|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
My spadliśmy po meczu ze Śląskiem teraz to już tylko liczenie na cud.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Biorąc pod uwagę naszą grę - zdecydowanie bardziej nadajemy się do 1 ligi, niż ekstraklasy. Wymiana kilku podań? To nas przerasta, więc o czym my mówimy...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na razie rozegranie piłki od obrońców w meczu z Jagiellonią to jakaś komedia. Chora decyzja o pozostawieniu Manu na ławce i rozpoczęciu Hugim oraz Skvarką.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
To jest plan ala Zabrze, może się uda...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Nie potrafimy wygrać meczu z nikim. Z lepszymi rywalami albo zagraliśmy dobrze ale jednak się nie udało wygrać bo byli na koniec lepsi, albo sędzia im pomógł. Z zespołami "na wakacjach" nie umiemy wygrać. Z zespołami ze strefy spadkowej nie umiemy wygrać. Z nikim nie umiemy wygrać. A, że matematycznie zawsze są szanse na utrzymanie to tak sobie można liczyć. Zero skuteczności i granie jakbyśmy byli w środku tabeli, zero jakości. To niby czemu mielibyśmy już od dwóch miesięcy do dziś grać lepiej i punktować? Cały czas gramy tak samo, czyli chujowo. Był moment, że przyszła nadzieja, trochę to zaskoczyło, ten remis z Amicą i Lechią, wtopa z Pogonią ale później znowu niezła gra, dająca nadzieję z Piastem i Górnikiem i to tyle. To był taki efekt nowej miotły. Na tyle nas było stać w tym sezonie, punktów wiele z tych meczów nie było, morale spadło, szrot przestał wierzyć w to, że nie jest szrotem i zszedł na swój poziom. 4 mecz z rzędu się męczymy i nie widać w żadnym z tych meczów, żeby to był "finał", a powinniśmy zagrać 6 finałów na finiszu ekstraklasy. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Spiski spiski wszędzie spiski!!!! Powinniśmy być mistrzem gdyby tylko nie ten przebiegły PZPN! Spadniemy bo zasługujemy na spadek, pracujemy na niego solidnie i konsekwentnie pod kątem organizacyjno/finansowym od 6 a sportowym od 3 lat. Koniec kropka. Taki jest nasz poziom i tam jest nasze miejsce. Ja wiem ze każdy chciałby widzieć Wisłę w czołówce ale po prostu nie jesteśmy teraz wielkim klubem, byliśmy wielcy, ale wielkie to było też Nottingham Forrest i AC Parma, teraz jestesmy chujowymi przeciętniakami i cholera wie ile jeszcze nimi będziemy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
W pierwszej lidze
Też jest fajnie Hej hej Tra lala Dawid, Wuja, dziękujemy! ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą. Walczymy dalej. Wspieraj klub. Zapisujcie się do Socios.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Jeżeli z tak słabą Jagiellonią nie potrafimy wbić przynajmniej jednej bramki, to nie mamy czego szukać w najwyższej klasie rozgrywkowej. Zamknąć temat.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
Po meczu z Pogonią mieliśmy łatwy terminarz
![]() ![]() ![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A Zagłębie miało wszystko przegrywać.
Moim zdaniem uda nam się wywalczyć ostatnie miejsce na koniec sezonu. |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Czy Manu od meczu z Płockiem postanowił nas sabotować ? jak nie karny to wszystko wype.... w trybuny. Najgorszy dziad dzisiaj na boisku , no może jeszcze z Ondraskiem może konkurować .
![]()
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Chyba zwariowałeś. Kto będzie chciał swoje pieniądze w prywatny folwark Błaszczykowskiego pakować?
Już poszło info o zatrudnieniu na skauta Brożka, który nigdy nie był skautem. Brakuje jeszcze posadki dla Żurawskiego, Kosowskiego i Boguskiego. Zarząd powinien wypierdalać. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jagiellonia kurewsko slaba. Jesli nie wygrywamy takiego meczu z taka druzyna to oznacza ze nie wygramy zadnego. Gasimy swiatlo w ekstraklasie. Na pocieszenie dodam ze poziom 1 ligi dramatyczny. W interesie naszym jesli chodzi o finanse jest wrocic od razu do ekstraklasy. Trzeba wylozyc kase na kilka wzmocnien i wrocic od razu po pierwszym sezonie. Kasa bedzie za ten sezon z canal + ale sezon 2023/24 bedzie bieda w ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Szanse na utrzymanie wciąż są, ale nawet w przypadku utrzymania nie ma się z czego cieszyć, bo to wstyd, żeby Wisła panikowała do ostatniej kolejki o pozostanie w lidze w bezpośredniej walce z Termaliką z 400-osobowej wioski. Nawet takie spierdoIiny umysłowe jak Misiek, Sarapata i Dukat nie potrafili spuścić Wisły do 1 ligi, a zespół osiągał niezłe wyniki na boisku. Obecnie zespół Wisły osiąga najgorsze wyniki od blisko 25 lat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Nie załamujmy się. Jeszcze dwa mecze do rozegrania. Najważniejsze że dziś nie przegrali, zdobyli 1 punkt, więc ciągle jesteśmy w grze.
Sytuacja jest trudna ale jeszcze nie wszystko stracone. Zachowajcie spokój. Lepiej grać nie potrafią |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Z tym zarządem to Wisła prędzej zobaczy 2 ligę niż Ekstraklasę. Dla nas spadek to nie jest catharsis tylko upadek. Jeżeli oni mając pieniądze z Canal+, dnia meczowego i transferów doprowadzili nas do tego stanu gdzie jesteśmy to gdzie będziemy jak powyższych wpływów nie będzie?
Ostatnio edytowane przez RAF : 07.05.2022 o godz. 22:10.
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Wierzymy i trzymamy kciuki za projekt.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Chłopie, jaki projekt? Projekt zatrudniania w Wiśle kolegów bez kwalifikacji? Projekt przepalania forsy kibiców na jakiś szrot?
Ufam, że po prostu trollujesz. Wtedy punkt dla Ciebie bo dałem się w to wciągnąć ![]() ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Jest duża szansa że ogramy Radomiaka (chyba że faktycznie sprzedał kretom to szanse maleją) jak i Wartę która nie będzie na Reymonta umierać na boisku. Póki jest szansa walczymy do końca.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bo ostatni mecz pokazał że aktualnie są większymi dziadami od nas + jak pokazują ostatnie wyniki drużyny które już nie walczą o jakieś cele, zdecydowanie gorzej idzie z tymi które jeszcze o coś grają.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Ja myśle dokladnie odwrotnie , bo po blamażu z Zaglębiem beda na pewno gryzli trawe, zreszta w chuju to mam bo nas pewnei w poniedziałek wyprzedzi Termalica
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nawet jak nas wyprzedzi w poniedziałek Termalica nie oznacza to że lecimy. Trochę wiary.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Podziwiam, za wiarę. Ale z Radomiakiem o ile nie strzelą sobie samobója albo nie strzelimy gola z dupy będzie maks remis.
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale kto ma strzelać bramki przeciw Radomiakowi czy Warcie? Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale my wygraliśmy JEDEN mecz z 13 na wiosnę, bo nikt nie wie co i jak grać w przodzie. Jedyna szansa to wrzuta w pole karne i samobój, ale czy taka sytuacja wydarzy się 2 razy z rzędu? Nie, a nasi zamiast strzelać podają (zwykle do obrońcy), jak już strzelają to albo blokuje obrońca albo 5 metrów na bramką, a jak jest szansa na dobre podanie to próbują kiwki i tracą. My nie jesteśmy na poziomie ekstraklasy. 1 liga to nasze miejsce. No chyba że skład będzie jeszcze gorszy, to może niżej.
A z tym, że Misiek i spółka mieli lepsze wyniki, to bez żartów. Dostali drużynę po Cupiale i doprowadzili do takiej zapaści, że gdyby nie Trio, Socios oraz Leśny ze spółką, to byśmy piłkarsko przestali istnieć. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|