|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Przynajmniej zapisał się w historii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|||||
http://futbolfejs.pl/ekstraklasa/gul...AHEPNr4RsZQg70
Polceam bardzo artykuł, szczególnie, że jest z czerwca zeszłego roku ![]() ![]() Kilka przykładów Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Cos sie nie zgadza. 4 cytat xD ze niby duzo strzalow? Hahahhahahahah
Chyba strzalow w kolano |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
No waidomo, że tam miał 100x lepszą pakę niż u nas a i tak ją skopał XD a, że teraz pracuje z (podobno) imprezowym i mało kompetentnym szrotem, to nawet tych strzałów prosto w bramkarza nie ma xd
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Mozna prownac Gule z WIsly i Gule z Victori Pilzno. Oto srednia ruchoma punktow z 5 meczy (tylko liga)
![]() Mozna powiedziec, ze zblizylamy sie to znizki formy... Bedziemy zdobywac ujemne bramki (samobojcze ![]() Niestety ten patalach dzisiaj dalej jest trenerem. Te wykresy sa podobne ksztalem do siebie. Tylko nasz przesuniety w dol Ten spadek w Victorii spowodowany jest taka wspaniala seria(ale w srodku nagle 7:0) ![]()
Ostatnio edytowane przez bódyń : 13.02.2022 o godz. 16:33.
![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...Rd7H7cavfPfqN8
Nieodpowiedni czas i nieodpowiedni ludzie do trenowania, powodzenia! ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
Projekt długofalowy, zbieżność wizji i pełne zaufanie...wszystko szlak trafił
![]() ![]() ![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
No kto teraz ?
byle byl to rozsadny wybór ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Dobrze, że odszedł, właściwie nie było już innej możliwości. Szkoda, kompletnie u nas nie dał rady, a wydawał się dobrym szkoleniowcem i fajnym człowiekiem.
Sobolewski? Brzęczek? Wojciech Łazarek ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
oczywiście ze zarządu
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Pasieczny to się skompromitował tymi gadkami sprzed dwóch dni. Niech odchodzi razem z Gulą, bo to jakiś bajkopisarz.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zarządu. Tak w 80%.
Nie dali mu narzędzi. Kazali grać młodzieżą. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Z komunikatu klubu chyba wynika, że decyzję podjęła Wisła, bez porozumienia z Gulą. Oby nie skończyło się odszkodowaniem i wypłacaniem pensji do końca umowy.
Wielka szkoda, że nie można piłkarzy zwalniać z klubu w trakcie rundy i sezonu bez większych konsekwencji, wówczas byłoby idealnie. A tak, po raz kolejny trener wszystkiemu winien, a piłkarze w dalszym ciągu mają wyjebane, bo są nietykalni. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Byłem za tym, żeby dać trenerowi czas, żeby było normalnie, ale kiedy zaczęto dawać Guli czas, jak to powinno być w normalnym klubie, złapałem się na tym, że można dałoby mu dawać czas, gdybyśmy teraz byli 5-6 miejscu z co najmniej 35 punktami.
Kamień spadł mi z serca, choć nie znaczy, że kolejny kamień jeszcze czeka, aż się utrzymamy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Albo Wiślak typu Sobol albo wuja. Myślę, że opcja zagraniczna po ostatnich rozczarowaniach nie jest brana pod uwagę. Z wolnych trenerów doktorat w bronieniu się przed spadkiem ma Ojrzyński, a poza tym:
https://www.transfermarkt.pl/trainer...iner/statistik ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Niestety ale zarządu.
Zobaczymy co dalej. Mam nadzieję, że zarząd i właściciel się ogarną. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Z Guli jest fajny człowiek, ale tu z jakiegoś powodu nie dał sobie rady. Niestety duża w tym zasługa Zarządu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Szkoda
Natomiast błąd ewidentny popełniono przy jego zatrudnianiu Nie ten czas nieodpowiedni piłkarze Sobol, Brzęczek ? Dzięki ale nie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Po meczu ze Stalą, chcąc ratować Ekstraklasę, to jedyna, możliwa decyzja.
Jednocześnie mam obawy czy wina jest rzeczywiście po stronie trenera i czy zmiana cokolwiek zmieni. Oby coś zmieniło.
Ostatnio edytowane przez RAF : 13.02.2022 o godz. 19:52.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
może rozwinę odpowiedź bo widze że Wolfy błądzi:
zarządu że go wogle tutaj ściągneli ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Nie żałuje Guli, ani stylu gry.Żałuję czegoś innego.
Wielu ludzi doradza nam, że powinniśmy zacząć od pogodzenia się ze swoją przeciętnością.Być może słusznie. Niestety z przeciętnością bardzo łatwo się pogodzić i do niej przystosować, ale wyjść z niej już bardzo ciężko. Dlatego uważam, że warto było jadąc na oparach Wielkiej Wisły oraz entuzjazmu akcji ratunkowej spróbować trochę oszukać i pójść na skróty.Szkoda, że się nie udało. W sumie niewiele się zmienia.Ciągle pozostaje wierzyć, że jakoś to będzie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Papiery niby mial ale okazalo sie, ze calkowicie nie wyszlo.
Niech sobie szybko znajdzie klub i koniecznie sciagnie tam Skvarke. Nalegal aby wydac 0.5 mlnE na Fastlagica Miejmy nadzieje, ze ten odpali. My juz nie jestemy przeciatna druzyna sportowo. Juz jestemy nizej ![]()
Prawica ogłupia
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Po skandalicznym początku rundy mi go nie szkoda.
Nawet bez YY i Ashrafa gra powinna wyglądać lepiej. Powodzenia w innym klubie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Że mu osłabił drużynę zamiast wzmocnić i .......ił jaki to biznes zrobił. Że go nie zwolnił skoro brakowało im pieniędzy i kompetencji na wzmocnienia. Że najlepszego napastnika dali na jakieś ....a testy do Chin - DWA RAZY! Że najlepszy napastnik to Forbes. Że drugim ma być Kliment. Można tak długo. Gula miał grać ofensywnie, młodzieżą, o ligę i PP. Kompromitacja trio na wielu poziomach. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Gula zrobil regres kazdego zawodnika. To niemozliwe a jednak.
Wystawial ulubienca Skvarke mimo ze sie nie nadawal. Przyjdzie nowy trener i zobaczymy co z tego ulepi. I porownamy z Gula. Obstawiam, ze bedzie lepiej. Ale czy sie utrzymamy to nie jestem pewien. ![]()
Prawica ogłupia
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
to wszystko prawda , ale grzech pierworodny to było ściągnięcie go po wcześniejszym rozpieprzeniu "maszynki do gegenpressingu"
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
najfajniejsze, że wraz z odejściem Guli, za jakiś czas odejdzie cały czecho-słowacki zaciąg
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|