|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Lis - Szot, Mehremic, Sadlok, Abramowicz- Basha, Żukow - Savic, Kuba, Yeboah - Silva. Tak bym to widział, jednak zapewne za Mehremica wyjdzie Janicki. Chuca i Buksa z ławki.
Mecz, który trzeba wygrać. Tyle. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Lis- Szot Mehremic Janicki Sadlok,Basha Zukow, Yeboah Chuca Abramowicz,Silva potem zmiany Kuba Savicz i Olek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Obstawiam że wyjdziemy ustawieniem z 46 minuty w Szczecinie.
Mehremic obok Sadloka to dość ryzykowne, biorąc pod uwagę że obaj są lewonożni. Niewielu trenerów się decyduje na taki ruch. Obstawiam parę Janicki Sadlok, przynajmniej ten jeden ostatni raz. Potem to wiadomo ![]() Kuba jak trzeba to wyjdzie i od 45 minuty, ale wg mnie zespół musi sobie radzić bez niego, tym bardziej jeśli Chuca w końcu coś zaczyna grać. Obstawiam 2-1 dla nas. Gole Savic, Silva |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
Lis Abramowicz Sadlok Frydrych Szot Savić Żukow Basha-jeśli zdrowy Chuca Yeboah JCS
ławka Buchalik Mehremić Janicki Plewka Buksa Mak Beqiraj Boguski K.Duda Tak bym to widział Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Szneka : 17.09.2020 o godz. 07:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
abstrahując, to całkiem miło sie ogląda żydownie z 0pkt na końcu tabeli , ciekawe ile jeszcze to potrwa ? jada do niezłego Lubina więc może podtrzymaja ten stan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Ponawiam.
Cytat:
i 10 znaków |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
3 punkty w tym meczu obowiązkowo, będzie dobrze. Obstawiam 3:1 dla nas.
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Lekko i przyjemnie nie będzie - Płock przegrał z ległą, ale w 2 połowie wyglądali bardzo dobrze.
Na pewno znacznie lepiej od nas, czy od Pogoni kopiących się po czołach. Także taki spacerek to raczej nie będzie, ale oby wymęczone 2-1 ![]() Punkty potrzebne na gwałt, bo z żabolami raczej cudów nie będzie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Ja bym szedł w stronę remisu 1:1 bez wielu okazji bramkowych z obu stron. Po tym meczu jeszcze większe wątpliwości co do skowronka u naszych włodarzy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
no to już wiemy, że na pewno zagramy bez Gruszkowskiego Kuby i Frydrycha.czyli na środku Sadlok Janicki lub Janicki Klemenz :(
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
to jest jeden z tych meczow gdzie nic oprocz zwyciestwa nie wchodzi w rachube
Pan Trener juz tez to powinien czuc ![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Po ostatnich wydarzeniach powinni wyjść na pełnej i nie kalkulować od 1 do 90min - jakimkolwiek składem.
Ale pewnie założenia będą żeby do 15min się wybadać. Potem nie stracić bramki w 1 połowie a w drugiej czekać na błąd przeciwnika i dociągnąć korzystny wynik. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
to fajnie. ktoś pisał wcześniej, że Kuba wypada na miesiąc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Jak Skowronek zdradził, że musi Kubę oszczędzić w Szczecinie, to ktoś sobie zażartował, że pewnie jesień dla Kuby się skończyła. Obawiam się, że ten żarcik może być proroczy i dopiero w nowym roku Kubę zobaczymy.
![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Online |
|
Zapewne to będzie ciężki mecz jak wszystkie ostatnio przeciw Płockowi. Niemniej tutaj musi być tylko zwycięstwo nawet bez Kuby.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Bardzo bym chcial 3 pkt ale cos czuje, ze skonczy sie 1:2 :/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Obstawiam przegrana i Skowronek out.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Bolą kukle od Skowronka ? Co za żenada w cenie premium...
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nie ma slow zeby opisac gre tej ekipy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
To jest kolejne splunięcie w twarz kibiców.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
W przerwie 5 zmian
Dlaczego 5? Bo 10 nie mozna Apo meczu na kolanach prosić Pana trener Nawalke albo Pana trenera Skorze o pomoc ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
ŻENADA
zero taktyki, zero dynamiki, zero walki, ZERO jedzie z nami Płock , k... PŁOCK |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
70 minuta, od 50ciu przegrywają i on nie wprowadza na boisko ani jednego nominalnego napastnika. Pora gasić światło.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Online |
|
Czarny to nasz jedyny piłkarz w formie i zamiast dać mu Niepsuja bądź burego do gry to ma Szota....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Reszta (poza Yaw) stała jak kołki cała pierwsza polowe Szwoch z Tuszynskim i Rasiakiem robią za panów piłkarzy, ja pier... Nie dało się tego oglądać Skowronek niech odlatuje do cieplych krajów ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
4 mecze.
2 w domu - 2 porażki 2 na wyjeździe - 2 remisy Czyli z Górnikiem remis? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wszyscy wypierdalać
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
won won won wszyscy won z tego klubu Chuki ,Lisy i inni nieudacznicy niedobrze mi jak na was patrze ,poprstu wyp.ierdalac.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|