|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
Tak sobie pomyślałem , dlaczego my wymagamy (nie wszyscy) żeby PP traktować poważnie i zapierdalać , skoro nawet na tym forum jest traktowany po macoszemu i nie ma klasycznych 'meczówek' , tylko jakiś taki bieda-zbiorczy-temat
zaczynam więc nową świecka tradycje traktowania PP poważnie i od dzisiaj każdy mecz PP będzie miał swoją meczówke* Bieżąca runda: ![]() Aktualna pozycja nasza i rywala** ![]() Kursy buka** ![]() *mam nadzieje że ta tradycja przetrwa w tym sezonie dalej niż 1/16 ![]() **grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
kurs na Puszcze (lidera ligi!) nad wyraz kuszący
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wygląda jakby buki miały przeciek, że Puszcza ten mecz odpuszcza
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pytanie co będzie, jak oba zespoły chcą ten cały PP "odpuścić"
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie przeciek, tylko oni jeszcze długo nie będą Puszczy traktować poważnie. Zresztą, podobnie jak kibice.
Mam przeczucie że dzisiaj wygramy, może nawet bardziej po tym że Sobol nie zamierza odpuszczać. No ale jak to mówią, po składzie go poznamy. Życzeniowo chciałbym zobaczyć dzisiaj w większym wymiarze Talara i Szywacza. PS. To mityczne odpuszczanie to ten jeden mecz więcej na jesień i max 3 spotkania wraz z finałem na wiosnę? Końska dawka która ciężko podzielić z liga. Bodajże 2 lata temu Arka jako 1 ligowiec dotarła do finału. Czemu 1 ligowiec nie odpuścił pucharu ![]()
Ostatnio edytowane przez Karherop : 19.10.2022 o godz. 10:39.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Szywacz do tej pory nie mieścił się w kadrze meczowej u Sobola, więc jego wystawienie równałoby się jednak w pewnym stopniu odpuszczaniu meczu.
Co do kursów - już zaczęły rosnąć jeżeli chodzi o Wisłę. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Transmisja wideo z meczu Wisła vs Puszcza w Pucharze Polski do obejrzenia na YouTube pod linkiem:
https://www.youtube.com/watch?v=cJ1CCNT4ROE |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Kurs u buka taki, jakby Puszcza na ten mecz miała wyjść składem swojej sekcji szachowej. WTF
![]() ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
chyba sporo ludzi zwietrzyło łatwo zarobek , i stawia na Puszcze , bo spadl kurs juz z 4,25 na 3,95
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
mimo wszystko ich drugi garnitur jednak jest 2 półki wyżej niż nasz drugi garnitur , więc cała nadzieje w najsilniejszym naszym składzie , czy sa już jakiueś przecieki co do decyzji trenera Sobolewskiego ?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
mam wiarę w sobola ze wystawi najsilniejszy skład,a piłkarze będą zapieprzac na100% TYLKO ZWYCIESWO ,inny wynik mnie nie interesuje
![]()
TYLKO UKOCHANA WISLA AZ DO SMIERCI !!JAZDA JAZDA BIALA GWIAZDA !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem czy obecnie istnieje jakiś "najsilniejszy" skład Wisły, ale nawet jeśli, to nie jest to ten:
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...67278566916099 ciekawe ustawienie, tym niemniej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Do czego to doszło?
Modlimy się, żeby piłkarze Wisły zapieprzali na 100% z Puszczą. Obawiam się jednak, że pod tym zarządem będzie tylko gorzej. Nazywajcie mnie opcją żydowską, ale nie mam ani krzty zaufania w działania JB16 i jego rodzinki/znajomych. Mecz pewnie zobaczę na YT nie nastawiając się na nic. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Jak dla mnie całkiem fajny skład, Sobol chce sprawdzić inne ustawienie, zobaczymy ofensywne trio w akcji (Talar Szywacz Cisse), patrzeć obserwować, będzie dobrze
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Panowie bo mam problem. Obecnie jestem 4 miesiąc na L4, przez pewien czas przebywałem w szpitalu na operacji nogi i troszkę czasu mi uciekło. Mam pytanko.
Czy my gramy dzisiaj Puchar Polski? Czy coś się zmieniło i gramy o puchar sołtysa lub sparing w Limanowej? |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Trudno jednoznacznie powiedzieć, ale raczej sparing, bo jednak puchar Sołtysa potraktowany byłby trochę poważniej
![]() Niby mówimy o profesjonalnym klubie piłkarskim, ale takie cuda są niepoważne. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Z jednej strony widać totalną olewkę pucharu i brak profesjonalizmu, z drugiej strony trochę rozumiem Sobola. Nie wystawia graczy, na których barkach spoczywa odpowiedzialność za punkty ligowe, mając na uwadze to, że ławki rezerwowych na ten moment po prostu nie mamy.
Dla graczy pokroju Fernandeza czy Rodado po prostu nie ma alternatywy i trzeba niestety na nich chuchać i dmuchać, żeby się nie rozsypali. Pucharu i tak nie zdobędziemy, więc jestem w stanie tą decyzję zrozumieć. ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dobra decyzja sobola , walić ten puchar , liga ważna a ten puchar chuja nam da chyba że dalej żyjemy jakimis marzeniami nierealnymi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
czemu Starzyńskiego nie ma nawet na ławie rezerwowych? Gruszkowski dwie setki i..... lipa. Szywacz póki co fajna gra. Tak tak wiem z kim.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Plus dla Sobola ,że zmienił ustawienie na 3-6-1, apelowałem o to już dwa miesiące temu
Mam nadzieję że zagramy tak tez w lidze, przy lepszych wykonawcach Formacja moze będzie w stanie zamaskować nasza nędzę na skrzydłach i pozwoli zagęścić środek pola, skoro tam nie mamy jakości to wygrajmy chociaż ilością ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Co do meczu to Sobol w wywiadach twierdzi, że gramy w każdym meczu o zwyciestwo, a dzisiaj bardzo chcemy awansować. Także raczej wypuścił taki skład w nadziei, że to ma wypalić i nastawił chłopaków na to, że chce awansu. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem jak to się skończy, ale trzeba powiedzieć, że żydy nas chyba zaraziły swoją garbatą dolą...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Plewka Balta i zawodnik meczu Gruszkowski dziś poniżej jakiejkolwiek krytyki. Fernandez dwie setki marnuje. Gramy 11 na 9 a idiota z numerem 8 bezmyślny faul w środku pola.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
My nie potrafimy jako jedyna drużyna na świecie, grać w przewadze. Z Arką w 11 na 9, teraz to. Niech Sobolewski po czerwonej kartce każe komuś z pola usiąść na ławce, bo dla tych "piłkarzy" to za dużo.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Oby ten obroniony karny dał nam pozytywnego kopa. Mimo słabej gry, mimo zawalenia gola na 2-2 brawa za awans.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bójcie sie chamy...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ja wiedziałem, że Rodado to spartoli.
Jak chłop ma za dużo czasu na myślenie to prawie zawsze chybia ![]() Duże ufff, bo w 9 dać sobie wbić gola w końcówce to było niezłe frajerstwo ![]() Jak doszło do karnych to byłem przekonany, że Puszcza to przepchnie, świetnie że się myliłem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|