|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Witam,
Chciałem pochwalić "przemiła" obsługę w strefie kibica której dziś doświadczyłem. Otóż poszedłem po bilet wprawdzie może nie za wcześnie ale mimo wszystko w środku bylem o 15.54 dokładnie więc w czasie pracy kas na Reymonta. Podchodząc do kasy usłyszałem tylko od jakże kulturalnego ochroniarza: '' Nieczynne. Wypad"" Z takim szacunkiem dla kibica to naprawdę daleko zajdziemy.. A podobno klub zmierza do zwiększenia kultury obsługi.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Witamy. Dziękujemy za uwagę. Przekażemy ją do osoby, która jest odpowiedzialna za pracę Strefy Kibica. W imieniu klubu przepraszamy za niemiłego ochroniarza i mamy nadzieję, że takie coś się więcej nie powtórzy.\\r\\n\\r\\nBiuro Prasowe
Co by nie mówić wydaje się, że poważnie potraktowano sprawe i profesjonalnie ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Za onet.pl :
Panathinaikos poszukuje nowego dyrektora sportowego od 2,5 miesiąca, od kiedy zrezygnował z pracy Portugalczyk Carlos Freitas. Według greckiej gazety ("Goal News") Valckx jest w tej chwili jednym z kandydatów na stanowisko. Według strony internetowej www.contra.gr dyrektor sportowy Wisły Kraków spotkał się w niedzielę po finale Pucharu Grecji (AEK Ateny - Atromitos) z Dimitrisem Gontigasem, wiceprezydentem Panathinaikosu, obecnie rządzącym w klubie. Do spotkania miało dojść w jednym z hoteli na północy miasta. Informację potwierdza grecka prasa. Podaje nawet, że to Panathinaikos opłacił Holendrowi pobyt w hotelu. |
|
![]() ![]() ![]() |
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć. Stan ma coś tu do zrobienia i wygląda na poważnego człowieka. Byłbym ogromnie zniesmaczony, gdyby okazało się to prawdą.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Nie bardzo wierzę w takie "nowinki", ale w każdej bajce jest... więc może był faktycznie, może coś dogaduje (transfer, współpraca itp.) może jednak szuka pracy, ale jak ktoś napisał, ma z nami kontrakt na 2 lata, więc zaczekajmy na oficjalne wieści.
![]()
Pozdrawiam.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Informacja mogąca budzić spory niepokój. Pytanie na ile jest ona wiarygodna.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Informacja na tyle wiarygodna, że właśnie została zastąpiona informacją
jakie to poszukiwania nowych zawodników czyni Stan. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Prawda nie ma to jak profesjonalizm onetu :/ już mają super informatora o nowych nabytkach
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tylko że Stan pewnie był w tym hotelu, gadał z tym Grekiem i pewnie chodziło o jakiś ewentualny transfer do nas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Pewnie pojechał do pao w sprawie transferu Djibrila Cissé. Po pierwsze głośne nazwisko
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
no fakt Cisse tam się faktycznie nudzi ![]() http://www.transfermarkt.de/en/damie...ler_58364.html http://www.transfermarkt.de/en/anton...ler_16529.html http://www.transfermarkt.de/en/evang...ler_12873.html http://www.transfermarkt.de/en/georg...ler_46046.html ale takich grajków to mógłby nam wypożyczyć ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Odnośnie zamieszania wokół Staszka, to w "PS" Ochalik miał ponoć powiedzieć że:
- Stan w przyszłym sezonie będzie pracował w Wiśle Kraków. Rozmawiałem z nim i zapewnił, że nie spotkał się z żadnym przedstawicielem Panathinaikosu. Wszystko co robił w Grecji ma związek z jego działalnością w Wiśle Kraków - powiedział "Przeglądowi Sportowemu" rzecznik prasowy Wisły Adrian Ochalik. Za wp.pl ![]()
Ave
Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
nawet jeśli coś jest na rzeczy, to oczywiste, że klub będzie dementował
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Jak mawiał klasyk, Nie wierzę w wiadomości niezdementowane.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Prezes Panathinaikosu zdementował pogłoski wiec czym sie mamy martwic
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Bardzo ciekawy wywiad ze Stanem Valckxem.
Polecam http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Sta...684,1,279.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Cytat:
Boże mój... ![]()
"Nie dla ligi, nie dla mody, nie dla żadnego szpanu, nigdy nie zaliczaj nas do stada tych baranów..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://www........./news/show/6758_nie_bedzie_oprawy__
W związku z decyzjami klubu jesteśmy zmuszeni przekazać Państwu niewesołe informacje. Prezes Marek Wilczek i dyr. marketingu Michał Kobylarczyk wydali dziś zakaz prezentacji oprawy która została przygotowana na mecz z Lechem Poznań. Oprawa została przygotowana za Państwa pieniądzę, jest gotowa i była już nawet wniesiona na stadion, jednak wszystko wskazuje na to, że nie ujrzymy jej dziś na Reymonta 22. Z przykrością zawiadamiamy, że aktywnie działające na Wiśle grupy kibcowskie rozważają możliwość podjęcia decyzji o zawieszeniu swojej działalności. Ignorancja i brak chęci do rzeczowej rozmowy wykazywana przez włodarzy klubowych jest powodem powyższych rozważań. Co to ma k..... być? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Jak co, Tusk zaczął działać
![]() Do przewidzenia, chociaż myślałem że zamknie jedną z trybun na Wiśle w meczu z Amiką. Ruda wariatka |
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
To jest właśnie Polska.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na FB mozna znalezc info że od dłuższego czasu nie było różowo.
Mistrzostwo już prawie zdobyte, to kibice nie potrzebni? Przypomne władzom że w dniu meczu zostało 400 biletów na 18tys, a zaraz trzeba zapelnic 33 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A ja mam pytanie czy zostanie oficjalnie przekazana wszystkim fanom Białej Gwiazdy co dokładnie było na zabronionej oprawie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Pepsi z Ruchem Chorzów, koncerty przed meczami
Cytat:
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale coś podobnego podpisała chyba Legia? A może tylko rozmawiali... Dodatkowo Śląsk Wrocław pewnie podpisze z Enionem, a u nas nie dzieje się nic jak dotąd. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bo my jesteśmy WISŁA i żeby u nas się reklamować trzeba zapłacić więcej niż Ruchowi.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 19.05.2011 o godz. 12:31.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
zobaczysz jaki sajgon sie zacznie po meczu czwartej rundy kwalifikacji , po wygranym dwumeczu , swoja droga to jesli o mnie chodzi TF moze byc na koszuklach do konca ...swiata...(
i nie zartuje - tak jak w tym sezonie to chyba nigdy takiej pewnosci nie mialem ze bedzie LM |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |