|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
jest jeszcze opcja na bilet na G , ew czy ktoś jest w stanie odsprzedać...?
![]()
Wszystko poprostu jest ..........
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Mam pytanie, czy jest możliwość zmiany danych osobowych biletu w strefie kibica? Chodzi o to, że chce kupić od pewnej osoby bilet, ale z jej danymi raczej nie wejdę bo ostatnio zaczęli sprawdzać. Więc chce pójść z tą osobą do kasy i coś takiego zrobić, może to się udać? Proszę o odpowiedź
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Nie, jak na razie nie ma możliwości zmiany danych na bilecie.
![]() ![]()
Za klub oddamy życie, to nasza wspólna racja
Za klub oddamy wszystko, bo to nasza wspólna pasja Ten doping te oprawy W dupie mamy ustawy Żyjemy tak, bo kibicowanie nam weszło w nawyk. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Kupiłem na E16 bez kolejki (dziś rano 5 biletów)
Pani mówiła że bilety jeszcze są i schodzą "wolniej". Że spokojnie piątek-sobota powinno się jeszcze kupić. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Oczywiście zaraz pojawią się głosy, "że przecież cała Polska" itd ale moim zdaniem na ciszę przez cały mecz nie ma szans.
Nie cała bo parchy dopingowały chociaż oni sa inni niech ci bedzie cała Polska. a co do biletów to ostatnio cały czas tak jest że schodzi te 8 czy 9 tyś szybko a z reszta troche cieżej ale schodzi.
Ostatnio edytowane przez derr : 24.05.2011 o godz. 18:30.
![]()
derr
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bardzo proszę trzymać się tematu, bo jak sama nazwa wskazuje rozmawiamy tutaj o biletach, nie o tym czy doping będzie, nie będzie, w jakiej formie itp.
Temat to BILETY. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Byłem o 17:30 po bilet kolejka dosłownie 3 osoby : )
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Byłem po 17 po bilety, także piszę dla zainteresowanych. Kupiłem na E16, ponieważ na dolne sektory (oprócz VIP w pierwszych rzędach) nie było już miejsc. Są końcówki na górne dwa lub trzy sektory na E.
DO ZOBACZENIA W NIEDZIELĘ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
mam pytanie. kumpel kupił mi bilet na niedzielny mecz. czy będzie jakiś problem z tym biletem jak w niedziele przed meczem wyrobie sobie kartę kibica? mogę mieć problem z wejściem na mecz z biletem papierowym mając karte kibica
![]() ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ludzie, bo zaraz nie wytrzymam czy Wy naprawdę nie umiecie czytać!
Na jaki kolor mam napisać posta, aby dotarło do Was wszystkich, że to jest temat o BILETACH, powtarzam o BILETACH! Nie o dopingu! Jeszcze jeden post nie na temat i będą nagrody dla tego kto zacznie dyskusje nie na temat i dla tych co będą karmić osobnika! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
siema... ja byłem w taki sposób na pierwszy meczu rundy z Ruchem i problemu żadnego nie było.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Dokładanie ja byłem w taki sam sposób na meczu z Widzewem i też nie było żadnego problemu : )
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
dzięki za odpowiedz
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
mam pytanie mógł by ktoś kupić mi bilet bo nie jestem z krakowa i będe dopiero w niedziele
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Pytanie. Wie ktoś, jak można kupić bilet dla obcokrajowca, który nie ma numeru PESEL?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
najlepiej to z tego co wiem to niech obcokrajowiec wyrobi sobie karte kibica i na nią kupi bilet;p
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Niekażdy ma możliwość mieszkania w Krakowie... Jakieś inne pomysły?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Podajesz numer ID zmiast nr PESEL. Sprawdzone nie raz, nigdy nie było problemów.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
mam prośbe bo nie jestem z krakowa a chce przyjechac w niedziele na mecz a do niedzieli juz pewnie nie bedzie biletow czy mógł by ktos kupic mi bilet ja bym od niego odkupil przed meczem oczywiscie dorzuce jakis bonus pisac na gg:11012954
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
W kasach zostały tylko bilety z gorszą widocznością.
Ludzie się kręcą, musiałem chwile odczekać przed kasą. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
PANOWIE I PANIE, BYŁEM O 12.00 ZAWIEŚĆ KOLEGE, stał godzine w kolejce, JUTRO niema szans na bilety, dziś pójdzie resztka (to co zostało z wczoraj). INFO10000000000000% PEWNE (prosto z R22) ! Pozdrowienia Wiślacka Brać
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 25.05.2011 o godz. 15:42.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
no jak stal godzine w kolejce to na pewno już zeszlo 800 biletów które bylo
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Ludzie co wy z tym G czy to jest tylko jeden sektor na stadionie? tak samo stałem w kolejce po bilety w sobote 2h i za mną stała grupka małolatów co po informacji jakiegoś gościa co wyszedł ze strefy że nie ma już biletów na G poszli do domu nie rozumiem takich ludzi czekali tyle czasu żeby przed wejściem odejść jak by nie mogli zakupić sobie wejściówki np. na F lub D przecież to tylko 10 zł różnicy lub jak kto woli 3 piwka mniej : )
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Hmmm, dziwne ze nie ma komunikatu o braku biletow. Okolo 16:30 podeszlem do okienka i nie byo juz biletow, ale jakos sie znalazly 3 na E26, z ktorych kupilem dwa. Mija 21, kasy juz zamkniete i wyglada ze jeszce sie cos ostalo.
![]()
DysoN
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
Ponieważ jak widać zaczyna się biletowe szaleństwo – a więc wprowadzony zostaje zakaz handlu biletami na Polonię. Narzekacie, że wykupywane są bilety a potem na Allegro albo na forum ktoś próbuje na kibicach zarabiać - uszanujcie zakaz.
Pozostaje możliwość zamiany, ale tylko dla memberów i senior memberów. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Biletów już nie ma! bedzie komplet!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...l_mistrzostwo/ ![]()
FAN z Wielkopolski.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
No to cos z oficjalnej :
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ciekawe czy te bilety z ograniczoną widocznością były jakieś tańsze? Niektóre w ogóle nie powinny być sprzedawane, jak te z końca narożnika na parterze. Tam to widać jedynie pole karne, bo resztę zasłania balkon dla vipów. Ostatnio na meczu obserwowałem że stewardzi wyrzucali ludzi którzy siedzieli na schodach, a gdzie niby mieli siedzieć skoro takie miejsca dostali z ograniczoną widocznością?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Jak dla mnie klub powinien pomyśleć nad telebimem w okolicach stadionu. Te osoby mogłyby oglądnąć mecz a później przyłączyć się do pochodu na Rynek.
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|