|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2009
Offline |
|
Stawiam na przełamanie i zamierzam zobaczyć je prosto z trybun
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Na przekór wszystkiemu - 3 punkty zostają u nas
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wiadomo, że przeciwko nam na pewno nie zagra Mladenovic, Udovicic i Kubicki.
Niepewny jest występ Augustyna i Fili. Czy kogoś pominąłem ?
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 29.11.2019 o godz. 11:06.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
czy u nas Savicević i Wojtkowski i |mak będą gotowi od pierwszej minuty?
Chciałbym taki skład: Buchalik-Burliga Klemenz Wasilewski Sadlok- Basha Savicevic Silva-Buksa Błaszczykowski- Brożek |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Mak trenował, obstawiam go w pierwszym. Czuję, że wyjdziemy tak:
Buchal - Sadlok, Klemenz, Wasyl, Burliga - Mak, Basha, Pawłowski, Silva, Kuba - Brożek lub z Vukanem za Silve. Ewentualnie z Wojtkowskim za Pawłowskiego |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Sawicevic kontuzja do końca rundy bez szans na grę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
skąd info ?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Vukanowi może i przyda się odpoczynek, bo ostatnio wtopa za wtopą.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Łatwo nie będzie, ale nawet remis na początek byłby dobry.
Oby nie 0-2 do przerwy i kolejna powtórka z rozrywki. Trzeba jechać na tyłkach i wywalczyc dziś nawet 1 pkt, bo na wiosnę będziemy zaraz potrzebować serii marzeń do utrzymania...
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 01.12.2019 o godz. 11:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2017
Offline |
|
Daj dzis Wisło z siebie wszystko...
Daj dzis piekne widowisko... daj dzis radosc , goli grad... wygrac z lechią nadszedł czas !!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Będzie jak zwykle - Niby człowiek wiedzioł, a jednak trochę się łudził
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Krótko i na temat - 1 : 3.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pawłowski to ma "szczęście": dwa strzały na bramkę, z których drugi prawdopodobnie skończyłby się golem, obronili mu inni wiślacy. Jak nie idzie, to nie idzie :(
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pierwszy też, mógł wejść - wątpie, żeby bramkarz zdazył...
![]()
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Niby źle nie wyglądało ale moglibyśmy grać 5 godzin a i tak nic by nie wpadło...
Ostatnie 10 minut żadnej akcji Ja wiem, że to jeszcze nie połowa sezonu ale przestaje wierzyć ze się utrzymamy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Niestety z para stoperow: Klemenz- Janicki sie nie utrzymamy nie ma chuja..Lechia wygrywa a stworzyla pol akcji. Jean Carlos patelnia meczu i to zjebal...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
No i setka Silvy... jak nie szło, to nie szło. Widać było, że chcieli. Zabrakło umiejętności i szczęścia. Ale jest inna gra. Podobał mi się dzisiaj Chuca, mimo że kilka podań tak w ostatniej chwili zagrał, widać że jednak potrafi zagrać, podać. Może coś z niego będzie. Pozostaje wierzyć.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Od miesiecy nie widzialem takich statystyk po naszej stronie. Idzie to wszystko w dobra strone z tym.trenerem.
Oby nie nie bylo za pozno. I tak trzeba dac mu przepracowac okres zimowy, dac kilku dobrych grajkow i jeszcze mozna marzyc. Plus jest taki ze ta liga jest slaba i kazdy z kazdym moze wygrac. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jest coraz lepiej, stłamsiliśmy Lechię ale za mało spokoju i wyrachowania było przy sytuacjach strzeleckich. No i oech, inaczej się tego nie da nazwać.
Nawet stracony gol mocno pechowy. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Spoiler Alert: spadamy na 100% jeśli zmiana trenera nastąpiła bym 5 meczy temu coś tam by farciarsko wpadło i pewnie bylibyśmy na dole tabeli ale nie na dnie. Drużyna może grać przez 60 minut to jakaś piłkarska zbrodnia. Na dzień dzisiejszy jeśli ten Kazach nie jest 2 razy lepszy od Ronaldo lecimy prosto do IV ligi.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Bardzo przyzwoity mecz. Wynik wiadomo, że zły ale gra napawa optymizmem. Bardzo dobry mecz Chuki, brakło tylko jakiegos ostatniego podania. Mimo, że sytuacja w tabeli bardzo zla, nastrój lepszy niż po zenadzie w Bełchatowie.
To jak jest? Para stoperów słaba czy Lechia nie stworzyła nawet pol sytuacji? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Pierwszy spadkowicz już znany. Jak to powiedział Duńczyk w Banku Szkoda, cholera szkoda...
Tutaj się zebrało tyle niekorzystnych.zmiennych, że do utrzymania potrzebowalibyśmy takiej wiosny jak po wejściu Telefoniki, za Łazarza. A to jest niemożliwe |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Podziwiam za poczucie humoru. To ze znowu mielismy 60proc posiadania niewiele znaczy. Gra lepsza niż przez ostatnie 8 meczow i chyba tylko w tym nalezy szukac pocieszenia. Jak do zimy nie zapunktujemy to nie będzie czego ratować na wiosne.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Czekaj, ile my mamy straty do 13 miejsca? 4 punkty. No tak, ni chuja nie da się tego odrobić w 20 kolejek. Pomijam już to czy Raków dostanie licencję, ale nie rozumiem tego wiecznego .......enia. Rzygać już się od tego chce. Tak, na 200% spadniemy, to już koniec, cztery punkty i 20 kolejek, matematycznie tylko możliwe. To są dwa wygrane mecze, tak? Ja rozumiem że mamy teraz bardzo słabą serię, ale pisanie takich bzdur czemu służy? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To co ten Carlos artysta zrobił to jest samobójstwo w naszej sytuacji.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
Spadkowicz? Mamy 4 punktu do 13 miejsca więc spokojnie. Dzisiaj zdecydowanie najlepszy mecz od 2 miesięcy, jakby coś wpadlo byłoby przełamanie. Nie graliśmy z arka czy koroną tylko z dość solidną lechia, spokojnie. Widać progres, ważny mecz w piątek w Zabrzu, potem u siebie pogoń i wyjazd do Łodzi. Bardzo ważne 3 spotkania. A na wiosnę kolejnych 17.
Dużo wiary! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |