|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Witam serdecznie. Jestem kolekcjonerem Biletów z Europejskich Pucharów. Zwracam się do Was z prośbą, jeżeli po meczu WISŁA - SKONTO nie będziecie potrzebowali swojego biletu i mozecie podarować mi go do mojej kolekcji to bedę bardzo wdzięczny. Jeżeli mielibyście więcej sztuk to bardzo również by mi się przydały, gdyż dzieki temu mogę dokonywać wymian z kolekcjonerami z zagranicy zdobywając inne bilety do kolekcji. Jeżeli ktoś wyrazi chęć pomocy to proszę o kontakt, najlepiej na gg: 5824205 Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony www.warrior-ustron.com pozdrawiam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Mam podobną prośbę jak W-U. Przyjaciel-kolekcjoner poprosił mnie o bilet z jutrzejszego meczu. Gdyby ktoś był mi go skłonny podarować to będę bardzo wdzięczny. Proszę o info na pw. Pozdrawiam
|
|
![]() |
Senior Member
Offline |
|
Są jeszcze bilety na C? Kumpel dostał wolne w robocie i chciałby jechać.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Skąd domniemanie że miałyby się skończyć na C? Są, zreszta jak i na pozostałe sektory.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
Mam pewien problem i może będziecie mi mogli pomóc go rozwiązać. Mój tata kupił sobie bilet na skonto na C. Niestety rozchorował się i nie może iść, dlatego zapytał mojego dziadka, czy by się nie wybrał. I teraz pojawia się problem - czy Ci idioci z ochrony mogą nie wpuścić mojego dziadka na sektor, kiedy przedstawi im on całą sytuację? Oczywiście dowód jako potwierdzenie pokrewieństwa. Będą problemy? Wiem, że na E nie proszą o jakieś dokumenty (przynajmniej jak byłem tam jeden raz to nie prosili), ale nie wiem, czy na C też tak jest.
Proszę o odpowiedź kogoś ogarniętego. |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Niestety mogą nie wpuścić, mają z góry założenia i muszą się ich trzymać. Choć z drugiej strony warto próbować, może akurat nie będą sprawdzać dokumentów. btw. Wróciłem ze stadionu właśnie około godziny 13 w kolejce czekało pi razy oko 30 osób. Kończą się bilety na E24 i E23
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Ktoś dzisiaj kupował na C? Ile zostało wiadomo?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
Są jeszcze na C więc szybko do kas i kupuj bilet
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
E tam jakby dzisiaj poszło 3 tys. biletów to spokojnie z 18 tys... mogło by byc. Na takie mecze bilety zawsze szły najlepiej pod koniec...
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ale dziadostwo, ze majac KK, a nie majac jej ze soba nie mozna kupic biletu.
Przeciez bilet i tak jest drukowany, a karta sluzy tylko do identyfikacji danych wiec rownie dobrze moznaby wyszukac osobe z bazy po numerze Pesel. Qrwa, zrobili by w koncu sprzedaz online to by czlowiek nie odchodzil z glupia mina od kasy. ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
No widzisz takie czasy. Raz sie smiejesz, ze ktos uwaza ze stadion to nie teatr a na drugi dzien chcialbys lamac przepisy i dostac bilet nie maja KK. Jak widac nawet Tobie ciezko sie zyje w cywilizowanym kraju
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
przeszedł by sie ktoś kto ma blisko dzisiaj około 20:00 pod kasy i zapytał ile dzisiaj sprzedali biletów
![]()
Ostatnio edytowane przez kibic221 : 18.07.2011 o godz. 16:35.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A w cywilizowanych krajach kupuje sie bilety bez zadnych kart i potrzeby podawania danych osobowych. ![]()
Przesłanie na nowy sezon para-ekstraklasy znalezione na innym forum po występach pucharowiczow:
Cytat:
|
||
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
Jaka jest szansa, że jutro około 19.30 (wcześniej nie dam rady przybyć) dostanę jeszcze bilet na jakikolwiek sektor?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
jak na jakikolwiek sektor to 99,99%
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Kupisz i to spokojnie.Podobno dopiero poszło 12 tysięcy biletów...
futbolnews.pl / wislakrakow.com |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
12 tysięcy było do wczoraj
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
O 14.00 byłem po bilety na Skonto i spodziewałem się że będzie jak zwykle o tej godzinie pusto pod kasami. A tu masz kolejka na 50 osób. Może się okazać że jutro będzie trochę ludu na stadionie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bilety na C tylko na C5, reszta wyprzedana.
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
niektórzy dalej mają problem ze zrozumieniem tekstu pisanego..
Cytat:
Ostatnio edytowane przez rav : 18.07.2011 o godz. 22:22.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Kurde, chciałem zabrać dwóch kumpli na mecz, ale mam bilet na C...
Ciekawe czy uda mi się jeszcze jutro kupić bilety na ten sektor. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Szybkie pytanie czy będzie możliwość jutro przed meczem wyrobienie karty i kupno karnetu ? Pozdrawiam
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Teraz kolejka jest na jakieś 200 osób na oko.
![]()
Ave
Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Masz jakieś foto?
![]() Mówiłem, że w takich meczach im później tym więcej się biletów rozchodzi ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie mam foto, ale sięga od drzwi do strefy kibica do wejścia przez kraty do Parku Jordana. Więc może jest więcej niż 200 nawet. Mam nadzieję że byłem pomocny
![]() ![]()
Ave
Wisła |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja dziś byłem około godziny 15.30 to kolejka sięgała do tego deptaku i ciągle się powiększała.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|