|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Przypomniał mi się dziwny wpis Jarka Królewskiego na początku jego drogi w Wiśle..
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Dywagujemy, czy Skvarkę można wpuścić już od 1, czy dopiero od 45 minuty, żeby czuł się pewniej podając piłkę, albo jaki wpływ ma temperatura wiatru na dyspozycję strzelecką Jana Klimenta. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
To są te detale...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Panowie, przegrana z Radomiakiem oznacza nasz definitywny spadek. Bez względu na wyniki Lubina, Niecieczy i małe tabele. A wg mnie to jest najbardziej realny scenariusz. Mecz z Wartą będzie meczem o pietruszkę.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Jakby miał spekulować to postawiłbym na remis z Radomiakiem i korzystne dla nas rozstrzygnięcia pozostałych meczów. Wtedy nastąpi zbiorowa mobilizacja wśród kibiców i dumnie stawimy się w jakieś 25-28k na stadionie. A później Wisła zrobi to co zawsze lubi robić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() Mimo wszystko liczę, że psim swędem wygramy w Radomiu. Oczywiście do siatki trafi Frydrych po strzale z 30 metrów i dwóch rykoszetach w 96 minucie meczu. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
0:3
0:3 0:1 To wyniki Płocka po tym jak z nami wygrali lądując cztery bramki. Wcześniej też w pałę 0:1 My się do tej ligi nadajemy jak pięść do nosa... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Najsłabsi spadają.
Spadamy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
też nie jestem w stanie ogarnąć, jak Płock mógł nam władować 4 bramki. Jasne, grał Sadlok i Ring, zamiast Colleya i Hanuska, no ale...
Cały ten sezon pokazuje dobitnie, że do ekstraklasy się (poza aspektem kibicowskim) nie nadajemy. Całkiem możliwe, że ostatecznie potwierdzi to Radomiak. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nieciecza - gliwice remis poki co
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no to teraz BBT mogą ratować jedynie 2 porażki Śląska + nasze kiepskie wyniki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
no i zaglebie w 95 minucie ogrywa raków
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Można temat zamknąć albo zmienić tytuł na " Wisła w 1 lidze "
Gratulacje dla TRIO. Trzeba być naprawdę utalentowanym żeby taki klub spuścić do 1 ligi .... ![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
zagłebie sie tym samym wlasnie utrzymało
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
mamy łatwy terminarz, Zagłębie bedzie wszystko przegrywac
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ciekawe czy się za rok utrzymamy w I lidze.
Z naszymi geniuszami u sterów obawiam się, że polecimy z długami do II ligi. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Od początku czułem że Lubin się nie da przegonić.
Jutro Stal - Śląsk choć w sumie nie wiem czy w ogóle jest na co jeszcze liczyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Brawo dla włodarzy Klubem. Co wyście do k.. nędzy zrobili z Wisłą Kraków.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Dzisiaj umarła nadzieja że jednak unikniemy spadku. Raków był jeszcze bardziej chujowy niż Zagłębie i cóż..żegnaj ekstraklaso. Witaj 1 ligo.
ZARZĄD. DZIĘKUJEMY. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem, geniuszu - uratowali przed bankructwem i upadkiem? Rzygam już tym odklejeniem - Wisła Kraków to aktualnie żadna marka sportowo, a piszesz jakby Bayern spadł z Bundesligi.
Wisła Kraków to kiedyś mocny klub który przez lata służył za pralnię brudnych pieniędzy gangom narkotykowym a teraz z nowymi włodarzami odbudowuje się niemal od zera. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Posłuchaj geniuszu. Ja, w przeciwieństwie do Ciebie, potrafię rozdzielić dwie rzeczy: uratowanie przed bankructwem i spuszczenie Klubu do 1. ligi 3 lata później. Wisła, kompetentnie zarządzana, to jest klub na środek tabeli. Sam wytykałeś błędy w zarządzaniu, wiec czego się czepiasz?
Ostatnio edytowane przez RAF : 14.05.2022 o godz. 19:44.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Uczciwie byloby rozgraniczyc uratowanie Wisly od konsekwentnego pchania jej w dol. Pierwsze bylo czynem szlachetnym i godnym pochwaly. Drugie to pokaz indolencji i nieumiejetnosci wyciagania wnioskow. Wyszlo troche na to, ze oddech przywrocili nam ratownicy, ktorzy potem nie wiedzieli, co robic (albo wiedziec nie chcieli ;-) ). |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No raczej się nie odbudowuje.
Różnice są dwie: 1) wtedy klub prał pieniądze z przestępstw, teraz po prostu przepala legalnie nabytą kasę od kibiców/sponsorów; 2) wtedy mieliśmy od czasu do czasu intuicję w transferach, teraz zatrudniamy wyłącznie inwalidów. ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wisła Kraków znaczy dzisiaj tyle co Stal Mielec jeżeli chodzi o siłę sportową. Nic. Bujanie w obłokach i megalomania, odklejone oczekiwania to jedno ze źródeł obecnej sytuacji: zamiast robić skład na utrzymanie u nas wymyślano krakowską piłkę, Wiślackie DNA etc. ![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
Ale o czym ty chłopie pierrdolisz
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
RAF - ja pisałem co robimy źle, ludzie tutaj - że taka firma jak Wisła Kraków nie może spaść. Problem w tym że to jest wielkość urojona. U nas trzeba było od zera zbudować wszystko i spłacać jednocześnie długi, a Ty reagujesz jakbyśmy byli potentatem ligowym którego trio spuściło z ligi.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 14.05.2022 o godz. 20:00.
![]()
Już za cztery lata,
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Może i bez sensu wydawali, ale za to ile! ![]() Najważniejsze, żeby wzięli to na klatę. Jutro przejdą od etapu sprawdzania jakie budżety mają inne kluby I-ligowe do sprawdzania jaki my możemy mieć. A potem twardy reset i za już dwa-trzy miesiące zaczniemy budować od nowa. Wagony się już grzeją. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Sądząc po zatrudnieniu Brożka na skauta, to zarząd się broni rękami i nogami aby nikogo w Wiśle nie było, kto potrafi te pieniądze wydać. Zresztą, teraz już nie będzie pieniędzy.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
No to więc właśnie. I za to należy zjebać trio. Nie mogą zasłaniać się czasami sarapaty itd, bo powinni byli stworzyć drużynę osiągającą wyniki mniej więcej w połowie tabeli conajmniej. Dopóki za wymagające rzeczy będą odpowiadać "legendy" to nic.sie nie.zmieni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|