|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Sędzia: Stéphane Lannoy FRA
za uefa.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Jezeli zagramy u siebie konsekwentnie jak z Litexem to moze byc wspaniala zaliczka przed rewanzem
Mecz meczowi nie równy ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
niewazne, ile strzelimy w pierwszym meczu, najwazniejsze zeby tylu wyjsc na zero, bo to jest chyba jedyna zaleta grania pierwszego meczu u siebie...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Dokładnie. Najważniejsze nie stracić bramki. Paradoksalnie ale nawet wynik 0-0 będzie dla Wisły korzystny. Także najpierw konsekwentnie w obronie i liczyć, że z przodu coś wpadnie i powinno być dobrze.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
no nie do konca , to co piszecie ma zastosowanie w 'zwyklych' dwumeczach , wiadomo , oni nam nie strze3la u sibie , my costam na wyjezdzie i jest awans
tu dochodzi kwestia ze wyjazd jest raczej nie do wygrania bo jest tam klimatyczne pieklo , wiec jak nie bedziemy mieli sporej zaliczki to nas tam moga zmiazdzyc |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Akurat klimatu bym sie nie obawiał , zwróćcie uwage ze u nas gra wieli zawodników którzy w swoich ojczyznach maja podobny klimat do panującego na Cyprze wiec nie bedzie problemu.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Najważniejsze, to u siebie nie stracić bramki, ale coś też wypadałoby strzelić. Nawet wynik 1:0 może być dla nas bardzo korzystny, wtedy na wyjeździe nastawiamy się na kontrę i tyle. 2:0 to już w ogóle bardzo dobra zaliczka. Jak dla mnie mimo wszystko najważniejsze, to właśnie zachować czyste konto w Krakowie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._boju_wiselka/ I bardzo dobrze uświadamiać im że ten mecz jest najważniejszym w historii klubu ( oczywiscie mam nadzieje że w przyszłosci będą jeszcze ważniejsze
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Witam
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
od razu ładniejszy się wydaje nasz stadion, jak zakryte zostaną te betonowe ściany...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Klimat.. przecież tam będziemy grać wieczorem, więc aż tak źle nie powinno być...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
nawet po rozbiciu omonii nikozja u siebie , na wyjezdzie nie byla w stanie wygrac
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skoro taka Bratysława dała rade i zremisowała na Cyprze to nie widzę powodów dla których Nasi nie mają sobie poradzić z warunkami na Cyprze.W naszej drużynie jest zdecydowanaie więcej graczy znających ciepłe klimaty niz w takim Slovanie.
Grunt osiągnąć zaliczke jechać do nich bronić a z czasem szybka kontra i gol. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
fcb4 nie mecz tylko dwumecz. Lechista69 po co puszczać filmy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mając w pamięci zażartą dyskusję na temat tego, czy Wisła będzie mogła grać w razie awansu do LM na swoim stadionie, zajrzałem do dokumentów uefy i wygląda na to, że nie ma się czego bać, a wszystko zostało wyssane z palca.
Cytat:
Cytat:
nie wiem czy powiedziałem coś nowego, ale jak już z ciekawości zaglądnąłem, to stwierdziłem, że się podzielę. ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
Francuz Stéphane Lannoy będzie arbitrem pierwszego meczu IV rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów pomiędzy Wisłą Kraków i APÓEL-em.
http://www.90minut.pl/news/165/news1...a---APOEL.html http://www.sport.pl/sport-krakow/1,1...a_Fabiano.html
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 15.08.2011 o godz. 16:04.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
o ....a, Biały Francuz...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na jeden ze stron o Apoelu piszą o Diazie że jest szbyki ale niezdarny hah tylko że szybki to on nie jest
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Banita
Offline |
|
![]() Prawdziwe słowa hymnu są następujące 1. Ce sont les meilleures équipes Oto najlepsze zespoły Sie sind die allerbesten Mannschaften Oto najlepsze zespoły The main event Główne wydarzenie Refren: Die Meister Mistrzowie Die Besten Najlepsi Les Grandes Équipes Największe zespoły The Champions Mistrzowie 2. Une grande réunion Wielkie spotkanie Eine große sportliche Veranstaltung Wielkie wydarzenie sportowe The main event Główne wydarzenie Ils sont les meilleurs Oni są najlepsi Sie sind die Besten Oni są najlepsi These are the champions To są mistrzowie Refren: Die Meister Mistrzowie Die Besten Najlepsi Les Grandes Équipes Największe zespoły The Champions Mistrzowie Refren: Die Meister Mistrzowie Die Besten Najlepsi Les Grandes Équipes Największe zespoły The Champions Mistrzowie Dlatego powinniśmy być tym bardziej dumni, że jesteśmy coraz bliżej grona najlepszych zespołów na świecie. Ahh... Nie mogę sie doczekać środy. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Tymczasem na Weszło praktycznie już ogłosili Lecha przyszłym MP:
"Jeśli zakończą ten okres grania poza swoim stadionem na pozycji lidera, to później trudno będzie komukolwiek Kolejorza dogonić." <lol> Ja też się nie mogę doczekać środy... Po PAO dwumecz dekady... |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
thechris- dokładnie.. aż się dziwie, że weszło tak szybko zaczyna się spuszcza nad grą amiki..
Jaki skład przewidujecie, że wystawi Masskant? Jak dla mnie powinno to wyglądać tak: Pareiko Lamey-Jaliens-Chavez-Paljić Sobol- Nunez Mały-Maor-Iliev Biton ![]() "Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło" Gabriel García Márquez
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
Czas i na mój komentarz co do wyników losowania gdy dowiedziałem się o wyniku losowania pomyślałem jest dobrze jednak po sprawdzeniu dokonań tej drużyny lekko się załamałem.Dwa lata temu grali jak równy z równym w champions league z CHelsea z Atletico z Porto zdobyli 3 punkty w grupie śmierci do tego przegrywali minimalnie z faworytami.
Byłem na superpucharze Cypru los sprawił,że byłem na wakacjach i miałem okazje być na meczu ,już po 30 minutach porównałem APOEL do pamiętnej Wisły z początku lat 2000.Gra na jeden kontakt prostopadłe dokładne piłki indywidualności u nich jest dwóch gości klasy Meliksona nazwisk nie pamiętam ale akcje szły przez nich cały czas.APOEL przyśpieszył od 70 minuty dominacja ich nie podlegała dyskusji wygrali 1-0 lecz mogli i 4-1 gdyby celowniki mieli lepiej ponastawiane. Przeczytałem wasze komentarze po losowaniu przewidywania widzę optymizm mega ale obawiam się,że podczas meczu będziemy marzyć o uratowaniu remisu.Wolałbym trafić na BATE czy nawet Zagrzeb . Optymizmu szukam w tym,że mimo gry APOELU W lidze mistrzów dwa sezony temu to kiedyś każdy zespół tej klasy ma gorszy sezon liczę,że jakimś cudem awansujemy. |
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |