|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mecz z Ruchem to ostatnia szansa dla tego parodysty. 3 punkty albo może spie.rdalać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
A ja się pytam od czego tam jest Sobol?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
znowu się powtarzam Brzęczek W Y P I E R D A L A J
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Brzęczek jest Szefem i podejrzewam że Sobol nie ma nic do gadania.
Ale to takie moje domysły. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Cytat:
![]() Wstyd, żenada, kompromitacja... takiego przebierańca na ławce to jeszcze nie widziałem. Najpierw spuścić klub z ligi, potem dostawać (słuszny!) w....... od Puszczy, Głogowa czy Stali... Drużyna nie gra NIC - ani z przodu, ani z tyłu, ani bokami, ani środkiem, nie potrafią rozgrywać SFG, nie widzą jak kryć, gdy przeciwnik wykonuje SFG, jak wygrywamy, to fartem, jak przegrywamy, to i tak za mało (dziś to tak 5-1 byłoby sprawiedliwej)... wywieźć tego typa na taczkach. Mam nadzieję, że nowy prezes już od jakiegoś czasu robił poszukiwania nowego trenera. On przynajmniej nie musi zwalniać swojego wujka. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Online |
|
Kto wymieni chociaż jeden pozytyw w naszej grze za kadencji Brzęczka, jakiś schemat ? pytam poważnie, bo ja nie potrafię NIC wskazać..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
W y p i e r d a l a j
![]()
alejasienieznam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
Brzęczek, miej honor, wygraj 14 meczów pod rząd i odejdź
![]() ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jeszcze nie wyjebali wujka?
Panie Jurku, prosze wypierdalać, proszę.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
Ale jak nie będziemy mieć na stanowisku trenera chłopa, który umie właściwie ocenić potencjał kopaczy których ma w kadrze i chce sprowadzić, a potem wydobyć z nich ten potencjał w jak największym stopniu to ch.. z tego będzie. Wujek to dyzma i nic dobrego tu nigdy nie zrobi. Niech wyp pod częstochowę hodować bydło czy co tam chce.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 10.09.2022 o godz. 20:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
i widzi to każdy, kto ma oczy, ale oczywiście nie właściciele Wisły. To już było jasne po kompromitacji w ekstraklasie, ale oni chcieli z Brzęczka wycisnąć jeszcze więcej dziadostwa i trzeba przyznać, że w tym sprawdza się idealnie. Za każdym razem jak myślę, że nasza gra gorzej wyglądać nie może, to nadchodzi kolejny mecz Wisły...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Pan Kazimierz już się w grobie przewraca?!
Cytat:
![]()
...nieczytelny...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
Wg mnie do wyjebania wszyscy, pan Kaziu, pan Krzoska, pan Sobol i pan Brzęczek, nikt nie ma prawa tu zostać.. Tak sobie myśle że może jednak wariat Carillo miał racje że chciał oczyscić ławke z reszty sztabu, Ci ludzie są wspólnym mianownikiem Wisły z ostatnich lat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Wujo do dymisji!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
Tak się kończy trzymanie w klubie Wislackich miernot
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Te osoby sa kwintesencja bylejakosci wiec i klub byle jaki. Wszyscy na zasadzie "wislackosci", a nie profesjonalnosci czy kompetencji. Niestety. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dokładnie tak,, szczerze niech już ten chory układ się rozjebie.czas zacząć to wszystko od 4 ligi i uporządkować ten klub bo to jest z roku na rok coraz bardziej smutne. Ja nie rozumiem jak można w takiej słabej lidze przegrac trzy mecze z rzędu jeszcze w każdym z nich prowadząc , mając wielu zawodników w składzie, którzy grali w eklasie to po prostu trzeba być miernotą nie trenerem, Wuja miej honor i zrezygnuj z bycia trenerem , chcesz to sobie zostań w klubie jakimś dyrektorem sportowym choć szczerze też watpie patrząc na to jak oddaliście w zajebisty sposób przy szklanym Colleyu Mehremica a ściągnęliście jakiegoś amatora Moltenisa , widzę że do Wisełki wróciły czasy transferów z polecenia menadżerów i agentów piłkarskich czyli totalna prowizorka ..
Ostatnio edytowane przez Chorynatrzykolory : 10.09.2022 o godz. 21:18.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Dodam jeszvze że co sezon trzech lub czterech piłkarzy, którzy zrywają wiązadła krzyżowe i inne ciekawostki - co kolejkę 5 lub 6 piłkarzy nie ma do gry i nie raz nawet nie ma dokładnego rozpoznania i informacji kiedy są w stanie wrócić
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Jest w tym coś.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Nie aby chcial zwolnienia Brzeczka. Jego sie powinno wyj***bac.
To jakis zart, ze on tu jest., Dzis po meczu ze Stala bylo widac roznice w taktyce i we wszytskim. Benaminek I ligi ogrywa nas i idze po swoje bo mamy druzyne prowadzona przez amatora. Nic sie nie zmieni dopoki gamon bedzie siedzial na lawce ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Wujo bierze wszystko: trenowanie, skauting, zarządzanie.... dobrze to nam wróży. Wprowadzi Wisłę w XXI wiek
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Czy zmieni się trener czy nie, ta runda i tak jest przegrana, bo po prostu bez okresu przygotowawczego żaden trener nie poprawi tutaj drastycznie kultury gry. Z ogromnym bólem serca jestem za pozostawieniem Brzęczka do zimy i wtedy można rozpatrywać nowego kandydata, który:
a). dostanie swój okres przygotowawczy b). dostanie (powinien?) wzmocnienia składu, kołdra jest u nas wyjątkowo krótka c). będzie wyborem przemyślanym (oby), a nie z łapanki, bo lud zażądał głowy trenera i trzeba szukać strażaka z karuzeli ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Brzeczek stworzyl maszyne do przegrywania.
jak przegramy z Ruchem to bedziemy patrzyc na strefe spadkowa. ![]()
Prawica ogłupia
Lewica okrada Andrzej Du*a |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Myślę, że przegrana z Ruchem będzie oznaczać kolosalne problemy dla Brzęczka ze strony zarządu, co by on na jego temat nie mówił (brednie o zaufaniu etc.).
![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jest wszystko ok. Brzęczek czeka na doświadczonych zawodników. Ja, pier*........... trzymajcie mnie.
![]()
AH:"Mnie nie interesuje prawo, mnie interesuje sprawiedliwość.... "
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Wszyscy to widzą co się dzieje, tłumaczyć nie trzeba.
Trend się nie odwróci. Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić. Przegrywamy z Ruchem i Brzeczek nie ma prawa trenować dalej Wisły. Jak prezes nie jest oczywiście marionetka. Jedyna okazja by to udowodnić. Ma teraz tydzień by sondować rynek wśród kandydatów. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Wystarczy glosna presja z trybun w meczu z Ruchem. I zarzad ugnie sie. Warunek taki ze musimy przegrywac z niebieskimi
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|