|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Pierniczysz głupoty, idziesz o zakład,że na Zagłębie przyjdzie więcej ludzi niz było na niedzielnym meczu parchów?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Karnetowcy powinni mieć dzisiaj jakieś osobne okno, a nie stać w tym tłumie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Choć w tym sezonie spodziewam się słabej frekwencji w lidze, przynajmniej na początku, z powodu obowiązku wyrobienia karty kibica, wielu osobom nie chce się podjąć zwyczajnie takiego 'wysiłku'.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Nie wiecie czy będzie jutro możliwość kupna biletu na sektor C?
![]()
WISŁA!!!
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
na Zagłębiu w większości będą ludzie dla których Wisła to coś więcej niż wynik i ładna gra w piłkę, atrakcyjny przeciwnik, itp... pamiętam mecz z Bełchatowem na wiosnę, przeciwnik mało atrakcyjny ale było stosunkowo dużo ludzi...i atmosfera nawet nawet! chciałbym aby teraz było podobnie ...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.08.2011 o godz. 13:29.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Fialo bilet w pakiecie to dobry pomysł, przychodzić nie muszą ale klub by zarobił
![]() I już nie przesadzajcie bo w zeszłym roku na ligę też przychodziło mnóstwo kosmitów, poprostu teraz mają alternatywę to w dużej części zrezygnują z ligi dopóki są puchary. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Ale po co te histerie. Mecz z Zagłębiem w sobotę o godz. 18.00 czyli za ponad 3 dni. A tu juz niektórzy frekwencje liczą. Jak tacy dobrzy jesteście to na Rynek i robić konkurencję wróżce spod Sukiennic.
Nie ma też co wypominac innym kibicom, że mecz z Apoelem cieszy się większym zainteresowaniem niż mecz z Zagłębiem. Sytuacja materialna wielu nie jest taka różowa jak to w programach TV przedstawiają, więc jeśli ktos ma do wyboru finansowo jeden mecz to wiadomo jaki wybierze. Najważniejszy dla Wisły mecz od ostatnich kilku lat (o wejście do Raju) czy ligową młóckę z ....Zagłębiem ? Zaledwie 4 dni różnicy między obydwoma meczami też ma duże znaczenie. Długi weekend (Świeto Wniebowzięcia) też swoje robi. Wielu wyjazdowo wykorzysta te 3 dni. Poza tym pamietajmy, trwa nadal sezon urlopowy, co widać choćby po smetnym ruchu ulicznym w mieście. Wielu ludzi nie ma w Krakowie. Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 10.08.2011 o godz. 13:47.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
szkoda że nie ma osobnego okienka dla osób chcących kupić tylko bilet na Zagłębie bo ta kolejka to masakra
super sprawa,dzięki za informacje bo już się bałem że będę musiał stać w tej kolejce Powód: odpowiedź
Ostatnio edytowane przez lordes : 10.08.2011 o godz. 13:43.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
loredes ,okienko nr 10 jest z biletami na zaglebie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
a dla karnetowców jest okienko czy nie ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
jest możliwość wymiany biletu? np. kupiłem na C a chce isć na G.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Jutro wybieram się po bilety na mecz z Zagłębiem a zarazem chce wyrobić nową karte kibica.Mógłby mi ktoś na pisać gdzie mam to zrobić?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
W życiu piękne są tyko chwile
|
||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Na górę.... Najpierw karta kibica , potem na dole bilet
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
czasem zanim zadasz pytanie poczytaj oficjalną stronę, chyba, że nie rozumiesz słowa pisanego!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Ciekawe ile karnetów ekstra zejdzie? Było 7000 ale teraz niektórzy dokupią pod kątem europejskich pucharów co by w kolejkach nie stać następnym razem .
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...em_z_apoel_em/
Info klubu o tym co dziś dzieje się pod Strefą Kibica. Zdjęcia jakich dawno nie było. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dzięki...Ale akurat jestem zajęty a forum jest po to aby wymieniać się informacjami, więc pomyslałem że tu się szybciej dowiem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
TAk, jest PEWNA informacja na stronie głównej: NIE POTRZEBA KK NA MECZ Z APOELEM! ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
witam stoje w kolejce do kas. Kolejka jest do ul. Reymonta. I mam pytanie czy orjentuje się ktoś czy są jeszcze bilety na f na mecz z apoelem?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
a trzeba mieć na apoel karte kibica?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wiślak1989 - przeglądaj temat, choćby kilka ostatnich stron. NIE TRZEBA NA APOEL karty kibica.
zim zum - zawsze sobie możesz wymyślić powód dla którego coś nie będzie pasować. O pewnych sprawach to można sobie pomyśleć na zapas...
Ostatnio edytowane przez hunter : 10.08.2011 o godz. 14:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Stary przy takiej organizacji, to mogą sobie moją rezerwacją do dzisiaj włącznie dupe wytrzeć. Mogli dać do 9, a teraz niech już łaski nie robią. Biletów nie kupiłem wcześniej, bo czekałem na kartę kumpla, który mi ją wysyłał pocztą z wakacji, bo niestety nr pesel to za mało żeby zidentyfikować osobę w tym zajebistym systemie biletowym. Więc proszę Cię nie mędrkuj teraz...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Hunter- trochę ciężko mi przeglądnąć temat w telefonie stojąc w kolejce.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|