|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Brat przy zakupie nie miał mojej karty i twierdzi, że na moje dokładne dane (te same mam na KK) został sprzedany mu papierowy bilet i kobieta powiedziała, że ten bilet jest też nabity na moją KK. hm...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nawet jak go nie wpusci na karte, to może przy wejściu pokazać, że ją ma i ma potwierdzenie nabycia biletu, a więc podstawa do wejścia na stadion jest bo co go obchodzi, że na kartę "się nie nabiło"
![]() Jeśli nabija na kartę wejściówkę zdalnie, czyli zapamiętuje gdzieś w systemie np jej numer i przy bramkach sprawdza zgodność, to po co ją biorą przy kasach, może żeby pesel zczytac? |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Wiem ze jesli chodzi o naroznik to dzisiaj zostały tylko na F 24
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Żeby wszystko było jasne napisze jeszcze raz:
Przy zakupie biletu na KK dostajesz potwierdzenie zakupu biletu które jest identyczne jak bilet, tylko w miejsce kodu kreskowego masz napisane "wejście na kartę kibica" ![]() ![]()
Co jest takiego szczególnego w atmosferze na stadionie Wisły?
- To, że kibice cały czas dopingują. Cały czas krzyczą i wspierają, nawet gdy drużynie nie idzie. Maor Melikson |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Więc teraz dziwna sprawa, nabił mi na kartę bilet mimo że nie miał mojej karty. Jeszcze takiego przypadku na forum nikt nie opisał. ciekawe czy mnie kołowrotki puszczą ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Ostatnie 2000 biletów na mecz z Lechem! http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...mecz_z_lechem/
Ostatnio edytowane przez Donki : 07.05.2011 o godz. 00:26.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
ale macie rozkminy
na kk jest nabity wasz pesel i to wszystko przykładając kk do czytnika system widzi czy na ten pesel jest wejście na dany mecz czy nie - ot cała filozofia |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Kto chce na G na Lecha niech sie spieszy wlasnie trafilo ostatnie 130 biletow z puli przeznaczonej dla FC
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
czy mógłby mi ktoś kupić dwa na G (lub na jakiś inny sektor ale wole na G) a odebrałbym przed meczem. Jestem z Przemyśla i nie moge sam kupić. Byłbym bardzo wdzięczny.
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 07.05.2011 o godz. 09:36.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Ostatnie 1500 biletów na mecz Wisła - Lech!
Cytat:
Biuro Prasowe Wisły Kraków SA ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Czy przy wejściu na E24 jak ktoś zakupił bilet w kasie(nie na KK) i przy zakupie pokazał dowód itp to przy wejściu sprawdzają to jeszcze raz z dowodem? Nie pytam jak jest wg. regulaminu, pytam jak jest w praktyce.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Raz sprawdzają raz nie... Różnie bywa bo to zależy czy jest spory tłok przy kołowrotkach...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mi nawet kiedyś na G sprawdzali. Zależy na kogo wpadniesz.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
Po dzisiejszym wyniku w Gdańsku prawdopodobnie jutro skończą się bilety na mecz z Lechem a w krótkim czasie na derby.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Na pewno będą komplety na tych meczach, dużo ludzi dostaje wypłatę 10-tego i teraz czeka na pieniądze.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Jak to możliwe, że kilka dni temu podano, że biletów na G nie ma, a wczoraj news podaje, że jednak na Lecha są resztki biletów na G1 i G4? Paranoja.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Fankluby zwróciły 150 biletów, o ile się nie mylę.
Często tak jest, więc do paranoi jest dość daleko. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Często sprawdzają na bramkach po wejściu na G karnety ulgowe? Jestem w takiej sytuacji, że gdy karnet kupowałem to przysługiwała mi zniżka, niestety od 1 kwietnia się to zmieniło
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mnie ktoś sprawdzał na G.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Wie ktoś czy po dzisiejszym dniu zostały bilety na Derby na G?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
byłem dzis rano po bilety i nie bylo na g na derby... może będą później jak będą zwroty z fanclubów...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
no to w takim razie ryzyk fizyk
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
djmala1 napisał(a):
![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
![]() ![]() |
Member
Offline |
|
Lepiej mieć dowód przy sobie wszystko zależy od ochrony ja na mecz z Widzewem wchodziłem grubo 1,5h przed meczem i mi nie sprawdzali nic.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Dzis koło 16 było 100 ostatnich na Lecha i 40 ! na ickow,bedzie komplet
![]() P.S Czy na E miejsca obowiazuja czy kazdy siada gdzie chce ? ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|