|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 24,32% |
osłabi |
87 | 58,78% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
25 | 16,89% |
Głosujących: 148. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Przypominam, że nowy sezon będzie walką o utrzymanie i to cholernie ciężką.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
http://www.90minut.pl/news/296/news2...-w-Lechii.html
3 godziny juz news wisi a jeszcze nikt nie napisał zeby brac Maka ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Hmmm - dlaczego pozbywają się Joao Nunesa ? Gośc 23 lata, ponad 60 występów dla Lechii... za cienki, za drogi, czy wszystko naraz ?
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Wydaje mi się,że drogi ciekawe ile by chciał za grę u nas, z chęcią bym go zobaczył
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
A po co naszemu klubowi te Maki ? Jak oni częściej by się leczyli niż grali ;q już dość nam takich szklanych piłkarzy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Ważne, że Boguś zostaje
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
" Boguś zgodził się na obniżenie kontraktu w stosunku do tego, który obowiązuje do końca czerwca i będzie grał dla Wisły przez kolejny rok."
https://dziennikpolski24.pl/wisla-kr...ar/c2-14140339 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Juve, Napoli, Milan zainteresowane Buksą?
https://www.calciomercato.it/news/33...D5Hi-f8SY-Vewk https://twitter.com/acmilan_com_pl/s...01859406487553 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Czyli Rafał będzie śrubował swoją serię sezonów pod rząd w naszych barwach bez żadnych wypożyczeń. Ten był 12-ty, w Wiśle od czasów TF chyba nikt więcej nie miał.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Pożyjemy, zobaczymy.
Przyjdzie ktoś, kto oprócz "niepowtarzalnej szansy na rozwój" ,da mu też dużo większe pieniądze i tyle chłopaka widzieli. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2017
Offline |
|
Ktoś jest się w stanie wypowiedzieć na temat tego Niepsuja? Nigdy nie zwróciłem na niego uwagi, co chyba znaczy, że niezbyt się wyróżniał. Mak, z tego co widzę ostatnio zbyt wiele nie grał, natomiast pamiętam jak miał razem z bratem trafić do nas jeszcze za czasów GKSu Bełchatów
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Wojtkowskiemu nudno w poczekalni u lekarzy więc Mak będzie uzupełnieniem dla Kamila.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
bracia MAK - wiecznie wyszydzany temat na tym forum ......tak naprawde to zawodnicy o ktorych morzemy juz tylko pomarzyc ..... zapowiada sie ostatni sezon pelen upokorzen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
Że hę? Według twitterowych informacji z ostatnich dni to Mak z Lechii już jest praktycznie klepnięty, a co wyjdzie w praniu to się okaże.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Maszyna z przedłużaniem kontraktów powinna ruszyć, bo i lista zawodników pod znakiem zapytania jest ciągle duża, na razie oficjalnie:
Odeszli: - Peszko - Słomka - Palcić - Weinzettel Kończy się kontrakt: - Boguski - Burliga - Basha - Drzazga - Błaszczykowski - Bartosz - Pietrzak - Brożek Przyszli - .............. Powód: Aktualizacja transferów out
Ostatnio edytowane przez Karherop : 20.05.2019 o godz. 13:26.
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Póki co wymieniani w kontekście przyjscia:
- Dawid Niepsuj, odchodzi z Pogoni, raczej rezerwowym tam był ale kiedyś nieźle rokowal, może będzie z nim jak z Klemenzem - Michał Mak - temat jak co roku aczkolwiek w tym zdaje się faktycznie jest coś na rzeczy - ![]() ![]() ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Lukas Klemenz zostaje u nas?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
ma jeszcze rok kontraktu więc dopóki się nikt po niego nie zgłosi to podejrzewam, że zostanie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Co sądzicie o tym Niepsuju? Bo według mnie już lepiej było Palcicia zostawić który już u nas troche grał i przystosował się do stylu drużyny bo tamten w Pogoni grał bardzo przeciętnie i na dodatek równie często kontuzje łapał co Palcic. No ale pewnie chodzi o to że mniej będzie zarabiał u nas
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Bartkowski wygryzł go w Pogoni?
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ok do usunięcia
Ostatnio edytowane przez filemon : 04.09.2020 o godz. 14:05.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
Proszę o wytłumaczenie podjarki tym Makiem bo nie kumam czaczy, przecież gosć słabszy od Boguskiego czy Peszki...
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|