|
Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Po zamieszaniu, jakie powstało w temacie ekstraklasa do życia został powołany ten temat.
Ponieważ poruszane w nim sprawy są dość drażliwe będzie on naprawdę ostro moderowany. Jest to temat pomyślny, jako miejsce gdzie można porozmawiać o kibicowaniu na polskich stadionach. Nie jest to absolutnie miejsce do rozmów o ustawkach, krojeniu barw itp. Nie będzie tolerowane obrażanie piłkarzy czy też kibiców innych drużyn. Za nie przestrzeganie powyższych ustaleń bez ostrzeżenia będzie przyznawany ban. W przypadku recydywy bądź bardziej chamskich wpisów ban dożywotni. Zasady te dotyczą wszystkich bez względu na długość stażu.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 05.09.2008 o godz. 09:50.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Dobry mecz Legii w pełni zasłużona wygrana , zachowanie ich kibiców ŻAŁOSNE .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
mam pytanie bo zerknalem tylko okiem czy ich kibice(legii) sie do nich tylem odwrocili czy mi sie wydawalo?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A co ich kibice zrobili. Bo niewidziałem juz.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Pomyłka, jedno szambo Poznań czy Gdynia
![]() Przez 90 minut prowadzili głośny doping.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 31.08.2008 o godz. 19:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Po meczy gdy piłkarze Legii podeszli do sektora kibiców podziękować im ci odwrócili sie do nich plecami
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
dlaczego zachowanie kibiców Legii to żenada? Piłkarzyki mogą olewać kibiców (i już nie chodzi tu tylko o ich ostatnie występy) i nie dziękować im za doping(np w Moskwie)? Kibice Legii odwrócili się gdy podeszli piłkarze pod ich sektor i zaczeli śpiewać 'Legia To My!' Brawo. Może w końcu zrozumieją, że Legia to Legia
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Jaki klub tacy kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Cytat:
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
lepiej się nie wypowiadaj o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Bo widać, że nie masz (nawet już nie umiesz prawidłowo napisać nazwy zespołu?)
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
mozesz rozwinac ?
Mniej pisac wiecej czytac. w dupie byłes i gowno wiesz. ja podziwiam naszych kibicow, jada setki kilometrów gdzie diabeł mowi dobranoc a pajacyki nie dosc ze na stojaco przepierdalaja z kelnerami to jeszcze dupy im sie nie chce ruszyc pod sektor.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 31.08.2008 o godz. 19:50.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Merytoryczna dyskusja się tworzy.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Ktoś tam coś o dupie i gównie. Powtarzam, tak trzymajcie. Widać jak kochacie swój klub. Wyjazdy i doping na nich to nie wyznacznik kibicowania, wylatywanie z sektora na meczu finału PE to pokaz cyrkowy sztucznej inteligencji. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
nie chce mi się tego komentować bo nawet nie ma czego. I nie chce tworzyć niepotrzebnej dyskusji. Ale zapewne ty(nie będę pisał wy, bo nie chce ciebie identyfikować ze wszystkimi kibicami Wisły) byś dawał robić się w ch**ja. Cóż, twój wybór
![]() PS piłkarze są dla ciebie wyznacznikiem kibicowania? Ich najbardziej identyfikujesz z klubem? Mówisz piłkarz, myślisz klub? Ja mam inne spostrzeżenia na temat miłości do klubu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
michu-kozlowek - nie dyskutuj z nimi, bo to nie ma sensu. Gowno nas powinny obchodzic problemy tego klubu. My mozemy sie smiac po takich meczach jak ten z Odrą czy Moskwą i za to im trzeba podziekowac
![]() z dzisiaj - cieszy utemperowanie butnych nosków z Poznania. bardzo cieszy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Lech upadł, czy się podniesie? Zobaczymy. Cieszy że mamy lidera. Oby tak trzymać. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jesteś taki święty, że jak ktoś cię uderzy w policzek to nadstawiasz drugi? Idąc twoim tokiem rozumowania, mogę się zapytać, dlaczego dziś mieliście taki doping? Ale mnie to ch*uj obchodzi, to wasze sprawy i się do nich nie wtrącam, a tym bardziej nie wyśmiewam. W przeciwieństwie do ciebie
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 31.08.2008 o godz. 21:56.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
to jaki jest ten wyznacznik ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
"Innowiercom" proponuję nie zwracanie uwagi na użytkowników świeżej daty - oni są, ale zaraz może ich nie być.Piszę by się za bardzo nie rozdrabniać nad ich postami bo często sieją tu tylko ferment.
|
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Sorry Amigo, ale... czy ktos im karze zap... 1000km ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
7 kotów, czy Tobie aby hierarchia wartości trochę się nie poprzestawiała chłopie? Co Ty wypisujesz?
|
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
@ pan Dudi:
Absolutnie nie. Kibicem nie jest sie z przymusu tylko z wlasnego wyboru, dlatego mnie np smieszy swiete oburzenie, ze jakis kopacz nie podszedl z gratulacjami ze jeden z drugim gibali 1000km, bo wbrew pozorom to nie jest jego psi obowiazek - jak pisze Kreseq -, tylko moze byc bardzo ladny i mily gest. Aha, i bardzo prosze o wyopisanie mi pilkarzy, ktorzy to graja dla kibicow. ![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pewnie żaden piłkarz nie gra dla kibiców, ale po różnych meczach mówią co innego zwykle. Ale jak tak mają nas w dupie to niech się nie spodziewają jakiegoś fetowania Kaki czy innego, że prosto kopnął piłkę. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie jestem specem w tej materii, ale coś parokrotnie obiło się o słabnącym poparciu pasów w Poznaniu.Ale to może tylko plotki
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
Nasze derby sa jak derby Manchesteru. Jest druzyna mistrzow i druzyna cieniasow. I te cieniasy sie bardzo spinaja na mecze z mistrzem. Pozniej leza tydzien i sie brandzluja z radosci urwania 2pkt albo zostania moralnymi zwyciezcami po demolce 0:3.
Ale i tak mamy super w porownaniu z MU, bo my przynajmniej z tymi baranami z sasiedztwa nie przegrywamy. Nalezy jednak nadmienic, ze dzien kiedy nam nic nie wejdzie, a tym cymbalom tak, nadejdzie. Predzej czy pozniej, ale wygraj z nami. Typuje, ze wygraja z nami w PEkstraklasy, co dam im prawo do okrzkniecia sie Panami Krakowa w XXI wieku. W lidze nam jeszcze w tym sezonie co najwyzej moga krwi napsuc jakas kontaktowa bramka w 94. minucie ale w przyszlym - juz mozemy poplynac. Nie to zebym sie sukinkotow obawial, bardziej tego, ze poziom napinki moze tam osiagnac absurdalne wymiary, skoro nawet po wymeczonym remisie, pasobaran jest w stanie splodzic cos takiego: "PS.ale i tak najważniejsze że NIE DALIŚMY SIĘ PSIUROM widac na pierwszy rzut oka, że CRACOVIA to coś więcej niż Barcelona i z nami nie było tak łatwo" BARANY. ![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zespoły, czy kibiców?
![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
LKS to taka Cracovia, Polonia, Tarnovia czy Resovia. Bardzo ladnie to pewien kolega z Widzewa ujal: "LKS - jebani schizofrenicy! wyzywają innych od żydów i składają kwiaty na grobach swoich żydowskich założycieli zwą się rodowitymi łodzianami a chcą pęknąć z dumy jak w ich szeregi wstępuje ktoś spoza Łodzi a gdy ktoś spoza Łodzi kibicuje Widzewowi to dla nich wieśniak uważają, że jest ich więcej niż nas ale kupują mniej karnetów, biletów i mają mniej liczne wyjazdy bredzą o korupcji innych klubów podczas kiedy sami kupili co najmniej 1/3 swoich trofeów twierdzą, że Widzew to nie Łódź ale mecze z nami to dla nich derby wszyscy wiedzą kiedy założono Widzew chociaż nikogo z nich nie było wtedy na świecie." ![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie porównuj Polonii czy Cracovii do ŁKSu. Mają o wiele więcej pojęcia o kibicowaniu. Ostatnie derby Łodzi na stadionie ŁKSu, to był popis ich bardzo dobrego dopingu. Albo może powiesz mi, że ŁKS się źle zaprezentował u Was na R22? Oprawa ładna, śpiewy też dobre. Tak samo na Ł3 prezentują się dobrze (ilościowo i nawet jakościowo). O wiele wyżej ich stawiam niż Polonię czy Cracovię. wolfy jasne, że kibicowsko ![]() Ogryzek- nie chcę tu wszczynać głębszych dyskusji o Polonii, bo dostałem za to bana na 2 tygodnie ![]() Więc może Ty mi napisz, w czym kibicowsko są tacy dobrzy, żeby stawiać ich wyżej od ŁKSu? (PS byłem nie na jednych derbach na Ł3 i K6)
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 01.09.2008 o godz. 17:14.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|