|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
https://sport.interia.pl/klub-wisla-...la,nId,2738009
Marzenka out, Pietrowski dyr sportowym, Głowa w zarządzie ,130 baniek , Rodzina królewska kambodży, w pt konfa.... zbyt pięknie to wygląda ![]() KRÓLU ZŁOTY ! ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 18.12.2018 o godz. 22:27.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
To będzie to 130 milionów i mega akademia czy to zgraja zagranicznych Meresińskich, którzy ładnie kłamią?
Mętlik w głowie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
||
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Dla mnie typowy bełkot, podobnio jak z Meresińskim, obiecanki. 130mln, 4 piłkarzy w zimie, akadamie, bla bla bla, żeby ucieszyć lud. Zobaczymy. Skoro negocjowali od 3 tygodni to nie rozumiem po co to zamieszanie z Kwietniem? Widocznie coś z nimi musiało być nie tak skoro mają takie plany, a TS wolał oddać klub Kwietniowi i reszcie..Skoro podpisali to czymś ich przekonali, mam nadzieje, że nie tak jak Mereś TeleFonikę |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Pamiętajmy o tym ze umowa nie wejdzie w życie jeśli pierwsza rata nie wpłynie na konto
|
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Panowie umie ktoś Włoski?
Jak tak to proponuje wpisać "Ly Vanna GENOA" i nam tu ladnie potlumaczyc artykuly. Dlaczego ten Ly Vanna? Bo to on jest tym kambodzaninem posiadajcy ta firme z luxemburga. Edit: Ly Vanna przylapany z prezesem Genoi -> https://www.youtube.com/watch?v=ap8gxDEooOY jedyne zdjecie jakie znalazlem. Zgadza sie z tym z instagrama tego Pietrowskiego.
Ostatnio edytowane przez Snow : 18.12.2018 o godz. 22:39.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Maxx304, za piłkarzy i z tv nie dostaną tyle, by spłacić długi, a co dopiero zarobić
![]() Dobranoc panowie ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Białoński na interii napisał(a):
![]()
Cele Wisły na sezon (2022/23)
1. awansować |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
ja podobnie - czuje smród na kilemetr jak ktoś mi mówi o restrukturyzacji. Na piłce jeszcze nikt nie zarobił - to jest tylko hobby dla bogatych ludzi kochajacych dany klub jak Cupiał. No chyba że jest inaczej i 95% klubów zarabia na siebie a każdy fundusz emerytalny tylko marzy żeby ulokowac swoje srodki czy Pawel Brozek strzeli gola Medzi Legnica... ( sorry ale to jest jednak kompletnie niedorzeczne) .
Albo ja sie mylę i jest trend zeby palić pieniedzmi/prac je przez piłke nożna ![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Potwierdzenie. Na lewym zdjeciu Vanna Ly (wlasciciel tej Alelagi ![]() Na tyle ile sobie potłumaczyłem włoski ten typ jest tajemniczym inwestorem z kambodzy, który bujał się w towarzystwie prezesa Genoi Enrico Preziosi, oraz innych ważnych osobistości jak gubernatorem (?) Giovanni Toti i burmistrzem Marco Bucci. Przedstawiany jaki milioner, billiareder, miliarder (?). Ciężkie do weryfikacji. Zostaje jedynie przemielenie tych wszysktich włoskich artykułów i wrzucenie tutaj. Chciał kupić akcje / lub pakiet akcji Genoi ale końcowo "Nic z tego nie wyszło" ![]() Nie jest więc źle, szczególnie, że teraz znalazłem potwierdzenie, że to jednak jest dokładnie ta osoba. PS: O rodzinie królewskiej nic nie ma ;P
Ostatnio edytowane przez Snow : 19.12.2018 o godz. 05:34.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Czekamy na oficjalke i tyle
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ktoś jest w stanie to zweryfikować:
https://www.wykop.pl/cdn/c3201142/co...4hJAhvOV9N.jpg Lata po necie i straszy ludzi Powód: Zmieniłem obrazek na link, bo był mega duży
Ostatnio edytowane przez Jontek : 18.12.2018 o godz. 23:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Jontek nienawidzę twojego avatara...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
To informacja, że ktoś z Nigerii się podszywa pod Matsa Hartlinga i Micaela Magnussona i skupuje Bitcoiny za otwarcie rachunku bankowego na Bahamach. Miejmy nadzieję, że Marzenka się nie nabrała i trafiła do prawdziwego Matsa Hartlinga. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dzięki Virusman, trochę pocieszyłeś
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Vanna ly
A dodatkowo słyszałem o oszustach podszywających się pod firmy noble capital, więc chyba było to weryfikowane. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Oby to nie był Meresiński 2.0, mam złe przeczucia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Z TT Towarzystwa Sportowego (chyba nikt nie wklejał):
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
Registered office address
Blackthorns House 80-82 Dudley Road, Lye, Stourbridge, West Midlands, England, DY9 8ET siedzibą Nobel Capital Partnera Limited, "grubo" wrzuccie na Google mapa za https://beta.companieshouse.gov.uk/company/06564089
Ostatnio edytowane przez JacekFan : 18.12.2018 o godz. 23:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|