|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Z łęczną mecz był spoko, legia gra jutro ze slavią więc nie wystawią raczej 1 garnituru, niby są znaki do tego, żeby myśleć optymistycznie o wyniku, ale to wciąż legia która jest od nas lata świetlne jesli chodzi o poziom drużyny, wydaje mi się jednak, że o remis można realnie powalczyć
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie ma co myśleć i liczyć na to, że Legia wyjdzie rezerwami.
Trzeba wyjść na boisko i zagrać dobre spotkanie. Tyle i aż tyle. Wierzę, że co najmniej remis jest w zasięgu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wynik że Slavia nie będzie miał zbyt wielkiego znaczenia, choć pewnie jeśli ich przejdą będą mocno podbudowani.
Jak to zwykle bywa w takich sytuacjach, koncentracja będzie u nich pewnie mniejsza niż w czwartek, natomiast ciężko oczekiwać "spacerku" czy jakiegokolwiek zlekceważenia. Niemniej jeśli u nas trybiki zaczną pracować na miarę potencjału, jestesmy w stanie wyszarpane punkty Ciekaw jestem taktyki Guli, czy z Legią będzie chciał grać w takim stylu jak z Łęczna. Wątpię, ale zobaczymy. Typuje 2-1, gole Yaw i Kliment |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli nie zagra Kuveljić to wygramy
![]() Stawiam 2-0 dla nas. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Mladenowic i Josua pauzują za kartki.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Zycze Legii dogrywki w czwartek. Pytanie ktora Wisla wyjdzie na boisko bo wahania formy w tym sezonie sa drastyczne. Umiemy zagrac dobra pilke zeby zaraz odwalic kompletna padake. Remis wzialbym bez problemu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zle trafilismy z terminarzem bo : jesli legia jakims cudem przejdzie Slavie , to wyjdzie na nas podbudowana i w euforii , jesli przegra ( mam nadzeje) wyjdzie tez zmotywowana zeby sobie ta strate jak najszybciej choc troszke odbic , wiec stawiam pieniadze na legie w meczu z nami , bez patrzenia na czwartkowy mecz , .......obym sie mylil ,ale my to znowu jestesmy na poziomie walki przed spadkiem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
Czuję powtórkę sprzed paru lat kiedy to przyjechała warszawka niby taka potężna, z Carlitosem który miał nas pogrzebać a dostali szybkiego gonga od Peszkina i finalnie było cudowne 4:0, kosmiczna atmosfera na stadionie i czyste szaleństwo bo do dziś mam ciary jak C zrobiło falę a nagle wszystkich wcięło bo poszło dalej na D,E itd.
![]() Liczę na taką właśnie grę na pełnym w....ie i mega ambicji. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
i to jest kluczowe, bo mamy pilkarzy niektórych (skvarka, kliment, mahdioui, yaw) 2 półki lepszych niż Legia , ale jak zagra drużyna i czy nasi DM wraz z ŚP nie zrobia na dziendobry takiego prezentu jak Łecznej w 2 minucie ? kto to wi e ?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Legia zagra w swoim stylu, czyli autobus. Cięzko będzie się przebić, a kontry robią świetne za sprawą Luquinhasa.
Przewiduję duże posiadanie z naszej strony ogólnie optyczną przewagę, ale wynik dla Legii. Myślę, że porażka ze Slavią może zachwiać im atmosfere w szatni. Wcale tak łatwo w 3 dni nie będzie im się podnieść mentalnie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ludki,co wy tu piszecie. 4 drużyna z tabeli podejmuje u siebie 10 i obawiacie sie o wynik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
A gdyby w tamtym sezonie te przegrane i zremisowane mecze, Wisła wygrała to by była MP.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Będzie bardzo ciężko i nie ma znaczenia ich mecz ze Slavią, dla mnie każdy punkt to będzie miła niespodzianka
![]() Fajnie dać sygnał, że możemy w tej lidzę jednak trochę zamieszać w tym sezonie i rywalizowac jak równy z równym z najmocniejszymi ekipami. Będzie test dla obrony i zobaczymy, czy w ogóle to udźwigną - w takich meczach już przebłyski Yeboah nam punktów nie zrobią, jak przytulimy trójkę w międzyczasie. No, ale weryfikacja zawsze spoko ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 26.08.2021 o godz. 11:20.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Mecz będzie z kategorii tych najcięższych w sezonie, Legia jest w formie i mecz grany dzisiaj nie powinien mieć większego wpływu na ich postawę w niedzielę (no chyba, że przydarzą się kontuzje albo dogrywka).
Również jestem zdania, że każdy punkt w tym meczu będzie trzeba szanować, kadrę (mimo osłabień) mają od nas po prostu lepszą. ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
Czy strona z biletami dalej nie działa? Nie mogę kupić biletów
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Czy było mówione czemu w Łęcznej nie zagrał Kliment? I czy będzie w kadrze na niedzielę?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2019
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Zastanawia mnie skład. Sadlok ponownie ławka, a Szota w 11
![]() Przeczuwam taki skład: Kieszek - Gruszkowski, Szota, Frydrych, Hanousek - Mahdioui, Plewka - Młyński, Skvarka, Yeboah - Kliment Żukow, Kuba, Forbes, Hugi, Starzyński - jest potencjał na ławce. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Ja bym w pierwszej połowie postawił na Forbsa z misją rozbijania obrony Legii na maxa przez 45-60 min. A potem wprowadził Klimenta na zmęczonych obrońców. Przy 5 zmianach takie manewry są możliwe.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
w takim meczu postawilbym na Kube od pierwszej minuty , a po stracie pierwszej bramki zagrac na 2 napastnikow i ultra ofensywnie- 0-1 - 04 to zadna roznica juz
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
a dlaczego mamy stracić w ogóle bramkę?
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
nie oceniam kunsztu naszych obrońców. chodzi mi abrdziej o podejscie. trener ma powiedzieć Kubie " grasz tak długo dopóki nam nie strzelą"?
![]()
dziękuję za uwagę
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|