|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Dobry, darmowy, niezamulajacy kompa antywir ?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
Ja od kilku lat działam na Avast'cie i nie narzekam. Doraźnie instaluje jakieś inne, jak jakies bydle wejdzie na dysk. Ale generalnie Avast niczemu nie da się odpalić.
![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Ja również mam avasta i daje radę. Jak wbijam na jakąś podejrzaną stronkę często "trąbi", że wirus.
Nie muli ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
na pebie mozesz poszukac takze tego roczna wersje Nortona opcja anti hacker itp elegancko blokuje nieporzadane reklamy i skanuje podejzane lacza stron internetowych
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Posiada ktoś w swojej kolekcji "wywiad" Ledwonia z Kuehbauerem?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Ktoś wie ile jeszcze ma trwać strajk pocztowców ? Bo niebiescy strajkują, a allegro umiera...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
podobno dzisiaj zakończyli i rusza lawina paczek (info radiowe). pozdrawiam
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jak się nazywa ta piosenka co leci chwile przed meczem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ExiSport jest w Kerfurze?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
super
![]() ![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
jak ktoś ma ważną paczke, list to proponuje wyslac jakims kurierem poczta jest tak zawalona że jest gorzej niż w święta.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Niestety większość skazana jest na PP. Oby coś się ruszyło w tym względzie, bo przez chore żądania pocztowców miliony ludzi musi czekać tygodniami na przesyłki. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
nie przesadzaj zamawiasz UPS i przyjezdza fakt sądrodzy ale ja potrzebowalem wyslac wazny list ktory ma dotrzec do 20.06 pocztą po tych strajkach bałbym się wysłać ze nie zdąże.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ja dzis otrzymalem paczke
![]() ![]() ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jak się nazywa ta piosenka co leci chwile przed meczem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Kiedy ma wyjść nowa płyta Molesty?(Jeśli takowa ma być, coś słyszałem że w tym roku, czy to prawda?)
![]()
I
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Mam prośbe do jednego z Was.
Jestem fanem Wisełki i chciałbym nabyć krzesełka z sektora X, jednak napisane jest ze tylko odbior osobisty wchodzi w gre. Mieszkam berdzo daleko od Krakowa, kolo granicy Czeskiej na Dolnym śląsku, i nie mam jak ich odebrać osobiście:( I tu pojawia sie moja prośba: Chciałbym by ktoś nabył dla mnie 2 krzesełka i wysłał, oczywiście cały koszt pokryje osobiście. Bardzo mi na tym zależy Pozdrawiam i czekam na odpowiedź :( |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zaza, za późno. Zapisy się już skończyły.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Miał już ktoś coś takiego, że na gadu-gadu przychodziły mu wiadomości które już wcześniej otrzymał? Wie ktoś jak to naprawić?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
reinstalka gg albo zmien to na aqq i masz spokoj
![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
dziala Wam stronka torrenty.org? caly dzien mam problemy zeby tam wejsc
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
mozna gdzies obejrzec konferencje po meczu Polska - Austria, nie liczac Polsatu Sport Extra?
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Witam
Mam pytanie odnoście mapy na komórkę, w np. javie. Ma ktoś może taką, do której można wpisywać miejsca i informacje, zaznaczyć na mapie? ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
HEEEELP
Dostałem mp4 (Manta mm257) podłączam go przez USB do komputera, a on go nie "widzi". W instrukcji pisze, że po podłączeniu powinien sie pojawić dodatkowy dysk. Pisze rowniez, ze nie potrzeba doń sterowników (prócz Win98). Nie wiecie co z tym fantem zrobić ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
Słuchajcie mam problem. Nagle, ni z gruchy ni z pietruchy przestał działać mi mikrofon w kompie. Mam Viste. Działał, normalnie wszystko, gadalem, jak gralem przez siec to nie bylo tez zadnego problemu, a teraz w ogole komp go przestal czytac. Pomyślalem,z e sie zespul, wiec wpiąłem inny ale dalej to samo. Nie wiecie co to moze być, i jezeli trzeba bedzie, to jakie sciagnac sterowniki
![]() |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Moze USB nie dziala?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
na chwile wyskakuje okienko "co system ma zrobic" wyswietla sie "transfer files (z użyciem MEDIA PLAYERA)" oraz klasyczne "nie wykonuj żadnej akcji"
wybieram to pierwsze i chuja, nic sie nie dzieje próbowałem z każdym wejściem USB - za każdym razem to samo |
|
![]() ![]() ![]() |
P.N.R.I.
Offline |
|
duzo masz do portow USB popodpinanych rzeczy ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|