|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
warto zwrócić uwagę , że po raz pierwszy od bardzo dawna jesteśmy tak wyraźnym faworytem u buka
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Tu nie ma co dyskutowac, tu trzeba wygrac
![]() Przy okazji niech mnie ktos ogladajacy regularnie ta ekstraklasowa kopanine wytlumaczy a) jakim cudem scyzoryki strzlily 12 bramek w 22 meczach, b) jakim cudem nie stracili bramki w 4 ostatnich meczach? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Korona Płock Derby w 9 dni. 9 Dni które nam bardzo dużo wyjaśnią. Jeśli zdobędziemy w tych meczach 6-7 punktów to utrzymanie będzie można być w miarę spokojnym i spróbować się porwać na tą wymarzoną przez wszystkich górną 8.
Jeśli nie to potem w następnych meczach w dalszym ciągu będziemy walczyć o życie. Dlatego, do boju Wisełko! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Zaorać kompleksiarzy!
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Liczę na dobrą ilość na trybunach (powyżej 17k?), dzięki czemu scyzory przegrają już w szatni.
Trzeba ciągnąć skrzydłami z mocnym rozbijającym środkiem i będzie dobrze, trzeba to wygrać! ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Faworyci, drużyna uskrzydlona, 4 wygrane z rzędu, wyjście z kryzysu, mecz u siebie z dołującą drużyną pod formą i złożoną z przypadkowych ludzi. Logika ekstraklasy ma ogromne pole do popisu
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Korona nie przegrała 4 meczów z rzędu. Poza tym mają najdłuższą passe bez straty gola w lidze. Także ten, trzeba uważać.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Opcje są dwie: nasze wysokie zwycięstwo lub zgodnie z brakiem logiki w Ekstraklapie - bezbramkowy remis. Dla przypomnienia, Korona w 11 wyjazdowych spotkaniach strzeliła 4 gole... z tyłu jesteśmy bezpieczni
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
My tu możemy się nastawiać na 3 pkt itp. najważniejsze, żeby piłkarze tak nie podchodzili do tego meczu, jak zagrają z takim zaangażowaniem jak w Lubinie, to wygramy, bo po prostu jakość piłkarska jest po naszej stronie. Liczę na fajny, przyjemny meczyk, 20k kibiców na trybunach i oczywiście 3 punkty.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Korona ostatnio mało traci ale tez i mało strzela wiec typuje 0-0 lub nasza skromna jednobramkowa wygraną. Ten i kolejny mecz koniecznie trzeba wygrac i odskoczyc od Korony, Arki i ŁKS-u bo potem czekaja nas ciezsze pojedynki: wyjazdowe z jude i Piastem oraz domowe z Legia, Lechem i Rakowem
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Jak nam się uda szybko gola strzelić, to ich wysoko pojedziemy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Kto wg was wyjdzie jako młodzieżowiec? Myślę, że środka pola Skowronek nie ruszy żeby wrzucić tam Pawłowskiego. Cięzka sprawa...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Buchalik - Hołownia, Klemenz, Hebert (Janicki), Sadloķ - Mak, Żukow, Basha, Vukan, Kuba - Turgeman
Tak to widzę. Hołownia wskoczy na bok obrony, a za Woja na skrzydlo Mak. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Pojawiły się informację, że Zhukov może iść na skrzydło.. ja bym dał Zhukova na skrzydło a do środka nasz nowy wysoki nabytek
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Buchalik - Sadlok, Klemenz, Janicki, Niepsuj - Basha, Zhukov - Buksa, Savicevic, Blaszczykowski - Turgeman.
Będę bardzo zdziwiony jak wyjściowy skład będzie inny. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Albo skromna jednobramkowa przegrana... 90 minut autobusu, 15 rożnych, dwie poprzeczki, trzy słupki, a w 95 minucie wprowadzony niedawno leszcz, który piąty raz już gra u kompleksiarzy strzeli gola po kontrze wynikającej ze straty Savicevica pod naszym polem karnym.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
Cieszy że mamy tyle przyzwoitych opcji do wyboru
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Patrzac na tempo sprzedazy biletow to 17k na trybunach to moze byc max jaki da sie uzyskac. Niestety.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Eberk
Przecież tempo jest całkiem niezłe, już zeszło prawie 14, a trzeba pamiętać, że najwięcej schodzi dzień przed i w dniu meczu, więc sumarycznie 20 tys w zasięgu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Ale to nadal sa wszystkie bilety, bony i karnety. Ja mam na mysli liczbe realna, z kolowrotkow. Ostatnio roznica byla ponad 2k, wiec musialoby lacznie zejsc z 22-23k, co jest moim zdaniem poza zasiegiem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
15-16k to absolutny max, biorąc pod uwagę rangę przeciwnika, miejsce w tabeli i porę roku.
Niektórzy niepoprawni optymiści na forum znacząco przeceniają zainteresowanie Wisłą w mieście, a przy tym zapominają że jest końcówka lutego a Wisła jest na 13. miejscu w tabeli. ![]()
www.zlamacsport.blog.pl - sport w obiektywnej analizie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
inspektor erektor
Nie zgadzam się, biorąc pod uwagę, że 15 tys było na jadze, a za nami dwa zwycięstwa z rzędu, więc frekwencja powinna być lepsza o te 2-3 tysiące. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
Tez zastanawiam się co z młodzieżowcem. Holownia to chyba LO więc prędzej musiałby Sadloka zmienić lub sadlok do środka obrony i kogoś ze stoperów ściągnąć (tylko kogo?) Pawłowski na środek? Ok tylko znowu kto miałby zejść? Zhukov, Basha? No way. Savicevic? W Lubinie zagrał tak sobie no ale jednak włożył tą bramkę. Jeśli jednak zagra Pawłowski to pewnie też Mak bo by nie było skrzydłowego.
Wogole ten przepis mnie wkurza. Myślę że spokojnie grałby Mak a nie Wojtkowski gdyby nie to. Maku w poprzedniej rundzie był jedna z jaśniejszych postaci. Jako jedyny potrafił coś tam w przodzie wykreować kiedy nie szło. Zdecydowanie mi go teraz brakuje. Można jeszcze spróbować Bukse za Turgemana no i Maka na skrzydło, ale nie wiem czy to optymalny wariant. Dla mnie dosyć ciężka decyzja i gdybym miał ja podjąć to bym miał ból głowy. Szkoda że Lisu się już nie łapie bo wtedy bym jego dał i Maka za Wojtkowskiego |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
ciacho
Jest 14 sprzedanych my dyskutujemy o realnej frekwencji, ile będzie ludzi na meczu, ale tak czy siak jak zakładam, że realna frekwencja się zakręci koło 20 tys. Na Jadze było sprzedanych ponad 18 tys na meczu było 15, to teraz pewnie będzie sprzedanych powyżej 20k i ok. 18-20k na stadionie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Który to już raz w ostatnich latach mamy jakąś serię 3-4 meczów wygranych gramy h siebie ludzie kupują bilety mamy na uwadze że jeżeli piłkarze wygrają to na następny będzie jeszcze więcej ludzi i 90procent przypadków było że kończyło się 0-1... boję się tego meczu bardziej niż z Jagiellonią,musimy od początku się na nich rzucić bo to nie jest Atletico w obronie i będzie dobrze. Wtedy śmiem twierdzić że na Płock możemy zakręcić się koło 25 tysięcy
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|