|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Może skusimy się na 4F ? Jeżeli nie to nike nie pogardzę
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Raczej zostajemy z adidasem i jakis nagłych ruchów w tym temacie nie przewiduje. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jedyne co mamy bezpośrednio od Adidasa to koszulki meczowe, reszta jest tak jak w przypadku sąsiadki oraz Z.Lubin, czyli od kraksportu. W Polsce ciężko jest podpisać umowę z większymi firmami, ponieważ nie kalkuluje się im to. Jedynie firmy chcące wejść mocniej na rynek polski mogą coś ciekawego zaproponować, pzykładowo taka Joma, czy Macron. 4F prędzej, czy później wejdzie w piłkę nożną, jednak patrząc na ich strategię, pewnie od razu będą chcieli zaczac od Legii, zamiast od Wisły.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Bez niespodzianek, spodziewam się dalej adidasa. No chyba, że hajsem rzuci jakaś Zina czy inne Tico
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
To jak z tą umową, przydałby się konkurs na nowe koszulki, bo te co mamy teraz to katastrofa. Wrzucę tu projekt znaleziony w internecie.
https://mobile.twitter.com/citronFC/...23564481380352
Ostatnio edytowane przez kornd : 20.03.2020 o godz. 16:55.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Moze najpierw ustalmy prawa do herbu, bo jak tego nie ustawimy to nawet nie wiadomo kto bedzie negocjowal z dostawca.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
To akurat wiadomo - spółką zarządza "Trio" i to Oni negocjują.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 17.03.2020 o godz. 19:41.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Kolejne dobre projekty, po ustaleniu praw do herbu, może zrobią dobry wzór koszulek.
https://mobile.twitter.com/citronFC/...88198049153027 ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Od przyszłego sezonu Ekstraklasy, sponsorem technicznym Wisły Kraków zostanie Macron
Źródło: https://twitter.com/leniwiec1989/sta...01558207860736 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Może wykorzystają okazje ze zmianą sponsora technicznego, żeby zaimplementować historyczny herb np. żeby był na sprzęcie treningowym, polówkach itd. bo piłkarze i tak wiadomo będą grać z białą gwiazdą jak dotychczas, a loga spółki zmieniać chyba nie zamierzają/ szkoda hajsu na rebranding.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Właśnie się dowiedziałem, że istnieje taka firma jak Macron
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
nero
Lazio gra w ich strojach,a u nas lech. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Lepsze to niż np. NB.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Macron to świetna jakość.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Luz, ja od 5 lat żyje w jaskini i po prostu nie dotarli do mnie jeszcze ze swoją reklamą.
Kojarzę nike, adidas, puma, 4f, tico ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Też jakoś nie słyszałem wcześniej o tej firmie, ale w porównaniu z adidasem mam nadzieję, że zaprojektują coś ciekawego-indywidualnego. Nie tylko to co dostępne z katalogu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Najważniejsze jest aby mieć umowę jak najbardziej korzystną dla klubu. Czy to Addidas czy Macron - jeden ch... Bez jaj, przecież skoro oni to robią dla paru klubów włoskich, francuskich itp to raczej nie szyją z worków po ziemniakach. Wszyscy mają te same albo podobne materiały - reszta to jest marketing i rozpoznawalność marki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Marzy mi się aby drugi komplet strojów był niebieski a trzeci biały tak jak w sezonie 2008/2009
Wtedy przez chyba 2 sezony właśnie tak było a później po wygaśnięciu umowy z Umbro i podpisaniu Adidasa drugie komplety były już zawsze białe
Ostatnio edytowane przez Gorlicki Wiślak : 28.05.2020 o godz. 18:17.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Bardzo ładnie wygląda ten Macron robiony dla Lazio
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Sprawa producenta koszulek jest w tym momencie trzeciorzędna, jeżeli Macron daje lepsze warunki to brać i się nie zastanawiać.
Według mnie niczego im nie brakuje, skoro może grać w nich Lazio to możemy i my. ![]() ![]() [26/42] |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
tez uwazam, ze to obojetne byle warunki i projekt byly dobre, ale kiedy jakas prezentacja czy klub nadal milczy?
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Online |
|
a kiedy została podpisana umowa z Adidasem ? i kto podpisał umowę, gdzie płaciliśmy kary za niezdobycie mistrzostwa ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Te kary to jeszcze za Basałaja były "podpisywane"
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kac napisał(a):
sevenheaven napisał(a):
Można stwierdzić, że po raz pierwszy od ponad 20 lat mamy niszową markę. Bo Umbro w latach 2006 - 2009 było dość znane. |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Prezes Wisły Kraków SA, Dawid Błaszczykowski. "Dzięki temu piłkarze Białej Gwiazdy będą występować w specjalnie zaprojektowanych - unikalnych - strojach. Trudności spowodowane pandemią sprawiły, że stanie się to jednak dopiero w drugiej części sezonu"- dodał.
Macron robi sobie z nas jaja. Adidas, Nike czy Puma jakoś nie mają problemów żeby zdążyć innym klubom zrobić stroje, a ubierają ich tysiące na całym świecie, a nie jak Macron kilkadziesiąt... Potraktowali nas po macoszemu, bo jak inaczej to nazwać? Teraz będziemy mieć zwykłe katalogowe stroje to nie wiem czy mam kupować czy czekać na te specjalne jeszcze pół roku albo rok? Dla mnie to bez sensu.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 29.07.2020 o godz. 21:19.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2018
Offline |
|
Z Adidasem było podobnie. Pierwszy "dedykowany" komplet, który mieli dla nas zrobić to ten z kołnierzykiem w 11/12. A dostarczyli go bodaj dopiero na jesień, mecze z APOEL-em graliśmy jeszcze w starym komplecie strojów.
A co do potraktowania po macoszemu. Nie wiem, gdzie są szwalnie Macrona, a gdzie Nike, Pumy czy Adidasa, ale na pewno kwestie logistyczne mają tutaj duże znaczenie. Nie wiemy też, kiedy doszli do porozumienia w sprawie kontraktu, bo dopiero wtedy można na poważnie usiąść do projektowania. To zawsze jest bardzo długi proces.
Ostatnio edytowane przez caucus : 29.07.2020 o godz. 21:18.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:02.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Chyba, że zatrzymałeś się na czasach faxu i telefonu stacjonarnego... Widzę, że edytowałeś post ![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 29.07.2020 o godz. 23:00.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:02.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|