The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 06.2005
Skąd: z boiska

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19891
Stary 18.12.2010, 16:45
domku w górach szukam na sylwestra, wiem ze poźno, ale moze akurat
Ktoś cos wie slyszał widział ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ReymontBoy
Member
 
 
Od: 03.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19892
Stary 18.12.2010, 17:24
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak Który bank mi polecacie?Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Rybka fan :)
Member
 
Od: 04.2003
Skąd: KrK

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19893
Stary 18.12.2010, 17:30
ja mam konto w deutsche banku i smialo moge polecic, ale slyszalem tez ze w polbanku maja dobra oferte.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita
 
Od: 10.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19894
Stary 18.12.2010, 17:59
ReymontBoy napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak Który bank mi polecacie?Pozdrawiam
albo jedno, albo drugie.

jak chcesz mieć wysokie oprocentowanie, to Deutsche Bank , jeśli chcesz mieć darmowe przelewy, darmowe posiadanie karty i darmowe utrzymywanie konta - to polecam ING albo mBank.
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member
 
Od: 10.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19895
Stary 18.12.2010, 18:49
Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić ;/
Odpowiedz cytując
BORYS96
Member
 
Od: 09.2006
Skąd: KCH

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19896
Stary 18.12.2010, 18:55
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
(...)Podbijam na nową

Ostatnio byłem na "zanim odejdą wody" (chyba jeszcze grają)
Ogólnie-luźna, amerykańska komedia, pośmiać się można choć Kac Vegas to nie jest(klimat może troszkę podobny przez głównego bohatera) Śmiało mogę polecić
Odpowiedz cytując
Jeden
Member
 
Od: 10.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19897
Stary 18.12.2010, 19:01
Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz
Pamięć 3 GB
Dysk twardy 320 GB
Nagrywarka DVD
Matryca: przekątna 15,6” LED HD
(rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa:
WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny:
Windows 7 Home Premium PL 64 bit
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła
 
 
Od: 11.2002

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19898
Stary 18.12.2010, 19:17
Jeden napisał(a):Wyświetl post
Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz
Pamięć 3 GB
Dysk twardy 320 GB
Nagrywarka DVD
Matryca: przekątna 15,6” LED HD
(rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa:
WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny:
Windows 7 Home Premium PL 64 bit
Przede wszystkim podaj jaka karta graficzna.
Odpowiedz cytując
przemonik
Member
 
Od: 09.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19899
Stary 18.12.2010, 19:35
BORYS96 napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio byłem na "zanim odejdą wody" (chyba jeszcze grają)
Ogólnie-luźna, amerykańska komedia, pośmiać się można choć Kac Vegas to nie jest(klimat może troszkę podobny przez głównego bohatera) Śmiało mogę polecić
Ja z kolei chciałbym ją jak najbardziej odradzić.. Jak dla mnie strasznie nudna, czekałem tylko kiedy w końcu się skończy..No ale, pewnie kwestia gustu..:]
Odpowiedz cytując
Jeden
Member
 
Od: 10.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19900
Stary 18.12.2010, 19:36
mic napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim podaj jaka karta graficzna.
Karta graficzna ATI Radeon 545V, 512 MB
Odpowiedz cytując
ceniu
Member
 
Od: 08.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19901
Stary 18.12.2010, 20:45
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s


zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie
Ostatnio edytowane przez ceniu : 18.12.2010 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując
ReymontBoy
Member
 
 
Od: 03.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19902
Stary 18.12.2010, 21:00
nbp napisał(a):Wyświetl post
albo jedno, albo drugie.

jak chcesz mieć wysokie oprocentowanie, to Deutsche Bank , jeśli chcesz mieć darmowe przelewy, darmowe posiadanie karty i darmowe utrzymywanie konta - to polecam ING albo mBank.
Bardziej zależy mi na tym drugim,teraz zastanawiam się nad ING,AliorBank czy może SKOK Stefczyka.Dzięki wielkie za info
Odpowiedz cytując
rzep
Senior Member
 
 
Od: 06.2005
Skąd: a on swoje ...

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19903
Stary 18.12.2010, 21:11
ma ktoś cracka do gry godfather I na necie tylko na torrentach jest albo jakieś głupie limity ... jak coś to priv ...
Odpowiedz cytując
Miichał
Junior Member
 
Od: 03.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19904
Stary 18.12.2010, 21:14
ceniu napisał(a):Wyświetl post
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s


zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie
http://torrentz.eu/
Masz tu wyszukiwarkę torrentów. Jest ich naprawdę dużo, tylko są gry/filmy po angielsku, ale ściągnięcie spolszczenia nie powinno być problemem ;]

A co do drugiego. To chodzi o to, że przy Twojej prędkości ściągania (bardzo małej) to po czasie tam 3 tygodni, cala Fifa ściągnie się dopiero za 3 tygodnie.

Mam nadzieję, że pomogłem. ;]
Odpowiedz cytując
ceniu
Member
 
Od: 08.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19905
Stary 18.12.2010, 22:36
Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.
Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member
 
Od: 11.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19906
Stary 18.12.2010, 22:48
ceniu napisał(a):Wyświetl post
Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.
Gdzieś w ustawieniach zapewne masz maksymalna ilość połączeń, u mnie jest to "global maximum connection", u Ciebie może być inaczej, w każdym bądź razie ja mam wartość 3000. U siebie ustaw jak najwyżej możesz i wtedy próbuj ściągać. Przy łączu 2 MB/s nie poleci szybciej niz 256 kB/sek/
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member
 
 
Od: 07.2009
Skąd: Kraków/Tychy

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19907
Stary 19.12.2010, 08:21
ceniu napisał(a):Wyświetl post
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s


zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie
http://thepiratebay.org/

I inne trackery sobie mozesz smialo darowac.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati
 
 
Od: 10.2007
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19908
Stary 19.12.2010, 10:04
Panowie , gdzie zjem najlepszego pstrąga ? jakie restauracje polecacie ?
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
MK08
Senior Member
 
 
Od: 11.2006
Skąd: R22

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19909
Stary 19.12.2010, 10:40
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić ;/
Ja to przeszedłem w ciemności, można powiedzieć że po omacku ale może to ci pomoże (nie próbowałem tego sposobu)
Cytat:
Gra ma problem z ciągłym przytrzymywaniem przycisku akcji ("F" na PC albo "X" na konsoli). Wystarczy w trakcie pchania drzwi NIE trzymać cały czas wciśniętego "F" a jedynie naciskać go do momentu wybuchu samochodu z częstotliwością ok 2 razy na sekundę. Powinno działać.
Odpowiedz cytując
Al_29
Senior Member
 
Od: 09.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19910
Stary 19.12.2010, 13:11
witam. ma ktos moze maila do serwisu psp na dietla? nie wiecie czy dzis otwarte jest?

Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member
 
Od: 07.2006
Skąd: VII

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19911
Stary 19.12.2010, 13:19
Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?
Odpowiedz cytując
Donson
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19912
Stary 19.12.2010, 14:45
mic napisał(a):Wyświetl post
Przede wszystkim podaj jaka karta graficzna.
Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
One się do tego zupełnie nie nadają.
Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer.

Tylko desktop do gier
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła
 
 
Od: 11.2002

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19913
Stary 19.12.2010, 15:50
Donson napisał(a):Wyświetl post
Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
One się do tego zupełnie nie nadają.
Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer.

Tylko desktop do gier
Skoro sie pyta chlopak to mu odpisuje, zeby podal karte graficzna.

PS. Tez uwazam za laptopy nie sa do gier

---------------------------------

Jest na forum jakis 'diler' C+ ? Prosilbym o priv
Ostatnio edytowane przez mic : 19.12.2010 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
Jeden
Member
 
Od: 10.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19914
Stary 19.12.2010, 16:28
[QUOTE=Donson;1026527]Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
Wyprowadzę Cię z błędnego myślenia i napiszę:NIE PLANUJĘ ZAKUPIĆ LAPTOPA DO GIER,kupuję nowego laptopa i przy okazji jestem ciekawy czy będzie można zagrać na nim w Fife,nie grałem kilka lat w żadne gry a teraz chętnie zagrałbym w Fife czasami.Nie mam zamiaru kupować specjalnie do tego konsoli a stacjonarny komputer mnie nie interesuje.
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member
 
 
Od: 03.2007
Skąd: PL.BOH.GETTA

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19915
Stary 19.12.2010, 16:43
Musiek1906 napisał(a):Wyświetl post
Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?
w kazdym markecie budowlanym kupisz ,polecam hak obrotowy zeby mógl sie krecić
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member
 
 
Od: 08.2007
Skąd: krk

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19916
Stary 19.12.2010, 16:51
Donson napisał(a):Wyświetl post
Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
One się do tego zupełnie nie nadają.
Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer.

Tylko desktop do gier

Ale nie będziesz płakał, co?
Odpowiedz cytując
Gordian
Senior Member
 
 
Od: 08.2006
Skąd: z Rapa Nui

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19917
Stary 19.12.2010, 16:52
,David. dzięki za odpowiedź. Przetestuje jutro czy działa.

Mam wielką prośbę. Potrzebuje, na gwałt kogoś kto zna się na Turbo Pascalu. Pomoże ktoś?



Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member
 
Od: 07.2009

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19918
Stary 19.12.2010, 17:40
Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ? Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW
 
 
Od: 06.2008
Skąd: Reymonta 22

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19919
Stary 19.12.2010, 19:16
Podrzuci ktoś działający link do albumu ATB- Movin'Melodies byle nie rapid.



Edit:
Krygav podziękował
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 20.12.2010 o godz. 07:56.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.




Kraków, 9 marca 2012.






Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member
 
Od: 02.2007
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#19920
Stary 19.12.2010, 19:16
Syn Kangura z 1984 napisał(a):Wyświetl post
Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ? Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje...
http://www.anglia.goal.pl/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum
Reklama



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33.