|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Sprzedam bilet na G. gg:199463
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
wie ktoś czy zostały jeszcze jakieś bilety na jakikolwiek sektor?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Jeśli sobie zamarzyłem wziąć parasol w taką pogodę - muszę się z nim pożegnać przed wejściem na stadion?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Mam pytanie. Bo nie jestem z Krk, a chciałbym się wybrać na mecz z Polonią wa-wa. Nie mam też karty kibica. Czy może mój kolega, który studiuje w Krk, wyrobić mi Kartę Kibica, a później zajść i wgrać mi na nią bilet beze mnie, czy muszę być jednak przy tym ? Aha, jeszcze jedno pytanie. Ile max może kupić jedna osoba biletów, bo ten kolega kupiłby bilet nie tylko dla siebie i dla mnie, ale i być może jeszcze dla kilku znajomych
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
KK musisz sam wyrobić, bo zdjęcie ci robią na miejscu.
Z biletami jak masz nr. PESEL tych wszystkich osób to nie będzie problemu. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Witam.
Posiadam karnet na sektor E, ale na polonie chciałbym pójść na G. Czy jest możliwość kupienia biletu przez posiadacza karnetu. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
A może mi kolega lub koleżanka kupić bilet na moje dane mając moją kartę kibica? Bo nie jestem z Krakowa a ostatnio osoba, która chciała mi kupić bilet nie mogła go kupić na moje dane, wszedłem na dane kolegi ale następnym razem może się nie udać.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Offline |
|
A czy kolega może mi kupić bilet ze zniżką studencką, czy jednak na zniżkę można liczyć tylko wtedy jak się pokaże legitkę przy kupnie
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|||||
Na jedne dane możesz kupić jedną wejściówkę, a Ty już swoją zakupiłeś w postaci karnetu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 16.05.2011 o godz. 14:46.
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Od meczu z Lechem nie ma szans na zakup biletu ze zniżką bez legitki, chyba że sprzedający się nie połapie i sobie zapomni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Dokładnie... Na lecha znajomy ulgowego kupić nie mógł bez legitki ale np na derby już tak
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
dokładnie zależy od sprzedającego... to nie tylko od Lecha. mnie prosili o okazanie chyba przy zakupie biletu na mecz Jagi a na Górnik, Lecha i Cracovie nie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Jeszcze oficjalnie nie wiadomo, ale myślę, że ze względu na mistrzostwo i fetę na bank będzie uznany jako TOP
edit: bondTSW: To pewnie masz racje, ja wypowiedziałem się tylko i wyłącznie na podstawie moich przypuszczeń. Liczyłem na "pazerność" zarządu, bo myślę, że bilety na Polonie i tak by się rozeszły, mimo braku kompletu na derbach. Powód: edit
Ostatnio edytowane przez Else : 16.05.2011 o godz. 20:14.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
wg. moich informacji jakie posiadam (myśle, że całkiem wiarygodne), to ten mecz nie jest z serii TOP.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
W rundzie wiosennej sezonu 2010/2011 ceny biletów zależeć będą od kategorii spotkań:
mecze TOP (z Jagiellonią, Lechem i Cracovią) mecze zwykłe (Ruch Chorzów, Widzew Łódź, GKS Bełchatów, Górnik Zabrze, Polonia Warszawa) – przy czym mecz z Polonią Warszawa może zostać zakwalifikowany do kategorii meczów TOP. Klub poinformuje o tym z odpowiednim wyprzedzeniem. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
A czy do kupienia ulgowego biletu wystarczy zaświadczenie ze szkoły że jestem uczniem?
![]() Dziś w Krakowie radość wielka,
Bo Wisełka nasza gra. Jak tak dalej dobrze pójdzie, To na wiosnę mistrza ma. Aleluja, Aleluja, Aleluja, nasz TS |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Od kiedy będą sprzedawane bilety na Polonię W. ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Mam pytanko.Czy żeby kupić bilet na Polonie trzeba mieć jakąś kartę kibica czy bez niczego takiego sprzedają?Sorry ze pytam ale nie jestem zorientowany.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Możesz ale nie musisz. Bez karty tez kupisz i wejdziesz na mecz. Od nowego sezonu juz pewnie bedzie niezbedna karta kibica.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Ok,dzięki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Od kiedy sprzedawane są bilety na fete?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Feta to nie wiem ale Donek mowi że marycha tez jest zła
![]()
derr
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Witam wszystkich, mam pytanie.
Jestem fanem Białej Gwiazdy z wielkopolski. Mam zamiar przyjechać na mecz do Krakowa i tu pojawia się pytanie. Czy karta kibica jest niezbędna do zakupu i wstępu na mecz ligowy? I jak wygląda sprawa z meczami pucharowymi, chciałbym przyjechać na III rundę eliminacji (oby była) dlatego pytam. Poza tym może są tu również jacyś fani z Poznania, zgralibyśmy się i pojechali na mecz razem. Pozdrawiam! ![]()
www.qwertyq.digart.pl
WISŁA PANY! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
no niesamowite, już mamy fanów w poznaniu...
W dodatku nie potrafiących czytać, 4 posty wyżej. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
super
![]() mistrz szybkiej ciętej riposty ![]() ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
bilety na fetę
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ostwo_z_wisla/ co ciekawe meczu nie zaliczyli do TOP czyli ceny bardzo niskie jak na taką ucztę
Ostatnio edytowane przez CH. : 20.05.2011 o godz. 13:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Kolego, nie na fetę tylko mecz i wręczenie pucharu. Feta odbędzie się raczej na rynku i będzie za darmo
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|