|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Było, ale ponoć termin tego meczu już minął czy coś... Albo Wisła chce rozegrać to na całym stadionie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Ew. był to jeden z mitów, którymi lubią nas raczyć
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Jak się nazywa ten lokal w zaułku niewiernego Tomasz, co mają wódkę/piwo po 4zł? Obok dymu.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Linia 304 z Wieliczki do Ronda Matecznego bez zmian, następnie ul. Konopnickiej, al. Krasińskiego, ul. J. Piłsudskiego i dalej po swojej trasie do Dworca Głównego. Powrót: z ul. Kurniki do ul. Podwale – jak obecnie, następnie ul. J. Piłsudskiego, al. Krasińskiego, ul. Konopnickiej do Ronda Matecznego i dalej bez zmian do Wieliczki. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dzięki. Czyli koło bagateli jedzie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
zna ktoś jakąś fajną kawiarnie czy cos w tym stylu i mógłby polecić, gdzie serwują dobre Latte Machiato ?
interesują mnie okolice centrum, środmieścia, kazimierza |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Szybkie pytanie. W przypadku gdy Legia (zdobywca PP) zajmuje miejsca 2 lub 3 kto gra w pucharach? Lech (uczestnik finału PP) czy 4ta drużyna w lidze?
Chodzi o zakład także jakiś dowód poproszę ![]() Powód: ...
Ostatnio edytowane przez TSWalos : 08.05.2011 o godz. 15:49.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Legia już ma zapewnione rozgrywki w Pucharze Uefa. a Lech musi zdobyć 2,3,4 miejsce w tabeli chcący też w nich zagrać. ![]()
Kiedy z ziomeczkami pod blokiem siedziałeś , codzienne dobre akcje razem z nimi wspominałeś
gdy trafiłeś na komende raz po mordzie dostałeś , wszedłeś w układ z psami wszystkich posprzedawałeś |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Z PP gra się od razu w 3. rundzie el. LE natomiast zajmujac 2. miejsce w lidze rozpoczyna się od 2. rundy el. LE (czy jakiejś takiej w każdym bądź razie od wcześniejszej rundy) tak wiec Legia zacznie od 3 rundy wykorzystując miejsce przeznaczone dla zdobywcy PP a wiec oddaje miejsce przeznaczone dla 2. i 3. miejsca w rozgrywkach Ekstraklasy, które chyba zaczynają od 1. i 2. rundy el. LE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Da sie jakoś odzyskać dokument pisany w WordPadzie w Windowsie7?Nie wiem jak to sie stało,pewnie omyłkowo kliknąłem nie patrząc i teraz problem.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Znacie jakas dobra ale nie baardzo droga restaurację na przyjęcie po ślubne w okolicach rynku ? na starym mieście
@Coach super ,ale nie o to mi chodziło.
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 09.05.2011 o godz. 17:57.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Z tych tańszych to McDonald's na Floriańskiej lub Szewskiej
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Posiada może ktoś ebooka The Beautiful Game? David Conn? ponieważ pilnie potrzebuję?
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mam takie pytanie : Na którym przystanku będzie najlepiej wysiąść jak będę jechał tramwajem 18?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
A gdzie chcesz dojechać?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Faktycznie, nie sprecyzowałem
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Witam, gdzie można obejrzeć mecz z pyrami? Chodzi mi o jakis pub w centrum miasta, najlepiej kolo rynku... i zeby piwko nie bylo zbyt drogie...
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
jest taka ulica Reymonta sie nazywa
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Który sektor jest sektorem rodzinnym ?
Dzięki z góry... |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Sektorem rodzinnym na Wiśle jest sektor E11, ostatnio powiększony o 200 miejsc w sektorze E12
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Jak mając kartę kibica Wisły można sobie wyrobić kartę naszych braci z Gdańska? bo z tego co mi wiadomo mają wprowadzić że jak nie masz wyrobionej karty klubu to nie wejdziesz tak jest podobno na Legii? i czym się różni ich karta od naszej bo oni jak Lech, Legia, Bełchatów, Jaga i ktoś tam jeszcze nie pamiętam mają inne karty niż my?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
Witam, na mecze czasami dojeżdżam na motorze i pytanie jest takie: czy bez problemu w depozycie mogę zostawić kask i plecak czy będą jakieś problemy?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
chodzi wam strona SKWK nie chce mi wskoczyć
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
jest jakas strona internetowa tego sklepu (outlet czy jakos tak), ktory jest pod tesco na kapelance?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
gdzie w okolicach Lubicza znajdę kwiaciarnię ? Z wyjątkiem krakowskiej ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
http://50style.pl/ ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|