyżej 12 miesięcy przechodzi w umowę na czas nieokreślony, także uważaj, bo i będziesz miał dalej usługę i cenę na pewno wyższą...
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2014, 09:26
MK85 napisał(a):Wyświetl post
no mnie ostatnio torpedują telefonami...
Mam pakiet OptiumumHD (bez hbo ale z c+ oczywiście no i multiroom) płacę 81 zł. Dzwonili do mnie pierwszy raz zaproponowali 89 zł i hbo, potem zeszli do 79,90 zł, a ostatni telefon 76,90. Za każdym razem chcą wcisnąć na siłę to hbo, które w zupełności mnie nie interesuje. Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam
co do nie przedłużania umowy, każda umowa (w każdym przypadku - telewizja, telefon i inne czary) powyżej 12 miesięcy przechodzi w umowę na czas nieokreślony, także uważaj, bo i będziesz miał dalej usługę i cenę na pewno wyższą...
Wiem o tym, zaproponowali mi to co mam + HBO (bezpłatnie przez 6 mies.), za tą prawie samą cenę (62 zł.), tylko musze kupić dekoder do multiroomu bo nie chcę ewentualnie płacic 15 zł za dzierżawę.
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.03.2014, 18:54
MK85 napisał(a):Wyświetl post
(...)Powiedziałem, że jako stały klient (3-4 umowa mi się kończy w maju) to oczekuję czegoś atrakcyjnego i jeżeli następny telefon będzie z takimi propozycjami to od razu składam wypowiedzenie, także na razie czekam
Bez złożonego wypowiedzenia umowy nigdy nie doczekasz się na dobrą ofertę. Mam umowę do końca kwietnia (płacę 49 zł), rezygnacja wysłana już jakiś czas temu, dzwonili kilka razy z różnymi ofertami (za 54 zł, 59 zł, 69 zł) wciskając za każdym razem HBO. Nawet mi się nie chciało z nimi rozmawiać, negocjować to trzeba z działem utrzymania klienta pod koniec obowiązującej umowy (czyli w moim przypadku pod koniec kwietnia).
I tu mam następujące pytanie, chciałbym wymienić dekoder (taki najprostszy, w bezpłatne użytkowanie), jaki byście polecili z własnego doświadczenia? Phillips, Pace czy Sagem? Nie musi mieć nie wiadomo jakich bajerów, tylko żeby się nie wieszał zbyt często.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.03.2014, 20:02
dulli78 masz na myśli sprzęt HD tak? Sagema HD unikaj, bo jest wolny jak cholera. Przez rok mnie wkurzał i wystarczy. Wymieniłem go na Pace PVR500 (bez opłat). Na pewno jest szybszy, no i ma dysk. Raz czy dwa mi się przez ostatni miesiąc zawiesił, ale i tak nie ma porównania z Sagemem. Philipsów chyba już nie dają - o ile się nie mylę.
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.03.2014, 20:50
Ja mam full opcje z hd canale, hbo, cinewszystko za 79 zl i dwa dekodery hd i multiroom za free
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.04.2014, 16:37
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Ja mam full opcje z hd canale, hbo, cinewszystko za 79 zl i dwa dekodery hd i multiroom za free

ja tez taka slaba propozycje dostaje od 2 tygodni prawie codziennie, i teraz juz wyprzedzam fakty od raz dziekujac za to .....czy wynegocjowal ktos calosc C+ bez tych filmowych i niepotrzebnych HBO, Cienemaxow itp za mniej niz 60 zl ? ........ i czy ma ktos ten dekoder http://ncplus.pl/oferta/dekodery/box-hd-pvr-ready i moglby cos na jego temat powiedziec
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 09.04.2014, 17:20
Za 54 zł na rok canal+ bez HBO,Cinemax, tylko że ja mam jeden dekoder HD wypożyczony, drugi sd ale własny i multiroom oczywiście
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.04.2014, 17:46
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
ja tez taka slaba propozycje dostaje od 2 tygodni prawie codziennie, i teraz juz wyprzedzam fakty od raz dziekujac za to .....czy wynegocjowal ktos calosc C+ bez tych filmowych i niepotrzebnych HBO, Cienemaxow itp za mniej niz 60 zl ? ........ i czy ma ktos ten dekoder http://ncplus.pl/oferta/dekodery/box-hd-pvr-ready i moglby cos na jego temat powiedziec
Spokojnie walcz o mniej niż 60 zł! Bez multi to bliżej 50 celuj nawet. Tylko mam nadzieję, że wypowiedziałeś dotychczasową umowę?

Mnie wczoraj proponowano umowę na 24 miesiące, cały C+, HBO 9 mcy za darmo, z multiroomem i swoimi dekoderami (sagemy hd na własność) za 64,50 zł miesięcznie - oczywiście to średnia. Oczywiście grzecznie odmówiłem

Wysłałem wypowiedzenie 3 tygodnie temu. Też liczę, że będę to miał za 60 maksymalnie, to jest do ugrania i taka kwota z multi by mnie cieszyła.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.04.2014, 17:58
felipe napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie walcz o mniej niż 60 zł! Bez multi to bliżej 50 celuj nawet. Tylko mam nadzieję, że wypowiedziałeś dotychczasową umowę?

Mnie wczoraj proponowano umowę na 24 miesiące, cały C+, HBO 9 mcy za darmo, z multiroomem i swoimi dekoderami (sagemy hd na własność) za 64,50 zł miesięcznie - oczywiście to średnia. Oczywiście grzecznie odmówiłem

Wysłałem wypowiedzenie 3 tygodnie temu. Też liczę, że będę to miał za 60 maksymalnie, to jest do ugrania i taka kwota z multi by mnie cieszyła.
Nie, nie wypowiedzialem umowy , koncze umowe z koncem maja - dlatego pytam czy ktos dostal taka oferte pponizej 60 zl bez wypowiadania jej
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.04.2014, 19:13

No coś takiego....
Mnie się umowa konczy 31 maja i dzisiaj do mnie zadzwonili z ofertą:
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

za jedyne 195 zł na miesiąc

Wysłałem dziś wypowiedzenie
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.04.2014, 19:52
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No coś takiego....
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

Wysłałem dziś wypowiedzenie
Ja widzę to nowi klienci mają lepiej pakiet podstawowy 39.90 pakiet extra 6 miesięcy za friko a potem 10zł ( jak chcemy) dodajemy sobie c+ całą paczke+hbo+cinemax=109.90+10 za extra =119.90 zł na 24 miesięcy umowa trochę długa, ale może dało by się coś ugrać.Mam jeszcze 5 miesięcy umowy także zobaczymy
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
BW.WISŁA
Member

Od: 02.2011

Stary 09.04.2014, 21:18
Przedłużałem umowę na kolejne 12 m-cy

pakiet Universe
6x canale
dekoder PVR
Multiroom /stare karty/
razem 59 zeta

Wypowiedzenie wysłane, ni cholery nie chcieli zejść niżej ( wcześniej płaciłem za to 54 zł ), może komuś się uda dorwać taniej

AntyMod :
faktycznie teraz się nazywa tak jak piszesz , sugerowałem się tym co mam napisane na ICA, a tam jest pakiet UNIVERSE +
Ostatnio edytowane przez BW.WISŁA : 09.04.2014 o godz. 21:30.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 09.04.2014, 21:25
BW.WISŁA napisał(a):Wyświetl post
Przedłużałem umowę na kolejne 12 m-cy

pakiet Universe
6x canale
dekoder PVR
Multiroom /stare karty/
razem 59 zeta

Wypowiedzenie wysłane, ni cholery nie chcieli zejść niżej ( wcześniej płaciłem za to 54 zł ), może komuś się uda dorwać taniej
PAKIET uNIVERSE rozumiem ze chodzi ci o pakiet ktory teraz sie nazywa Comfort + Sport&Film+ ktory na stronie jest po 79,90
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 10.04.2014, 06:55
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
zapomniałem dodać, że w tej cenie zero opłat aktywacyjnych za nową kartę i dwa dekodery hd i zero za dzierżawę dekoderów.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 10.04.2014, 07:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No coś takiego....
- całe C+
- HBO
- Filmbox
- Cinemax
- AXN
- kino nocne ()

Hm... Mam pakiet co powyżej bez "kina nocnego", Cinemax i Filmbox. Kosztuje mnie to 89 złotych, a w tej cenie mam już najem dekodera z dyskiem.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 10.04.2014, 09:55
ano właśnie... jak patrzę na stronke nc+ to te dodatkowe pakiety sa po 15 zł, więc razem 45 zł powinno dojść i wynosić najwyżej 134 zł.
Trzasnąłem słuchawką.
Teraz czekam na reakcje po wypowiedzeniu.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.04.2014, 19:17

Przedłużyłem dzisiaj umowę, mam to za średnio 59 zł, więc cel osiągnięty i jestem zadowolony.
Reasumując - warto wypowiedzieć, warto grzecznie negocjować. Pewnie mógłbym jeszcze ugrać z piątkę co najmniej, ale już miałem dość tych telefonów - wzięli mnie na klasyczne przetrzymanie
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.04.2014, 21:42
Ja mam taką sprawę, obecnie mam pakiet z hbo canal+, dwa dekodery (w tym jeden z nagrywarką), multiroom. Płacę 99 zł. Teraz przy przedłużaniu potrzebuję jeszcze jeden dekoder, babeczka mówiła że obecne dekodery muszę wymienić i proponuje mi 125 zł na miesiąc plus jakiś cinemax. Dla mnie przesada, mówicie że lepiej wypowiedzieć, czy negocjować kilka rozmów aż zjadą z ceną?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 15.04.2014, 11:33
@Arkas
Jeśli zamierzasz używać trzy dekodery na raz, to musisz wymienić sprzęt. Więc pewnie za dużo nie zwojujesz negocjowaniem, choć czemu nie sprawdzić?
Jeżeli na trzecim dekoderze będziesz oglądał sporadycznie i możesz przenosić kartę, to rozważ zakup dodatkowego dekodera poza ncpus. Pewnie zapłacisz jakieś 200-250 zł. W 8-9 miesięcy Ci się zwróci.
Jest jeszcze opcja samodzielnego dzielenia splitterami, ale nie wiem czy one nadal dobrze działają na starym sprzęcie cyfry. U mnie się spsuły...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów