|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
[wideo] Jerzy Brzęczek przed meczem Wisła vs Górnik Łęczna:
https://www.youtube.com/watch?v=3KHf3p66ikw |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Gula z Craxą i Legią wygrał...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Raz w roku i garbaty się wyprostuje. Hyballa wygrał z Lechem, a Gula wyłapał 0:5. Tu nie chodzi o wyniki. Tylko o to czy kopacze wiedzą co mają grać , czy mają siłę i czy im się chce. Bez tych elementów nie ma prawa być wyników. Dwa pierwsze są na głowie trenera, przy trzecim trener musi mieć narzędzia jak szeroka kadra czy wsparcie władz żeby dyscyplinować leserów. Miejmy nadzieję, że teraz Brzeczek będzie miał pozycję dużo mocniejszą niż Hyballa i Gula.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A tu myk, mecz odwołany.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
po weekendowych wynikach jutro mecz za 100 pkt. Wygrała drugi mecz z rzędu Warta, wygrało Zagłębie, TBB I 7egia zdobyły po punkcie, stracił Śląsk. Wygrywając jutro odskoczymy na 4pkt od Łęcznej i 5 od 7egii. Trzeba spiąć dupy i jutro wygrać , nawet minimalnie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
kurła napięcie jak przed rewanżem w Nikozji
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ten mecz musimy wygrać!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mecz równie ważny, jeżeli nie ważniejszy dla przyszłości klubu. Wtedy walczyliśmy o pójście do przodu finansowo, tutaj o przetrwanie.
Jasne, będą inne mecze ale terminarz jest bardzo trudny i Łęczna u siebie to najlepsza okazja żeby choć trochę odskoczyć i przy okazji przerwać ich dobrą serię. Mamy nóż na gardle, szkoda że zostawiono Gulę po poprzedniej rundzie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dla tej drużyny, z tak słabym mentalem - najważniejsze to nie wpaść do strefy spadkowej.
Dlatego dzisiaj zrozumiałbym nawet skupienie na obronie i liczenie jedynie na jakiegoś farfocla ze stałego fragmentu (wiem, nie mamy stałych fragmentów). Byle nie przegrać. Mam nadzieję, że każdy dzień treningowy z Brzęczkiem będzie dla nas na plus, no i może dojdą do skutku te "uzgodnione" wzmocnienia. Na dziś - ponieważ nie widzę szczególnych argumentów, które mogłyby dać 3 pkt - nawet remis przyjąłbym z umiarkowanym zadowoleniem. Taki remis po ambitnej grze. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Dzisiaj będzie inna Wisła, przedewszystkim nie przejebiemy na własnych warunkach ; )
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dwie drużyny mają nóż na gardle, nie tylko my i nikt tu nie będzie chciał przegrać.
Jakości w ofensywie nam od razu nie przybędzie z magiczną różdżką wuja, więc warto chociaż starać się i zadupcać przez 90 minut, tak jak to wypada.. Remis ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
Obawiam się jakiegoś farfocla w pierwszych minutach meczu. A wtedy całe morale i misternie od tygodnia budowany plan przez Brzęczka pójdzie w pi..zdu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A ja jestem ciekawy ustawienia obrony, na kogo JB postawi. Bo tu ma akurat najszersze pole manewru.
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Bardzo jestem ciekaw.
Z dobrze poinformowanego zrodla mam info, ze zawodnicy przypomnieli sobie jak sie kopie pilke do przodu. A nie kopali, bo nie rozumieli systemu selekcji pierwszego skladu (znaczy sie, ze byly swiete krowy). Najpewniej wyjdziemy tak: Bieganski - Hanousek, Frydrych, Coley, Gruszkowski - Fazlagic, Skvarka - Hugi, Savic, Starzynski - Kliment Z lawki wejdzie na pewno Fernandez, Ondrasek, moze Kuveljic i Mlynski. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
@skarabeus Jadczak daj sobie spokój...
Powód: Jadczak
Ostatnio edytowane przez Gubernator : 21.02.2022 o godz. 13:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
z czym masz problem gubernator?
Dzisiaj przekonasz sie na czym polega zwalnianie trenera w PL. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Obstawiam, że dziś dobra passa Górnika się zakończy, a my w końcu wygramy. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Jak wymyślasz jakąś teorię to postaraj się chociaż ułożyć ją spójnie. Piszesz o świętych krowach a później podajesz skład dokładnie taki jak najpewniej wystawiłby Gula. Z Klimentem i Skvarką ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A kto ma obok tego Fazlagicia zagrac? Zhukov bedacy glowa juz w nowym klubie czy Kuveljic, ktory nie trzyma cisnienia i glowa siada?
Masz inne alternatywy? Na ten moment Fazlagic i Skvarka to nasi srodkowi pomocnicy, Zhukov i Kuveljic to typowe zabezpieczenie pozycji. Co do Klimenta z przodu - pilkarsko jest lepszy niz Zdenek a do tego Zdenek nie jest gotowy na 90 minut. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no to kto jest tą świętą krową która dzięki buntowi piłkarzy odpadła ?
jedyną osobą której a nia ma była to Sadlok , tylko że on to akurat był pierwszym co sabotował gre , wiec kupy sie to nie trzyma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jesli Skvarka wybiega non stop w pierwszym skladzie, a nawet kiedy dostawal duzo pilek z tylu, nie potrafil niczego dla druzyny zagrac, to sie mozna bylo gotowac i sie odechciewalo.
Jesli Hanousek gra na lewej obronie, mimo ze delikatnie mowiac na treningach sie nie przykladal, a taki Wachowiak wylewal siodme poty i nie dostal nawet jednej szansy to tez pokazuje nastawienie trenera. Takich sytuacji mozna mnozyc. Trener Gula mial swoich ulubiencow, i chocby odwalili najgorsza padake to od nich zaczynal ustalanie skladu. Roznica polega na tym, ze wszyscy dostali czysta karte i wszyscy musieli sobie w tym tygodniu wywalczyc miejsce w skladzie. Zobaczymy czy wujo bedzie tez sie przywiazywal do nazwisk, czy jak jeden z drugim dalej bedzie padaczke gral, to czy da szanse innym zawodnikom. Zreszta przesuniecie Skvarki do tylu sprawi, ze sila rzeczy bedzie mial pilke czesciej przy nodze i wiecej okazji do zaprezentowania swoich umiejetnosci. W ostatnich 2 meczach to gdybym nie spojrzal w pierwsza jedenastka to nei wiedzialbym, ze byl na boisku. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
tzn ja nie neguje tego ze grali przeciw Guli , bo go mieli juz w ....zie , tylko troche niezrecznie wypadlo zestawienie tego w jednym poscie z jedenstką stricte Gulową
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wisła Kraków: M. Biegański - M. Hanousek, M. Frydrych, J. Colley, K. Gruszkowski - E. Fazlagić, N. Kuveljić - M. Młyński, S. Savić, M. Cissé - Z. Ondrášek.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ale że Cisse?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Rymaniak zobaczy mudżina i się obsra na sam widok.
edit.chciałbym napisać, że wynik nie jest ważny i wystarczy mi ja zobaczę jakąkolwiek odmiane w grze drużyny, ale jakieś punkty niestety bardzo by się przydały
Ostatnio edytowane przez Cymes : 21.02.2022 o godz. 16:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na razie biega, dziwne.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member