|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
adres jakby cię panowie o 6 rano chcieli odwiedzić ![]()
Ostatnio edytowane przez PvD : 22.08.2011 o godz. 14:01.
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
W temacie o kibicowaniu na polskich stadionach wkleialem linka odnosnie tych nowoczesnych KK. Sprawdzono kilka klubow w ekstraklasie (Wisly nie) i sie okazało, ze bezpodstawnie pobiera sie wlasnie takie dane jak adres, nr. tel czy e-mail i co gorsze dane te sa bezprawnie przekazywane sponsorom klubow w celach marketingowych. ciekawe czy osoby, ktore wyludzaja te dane i przekazuja sponsorom dostana zakaz stadionowy, ciekawe jaka grzywne dostana...
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
Czy jutro przed mecze będzie możliwość wyrobienie karty kibica ? Jedziemy z kumplem na mecz , ja mam kartę kibica , on nie. Pisze że wyrabianie w sobotę do 16 ale czy w związku z meczem nie zostaje przedłużony czas czynności strefy kibica ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
tak
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wczoraj byl artykul w Przegladzie Sportowym o niezachwycajacej frekwencji w lidze i jako jeden z powodow podano obowiazek posiadania kart kibica. Jest to spory klopot. Tak sie sklada, ze mam szanse byc we Wroclawiu w weekend gdy graja z Legia (luty 2012) ale fakt, ze potrzebuje ten kawalek plastiku powoduje przejscie sie na ten mecz troche trudnym.
Jak to jest, ze moge bez problemu kupic bilet i przejsc sie na mecz w Niemczech czy Hiszpanii, a tylko w Polsce taka paranoja ? Nasz klub informowal, ze obowiazek posiadania KK wynika z ustawy o organizacji imprez masowych ale na mecze pucharowe takiej karty miec nie trzeba wiec o co chodzi ? czym mecz z Odense to nie jest impreza masowa ? Z definicji impreza masowa to impreza powyzej 100 osob. Ostatnio bylem na tym Coke Festiwalu, bylo chyba ponad 50 tys. ludzi - nikt mnie nie legitymowal, nie potrzebowalem wyrabiac zadnej karty, czyli tak jak powinno byc normalnie ![]() moze ktos to wyjasnic z prawnego punktu widzenia ? ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Przeciez smiałes sie z "kiboli" no to teraz jak Ciebie traktuja jak "kibola" to dlaczego sie denerwujesz? Chciałes zeby rzad sie wzial za kiboli to sie wział
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
Bardzo trafny komentarz.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
sensu co oczywscie pokazały kolejne miesiące. Poza tym "kibole" też nie są święci ale to nie ten temat. Koniec offtopu. ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
witam,czy strefa kibica będzie w najbliższy piątek, w dniu meczu otwarta dłużej niż do 20 w celu wyrobienia karty kibica bezpośrednio przed meczem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
^ Sprzedaż biletów odbywa się do końca pierwszej połowy, więc i KK powinni wyrabiać bez problemu do tej pory.
Ale aby być na 100% pewnym, należy zadzwonić i się zapytać ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Protesty swoje zrobiły... wytworzyły wydźwięk, o którym się mówiło i jednoczyło tych którym zależy na ruchu kibicowskim do działania w razie potrzeby. Chyba nie myślałeś, że celem protestu będzie zmuszenie Tuska do tego, żeby przyjechał i nas ładnie przeprosił? ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 07.12.2011 o godz. 00:07.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Może mi ktoś powiedzieć czy nasza Karta Kibica korzysta z systemu Extrakarta, wprowadzonego przez Ekstraklasę S.A.?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
Mam małe pytanie. Czytałem kilka stron w tym temacie ale na moje pytanie nie mogę znaleźć odpowiedzi. A moje pytanie brzmi. Czy można mieć kartę kibica do dwóch klubów? Bo jest taka sytuacja że mam wyrobioną kartę kibica Wisły Kraków ale może w przyszłym sezonie do Ekstraklasy wejdzie Termailca Bruk-Bet Nieciecza to jest parę kilometrów od mojej miejscowości i nie ukrywam że na ich mecze także bym chciał chodzić. Czekam na wasze odpowiedzi.
Pozdrawiam |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
czy na mecz z Lechem puchar polski trzeba miec karte kibica bo chce wziasc kolege ktory jej nie ma?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Czy dziecko poniżej 6 roku życia musi mieć wyrobioną kartę kibica? Jeśli nie, to od którego roku życia ona obowiązuje?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
@Lacrima
ze strony Wisły: Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Tym samym mam wielki problem, bo nie wiedziałem a zrobiłem KK - Legi Warszawa. Wszystko przez chęć zobaczenia większej piłki, oczywiście na sektorze piknikowym. I z chęci obejrzenia meczu na żywo, zablokowałem sobie poważnie wejście w przyszłości przy okazji wyjazdu do Krakowa do znajomych na Wisłę, bo chyba każdy wyobraża sobie reakcje kiedy wyjmuje KK - Legii. Dodam żeby nie było spiny, od Wisłą jestem od zawsze, nie jestem fanatykiem. A decyzja o wyjście na Legie była przemyślana i kierowana chęcią obejrzenia meczu na żywo a nie uciekaniem na Legie bo tam wyższe miejsce. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
![]() |
||
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Z tego co wiem to bez problemu mozna
![]() Hmm a skad ta pewnosc ze FC Kukurydza awansuje do Ekstraklapy? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pomimo wspólnej antypatii, w Warszawie Polonia i Legia mają wspólny system. Więc to może pojedyńczych przypadków dotyczy. ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
![]() |
||
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
czy kupujac karnet na wiosne 2012 + mam tez nabity odrayu bilet na PP _
sorry za bledy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Przyłączam się do pytania...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
jaki problem wyrobić przed meczem ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
[email protected] napisał(a):
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|||
[email protected] napisał(a):
![]()
Dzideek napisał(a):
wisla.krakow.pl napisał(a):
|
||||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Przed derbami Warszawy PS podał że Legia wyrobiła ok 160 tys kart kibica, a Polonia 10 tys. Czy ktoś orientuje się jak u nas wygląda liczba wyrobionych KK?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Małe pytanko:
Mam zamiar polecieć z UK na mecz Lechii ze Śląskiem, tam wyrobić sobie kartę kibica. Później jadę gdzie mnie diabeł poniesie. W międzyczasie chciałbym zaliczyć derby w Krk i jak terminarz dopisze to jeszcze Śląsk - Zagłębie i sobie już spokojnie z Wrocławia wrócić do UK. Da radę to wszystko zrobić na tej jednej karcie Lechii ![]() Z góry dziękuję za odpowiedź. |
|
![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|