|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
znaczy: sa nieskuteczni ![]() (grunt to optymizm) ![]() pozdr! Para ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Mam pytanie czy może ktoś się orientuje jak wygląda sprawa z kupnem biletów na mecze wyjazdowe LE, czy będzie to sprzedaż połączona z transportem czy będzie się dało kupić sam bilet na mecz a transport zorganizować sobie samemu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Pewnie wszystkie opcje będą dostępne, obowiązkowy bilet + transport to raczej na krajowym podwórku pociąg specjalny, jednak bilet będzie można nabyć (chyba) tylko w Krakowie.Czekaj na info na stronce skwk
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 29.08.2011 o godz. 23:19.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Ja uważam, że jesteś optymistą bo osobiście nie licze na nic więcej niż jakieś dwa wymęczone remisy u siebie.
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Jak na mecz z Odense przy obecnej formie to ceny walneli jakby to conajmniej była pierwsza kolejka LM a przeciwnikiem była by drużyna z paroma gwiazdami. Jakoś mi się nie widzi by było na tym meczu nawet położwa stadionu zwłaszcza że Patryk narposił piknikowych na drugą stronę błoń.
![]()
- Jasiu, czemu akurat Wisła Kraków ?
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle, a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był menelem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Tak wygląda dbałość o kibiców na dalszym wyjeździe według dbającego o marketing i poszanowanie kibiców Basałaja to tak w nawiązaniu do afery Małeckiego. ![]() ![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Kiedy będzie coś wiadome o biletach na mecz wyjazdowy z Fulham 3 Listopada
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
Transfery Fulham:
Zdenek Grygera nie jest już piłkarzem Juventusu Turyn. Kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron. Wszystko wskazuje na to, że czeski obrońca trafi do angielskiego Fulham, który jest rywalem Wisły Kraków w fazie grupowej Ligi Europejskiej. Fulham uzgodnił transfer Bryana Ruiza z Twente Enschede. Angielski klub zapłaci za skrzydłowego z Kostaryki 10,6 mln funtów. Oba zespoły są rywalem Wisły Kraków w grupie Ligi Europejskiej. Fulham wypożyczył też na sezon napastnika Olympique Marsylia Andre-Pierre'a Gignaca. interia.pl |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
i Fulham będzie mocniejsze, i Twente mimo odejścia Ruiza nie osłabnie |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Grając w LE zdobywa się jednak duuuużo mniejsza kasę niż w LM, mniej atrakcyjni przeciwnicy. Dlatego nazywana jest liga pocieszenia. Oczywiście, że to sukces, że nasz klub tam gra - wydaje się jednak że balonik z nazwą LM był zbytnio nadmuchany.
Czy ktoś orientuje się czy ta reforma Platiniego będzie jeszcze obowiązywać w przyszłym roku? Bo była chyba wprowadzona na jakiś czas, jako próba? ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Orientują się może Wiślacy mieszkający w Holandii jak wygląda transport z Endhoven do Enschede- kolej bus etc, prosze ewentulanie o info -Pozdrawiam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
@frg
Ta reforma Platiniego obowiązuje cały czas i raczej tego nie zmieniają, więc za rok MP znów będzie miał stosunkowo łątwą drogę do LM. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ta reforma będzie trwała do momentu aż Platini a ona zamierza startowac na prezydenta FIFA. Jak po Platinim przyjdzie taki prezes Bayernu który zamierza startować to wróci stara LM on już to zapowiedział że LM tylko dla bogaczy Hitlerowiec pieprz***** miejmy nadzieję że takie bydło nie przejmie pałeczki po Platinim który jest dla mnie najlepszym prezydentem Uefa z wszystkich.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Ta reforma będzie trwała do momentu aż Platini nie ustąpi ze stanowiska prezydenta Uefa / małe sprostowanie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
myślę, że link przyda się wszystkim wybierającym się na europejskie wyjazdy:
http://www.loter.pl/przeloty-mecze-w...-londyn-odense ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Twente sprzedało Ruiza, swojego najlepszego napastnika. Wiem, że to nie za bardzo zmienia układ sił w naszej grupie, ale to zawsze coś.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
na dodatek sprzedało go do Fulham, naszego kolejnego rywala w grupie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pisałem wam o tym transferze. Wcześniej Twente odrzuciło, ale jednak doszli do porozumienia. Nie ma Jansena i Ruiza. W tamtym sezonie to oni ciągneli Twente. Szanse na mistrza spadają, bo PSV zaszalało i ma dobrą ekipe
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Ale i tak bardzo ciężko będzie ich pokonać. Zwłaszcza, że odszedł do rywala grupowego Wisły. A to po meczu z Lechią Gdańsk nie napawa optymizmem ;/
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Przeciez Ruiz gral juz w elminacjacj LM w Twente. Nie bedzie gral w tej rundzie w europejskich pucharach w barwach Fulham.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Nieprawda...
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Czyli już macie świadomość jaka różnica finansowa dzieli nas od Twente i Fulham. Teraz przyjdzie zweryfikować wszystko na boisku i jeśli ktoś myśli że ta grupa nie jest ciężka to może się mocno zawieść. Wywiezienie jakichkolwiek punktów z Londynu i Enschede będzie graniczyć z cudem. Ale jak spadać to z wysokiego konia.
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Twente sciagnelo Fera z Feyenoordu i Gladestone z Brazylii. Dwa młode talenty
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Hehe
jak juz pisalem jedyne punkty jakie mozemy zdobyc to chyba remisy u siebie z Odense,Twente i Fulham.WYjazdy to czuje ze bedzie wtopa,generalnie nie spodziewajcie sie cudów. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |