|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
gdzie w Krk kupie dobre jakosciowo i cenowo akcesoria do sziszy ,dokladnie cybuch , tyton i wegiel .
![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Można gdzieś w Krakowie kupić czekoladę dobrej jakości? Tylko nie chodzi mi o takie co normalnie kupić można w sklepie tylko np. jakąś szwajcarską, coś unikalnego
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
http://www.buszek.com/ ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
a wie ktoś może gdzie w Krakowie można kupić bułgarską chałwę?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Gdzie jest i jak dojechac na Kamienna 19?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
ile będzie drożeć Cyfra +?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
do skasowania
Ostatnio edytowane przez jaszczur90 : 28.03.2011 o godz. 17:43.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Gdzie jest ta sala Audiowizualna w "nowej hali" Wisły Kraków ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
po prawej stronie od wejścia. zaraz za kanciapą dozorcy.
Ile piłkarze zarabiają za grę w reprezentacji? płacone jest im za mecz czy za dzień zgrupowania? Jest jakaś strona gdzie o mogę sprawdzić? Najbardziej interesuje mnie nasza ale jeżeli ktoś ma info o innych to też chętnie przejrzę. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
od kiedy maja byc te nowe wersje dowodow osobistych ? bo i tak juz mam 18 od miesiaca a wiosku jescze nie zlozylem wiec moze poczekam ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Już od 1 lipca 2011 roku dowody osobiste wydawane mają być według nowych zasad. Z dokumentu zniknąć ma adres zameldowania, pojawić ma się natomiast mikroprocesor, w którym zapisany będzie między innymi podpis elektroniczny. Stosowne rozporządzenie jest dopiero w fazie projektu, jednak już dziś znane są podstawowe zasady na jakich wydawane mają być nowe dowody osobiste.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
dzieki wielkie, nie to do lipca to czekal nie bede ^^
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
edit: potwierdzenie http://office.microsoft.com/pl-pl/ou...CH010045531045 http://office.microsoft.com/pl-pl/ou...CH100622191045
Ostatnio edytowane przez Luu... : 28.03.2011 o godz. 22:39.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mógłby mi ktoś polecić jakąś kobiecą drużynę piłkarską w Krakowie? Mam 19 lat, od października planuję zacząć studia w Krk i myślę o tym, by przy okazji pograć sobie w nogę dla rozrywki
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
^ Podgórze Kraków może być ?
To pierwsze co mi do głowy przyszło. ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Jaka wersa językowa systemu? i która? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Do której otwarty jest cmentarz na Batowicach dziś?
|
|
![]() ![]() ![]() |
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Taką informację znalazłem:
Godziny otwarcia cmentarzy komunalnych w Krakowie: Kwiecień - Wrzesień - 7:00- 20:00 Październik - Marzec 7:00 - 18:00 Nie wiem na ile ta informacja jest wiarygodna, ale zaczerpnąłem ją z www.zck-krakow.pl ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Mam trzy pytania odnośnie karty kibica bo jeszcze nie miałem okazji wchodzić na nią tylko na zwykłym bilecie jak do tej pory się wchodziło a więc
1. jak na nią jest nabijany bilet na mecz? 2. jak kołowrotki na poszczególne sektory odczytują tą kartę jak na niej nie widziałem żeby miała jakiś czytnik itp. rzeczy? 3. jak się przykłada do bramki to stroną tam gdzie jest zdjęcie i dane czy tyłem gdzie prawde mówiąc nic nie ma poza informacją że karta jest własnością klubu. Dzięki za odpowiedź bo tak rozkminiam i wykminić nie mogłem ![]()
Ostatnio edytowane przez Siemens : 29.03.2011 o godz. 19:16.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Mam cyfrowy polsat i pakiet familijny i nie zmieniałem pakietu i co dziwne od wczoraj mam Eurosport 2 tyle, że bez dźwięku.Resetowałem ustawienia i nic dalej brak dźwięku.Jakieś pomysły?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|