|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Przypuszczam że o tej osobie mówił Obi. Choć jej już w klubie nie ma. Dorabianie innych historii w tym wplatywanie w to wątku socios jest kuriozalne. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
sposórd tych wszystkich niewiadomocyh, pewne jest jedno- zuepłna kompromitacja Nowaka- nic z gadania nei wyszło a zmył sie bez słowa.
Czy on w ogóle zostanie w Wiśle, bo jeśli mielismy z niego jakiś wymierny pożytek to jako sponsora ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Co rozumiesz przez "zostanie"? Przestał być pracownikiem, udziałowcem nadal jest (on i jego wspólnik), przynajmniej nic nie słyszałem by ktoś od niego odkupił udziały (tym bardziej, że oni ich za "złotówkę" z pewnością nie odstąpią).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Chodzi mi o sponsoring 1wszej drużyny.
Nie wiem jak wygladają umowy sponsorskie - zakładam że logo na koszulce to kwestia jednej umowy, powiedzmy na rok, płaconej w ratach czy całosci, obojętne. Kiedy ta umowa sie skońcy (w styczniu, lipcu?) to czy Nowak bedze chciał dalej dokładac do Wisły reklamując mosty i wiadukty ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Tego nie wiem, ale nawet jeśli firma przestanie być sponsorem, to on i jego wspólnik nie przestaną być naszymi udziałowcami (dopóki nikt od nich nie odkupi akcji).
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
No Panie Jarosław, to żeś mnie z Kiko zaimponował
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Pierwsza znaczącą decyzja Królewskiego:
https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...12977598734337 Ciężko ocenić ten ruch, bo Kiko Ramirez nigdy nie był dyrektorem sportowym. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Trzymam za słowo. ![]() PS. Skoro Arek Głowacki był dyrektorem sportowym, to tym bardziej może nim zostać Kiko Ramirez.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.12.2022 o godz. 18:23.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Zaczął działać bardzo zdecydowanie. Kuba na bocznicy, Dyja poza klubem teraz nadzieja w Kiko. Widać jakieś wnioski rzeczywiście wyciągnął i jakiś plan jest.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
Raczej desperacja Poczytał forum dowiedział się że byl taki Kiko co naściagał hiszpanów co wypalili i myśli że znowu sie uda
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Czy on w ogóle gdzieś przez ostatnie 5 lat pracował? Nie wierzę, że to wypali.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Na pewno nie była to decyzja powodowana desperacją, rozmawiano też z innym kandydatem. Czy to wypali? Nie wiem, na pewno oko do zawodników Kiko ma. Gdyby miał tu przyjść jako trener, byłbym na nie. Jak dyrektor sportowy, człowiek który ma nam "na już" ściągnąć zawodników będących wzmocnieniem naszej kadry? Chyba, mimo braku doświadczenia na takim stanowisku, byłbym na tak.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Podobno doradzał w Rakowie, nie orientuje się jakich zawodników podsyłał czy opiniował ale w ostatnim czasie transfery Rakowa raczej robią wrażenie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Zawsze trzeba mieć rezerwę, jeśli ktoś faktycznie nie wykonywał danej fuchy, ale w przypadku Kiko na pewno nie jest to osoba całkowicie zielona w branży i wygląda to na ruch w dobrym kierunku. Reszta wyjdzie w praniu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Nic nie ryzykujemy , umowa narazoe tylko na pol roku , nic nieryzykujemy a gorzej juz byc nie moze , niech zalatwi paru dobrych hiszpanow z nizszych lig i tanich , taki Carlitos byl w Hiszpani noł nejmem a w Polsce zostal gwiazda ligi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Na tzw. papierze wygląda to nieźle ale wytłumaczcie mi, o co chodzi z umową na pół roku? Co on ma zrobić w tym okresie?
Bo może to wyglądać jako forma prowizji za podesłanie nam jakichś zawodników w zimowym okienku. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Ciekawy ruch.
Jak rozumiem środki na te mityczne ruchy Kiko też się znajdą? ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Za pol roku Wisly moze nie byc wiec ruch rozsadny ;-)
Jesli spadniemy do 2 ligi to po co nam Kiko? ![]() Jesli awansujemy do Eklapy to zapewne jakas przedluzka i budowa kadry na nowo. Zreszta znajac Kiko to on sciagnie graczy z potencjalem na eklape. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
może to w końcu odrobina rozsądku? za frytki raczej pracował nie będzie, a w przypadku bardzo prawdopodobnego braku awansu pieniążków w przyszłym sezonie może na niego nie być?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Jedyne na co licze w tym wypadku to to, ze moze sprowadzi jakichs tanich Hiszpanow, dzieki ktorym wlaczymy sie do walki o awans. Innego sensownego wytlumaczenia na ten moment nie widze.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
i na obecną chwile - ma to sens
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Czyli też uważacie, że ten półroczny kontrakt to forma prowizji?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
bardzo możliwe - plus dość donośny sygnał, że klan z turkolasów traci władzę
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Kiko jako trener się nie sprawdzał, ale nosa do transferów miał niesamowitego. Za pół-darmo nam kapitalnych gości ściągał. Także zobaczymy, na pewno na papierze ruch bardzo ciekawy.
![]()
To dla nas jest porażki smak
To dla nas forma zła <klask klask> Najlepszych Wisła fanów ma Lecz najgorzej w piłkę gra <klask klask> |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Pamiętam jak Pasiecznego cisnęli na Q&A o Hiszpanów z niższych lig. Stwierdził, że ten rynek jest makabrycznie przedrenowany. Wtedy i dziś sobie sprawdziłem. Przed przyjściem Kiko w ESA było 4 Hiszpanów. Później zaczął się dynamiczny wzrost, a od 2-3 lat jest to liczba regularnie oscylująca pomiędzy 20-25. Jestem bardzo umiarkowanym optymistą. Raczej nie jesteśmy jedynym krajem, który odkrył, że z niższych lig hiszpańskich można wyciągać relatywnie tanie piłkarskie perełki. Chociaż i tak napawa mnie to większym optymizmem niż robienie Fergusona z Wuja.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
Sory za lekkie dublowanie, ale nasz Koalik musi zobaczyć:
"KOALIK wraz z OBI witają Kiko Ramireza: Hello There https://www.youtube.com/watch?v=HpuJ_VPsmVc " |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
łezka kręci mi sie w oku , szkoda że przychodzi w tak fatalnym okresie finansowym
ciekaw jestem na ile to efekt chłodnej binarnej kalkulacji , a na ile po prostu czytania forum ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Póki co się chwali, że JK zaczął działać po cichu.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|