|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
15 czerwca 1994 roku w przegranym u siebie meczu z ŁKSem żegnaliśmy się z najwyższą klasą rozrywkową.
Minęło 28 lat i 21 maja 2022 roku o godz. 17:30 pożegnamy się z Ekstraklasą. Nie wiadomo na ile lat spadamy, dlatego żeby potem ktoś nie żałował i nie pluł sobie w brodę, że go nie było na ostatnim meczu w Ekstraklasie. Klub specjalnie obniżył ceny biletów na ten mecz jakby przeczuwając pogrzeb lub stypę (niepotrzebne skreślić). Niestety ratownicy okazali się grabarzami, ale co zrobić. Przychodzimy na mecz żeby godnie pożegnać się z Ekstraklasą bez względu na łamagi na boisku czy miernoty w Zarządzie, pamiętajcie o tym zastanawiając się teraz czy warto kliknąć i dodać bilet do koszyka i w piękne sobotnie popołudnie stawić się na Reymonta. WISŁA TO MY, dlatego nigdy nie zginie! Informacja o biletach: https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...na-mecz-wiswar
Ostatnio edytowane przez Cycu : 16.05.2022 o godz. 11:22.
![]()
Gegenpressing!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ja mimo spadku, oczywiście pozostanę kibicem Wisły i na mecze w 1 lidze się wybiorę ,ale na mecz z Wartą nie idę, nie po takiej żenadzie. Gdybyśmy spadli będąc w większości meczów drużyną słabszą to bym to jakoś zrozumiał ,ale nie chce tego oglądać po tym co w tym sezonie zrobili Gula , Brzęczek, Sadlok , Kliment , Piotruś i reszta parodystów, porażki i straty punktów po takich kuriozalnych sytuacjach,że odkąd oglądam nałogowo piłkę nożną nie widziałem.
![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Z rok/dwa lata w pierwszej lidze, spadek do drugiej, pogramy z pół roku i wniosek o upadłość. Casus Bełchatowa.
Niestety, ale nadchodzący sezon to będzie nóż na gardle od pierwszej kolejki o utrzymanie w lidze, bo stracimy teraz około 80% obecnej kadry. Dojdzie młodzież z wypożyczeń, kilku z CLJki + kilka wolnych transferów jako uzupełnienie. A stadion? Dalej będziemy bulić tak ogromne kwoty za stadion na który NIGDY w 1-szej lidze nie przyjdzie więcej niż 18 tysięcy ludzi? Przecież tutaj NIKT, ....a NIKT nie ma planu działania. Zarząd jest tak posrany tym co się stało, że nawet nie mają ....a wytłumaczenia żeby wstawić coś na główną stronę. Żebyśmy tylko za rok nie pisali o pożegnaniu 1-szej ligi bo obawiam się, że może być tylko gorzej z roku na rok. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Wole iść na spacer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Na 1 ligę będe pewnie chodził normalnie.
Ale na ten mecz w życiu nie pójdę. I nie pozdrawiam tych co pójdą.... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Lepiej byloby kupic bilety i isc na spacer.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Oczywiście, że będę.
Jestem kibicem Wisły. ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Myślę, że pusty stadion mógłby dać właścicielom do myślenia.
Chociaż może za dużo wymagam? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
...pewnie by i dał do myślenia, ale wszelkie próby bojkotu w naszej sytuacji to takie trochę samobójstwo finansowe. Wracamy do sytuacji z początku 2019 roku. Każda złotówka w klubowej kasie na wagę złota. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Tak tak przyjdz kibicu i pomachaj Jasiowi Klimentowi,on ci odmacha i wszytsko wróci do normy.
Nic sie nie stało Wisełko nic sie nie stało na koniec razem wszyscy zaśpiewamy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.05.2022 o godz. 21:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Część z nas, może nawet i większość, nie doczeka kolejnego meczu Wisły w ekstraklasie. Dlatego warto iść, bo po latach będziecie żałowali.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Mecz powinien być wielkim podziękowaniem dla zarządu i wspaniałych piłkarzy. Osiągneli niebywały sukces. Doprowadzili Wisłę do 1 ligi. I to w momencie kiedy utrzymały sie tuzy typu stal, warta czy inny radomiak. Za takie osiągnięcia to sie Panom B należy kamień pamiątkowy na stadionie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Tu jest potrzebne zmartwychwstanie a nie galwanizowanie trupa, bo to obrzydliwe jest |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Szkoda na to wszystko patrzec. I chyba rzeczywiscie przydalby sie jakis sygnal dla zarzadcow tego folwarku. ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
darmowe bilety na ten mecz to uczciwa cena
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Online |
|
Każdy powinien przyjść i cisnąć całe 90 minut zarzad i piłkarzy. Brzęczka w sumie najmniej bym winiil. Race na murawę , tiry pirotechniki niech pismaki zapłaczą. WISLA to MY a nie oni. To my jesteśmy z tym klubem od lat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
A po meczu wszyscy na Rynek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Dla mnie ideał: wszystkie bilety sprzedane i pusty stadion. Zbiórka pod stadionem i kto ma (UZASADNIONE) życzenie ten wchodzi na końcówkę meczu i "pozdrawia" kogo tam uważa za stosowne ...
Szanse, że COKOLWIEK przebije się do głowy Tego, który powinien się najmocniej zastanowić oceniam na 1%. Na wygwizdywanie/znieważanie/wyśmiewanie parodystów to IMHO szkoda zdrowia - spłynie jak po kaczce po nich a większość z nich za chwilę będzie "rozwijała talent" gdzie indziej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Do wpisów powyżej, nie obrażajcie się na klub.
NIE dla piłkarzy, NIE dla zarządu, NIE dla wyników, TYLKO DLA WISŁY przychodzisz na mecz! Oni odejdą, a my zostaniemy na dobre i na złe! https://twitter.com/wislakus1/status...40866237194240 ![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 15.05.2022 o godz. 21:47.
![]()
Gegenpressing!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Świat się nie kończy, to że drużyna nie potrafi pożegnać ekstraklasy w należyty sposób patrz dzisiejszy wynik, zaangażowanie, nie znaczy że my kibice WISLY nie mamy tego zrobić. Każdy kto ma Białą Gwiazdę w sercu nie powinien sie "obrażać na kopaczy którzy dzisiaj są a jutro ich nie ma", tylko [email protected]#$$ć na mecz by każda menda która nam źle życzy, wiedziała że mamy się dobrze i jesteśmy zawsze tam gdzie Wisła gra!
a jak ktoś woli iść na spacerek w taki dzień zamiast być z Wisłą, cóż sam sobie wystawia opinie jakim jest kibicem. TYLKO WISŁA ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Na ten mecz nie ide, nie jestem w stanie nie po tym co dziś odjebali kolejny raz , nie mogę patrzeć na tych frajerów , nie ma tam w drużynie nikogo z jajami, stadoxnajemnikow I baranów.na 1 lige będę choezil na wszystko ale nie mam zamiaru się za tydzien dobijać dołować. Szczerze to przed nami kolejne pospolite ruszenie i znowu będziemy musieli się złożyć wszyscy na ratowanie Wisły bo jest tego warta a zamiast myslec już o tym gównianym meczu z warta klub musi od jutra działać z kontraktami rozmawiać z piłkarzami i myśleć o kadrze ...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Mam karnet. Nie idę. Nie wiedziałbym jak się zachować.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
tylko nie robcie jakichs licytacji kto jest czyim kibicem i jakim
każdy ma prawo po swojemu przeżywać te traume , a bojkotujac mecz oczywiscie nei chodzi o sygnal wobec pilkarzy bo ci dzisiaj sa , jutro ich nie bedzie a wobec zarzadu , ktorzy zaczeli pieknie a skonczyli jak zwykle ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() Jak nawet strzelą gola to mam się cieszyć ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
wybacz ale przez 23 lata chodzenia na mecze ,dzis jednak umarała jakaś częśc mnie.Niech kazdy po swojemu to przezyje ja jednak niemam zamiaru zaklaskać żadnemu z tych piłkarzy,nawet gdyby Warte ograli 10:0.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.05.2022 o godz. 22:55.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
my to i tak jesteśmy mega pobłażliwi. Wyobrażacie sobie co by było, jak Legia spadła? Przecież piłkarze i pracownicy klubu musieliby się poza Warszawę ewakuować, a pewnie i tak kibice Legii by ich tropili niczym Mosad SS-manów
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie wyobrażam sobie jak można iść na ten mecz. klaskać, śpiewać? i co jeszcze? nic się nie stało? dać popalić piłkarzom? którym jak oni wszyscy to maja w du., zreszta jak przez cały sezon
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2019
Offline |
|
Przeżyłem już dwa spadki Wisły i trzeciego nie zdzierże, jak można było spieprzyć taki klub , z takim potencjałem z tyloma kibicami którzy bili rekordy w wykupowania akcji...wierzyli i chcieli pomóc ...sam też wierzyłem.Socios zebrało tyle kasy...też dawałem od początku i teraz czuję się oszukany i nie mam zamiaru dokładać już ani złotówki. Ja już swoje odjebalem na wyjazdach w 2 lidze teraz kolej młodszych jeżeli myślą że z tym zarządem Wisła się podniesie ... życzę powodzenia. Ja kibicem Wisły zawsze będę ale frajerem już nie !!! Nigdy!!! Siwa głowa zobowiązuje mnie do tego abym myślał realnie a nie jak Dyzio marzyciel. Na mecz z Wartą nie powinien iść nikt to moje zdanie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Jeszcze dzisiaj rano byłem pewien , że przyjdę na Wartę , po tym gównie co pokazali w Radomiu sam nie wiem..
. Po tej plaży jaką odj.... w Radomiu , zwłaszcza ten cały Elvis to jak dostać mokrą szmatą w pysk. Chyba sobie odpuszczę. Na I ligę będę chodził - jak już tych piz... w kadrze nie będzie - z nadzieją , że nawet jak przyjdzie szrot to będzie zostawiał chociaż zdrowie na boisku. ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Podobnie. Stadion ma być pusty żeby uświadomić dyletantom u władzy co się stało i że powinni za swoją działalność ponieść konsekwencje. Tych "piłkarzy" to ja mam w nosie(zaraz ich nie będzie). Oni jak i Brzęczek mają być persona non grata na stadionie i w jego okolicach.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|