|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Ale zenada ze strony klubu. Wstyd!
Pije tutaj do traktowania szarego kibica, ktory postanowil wspomóc klub czyms wiecej niz bilet i kiełbasa. To w głowie się nie miesci, bo wydaje sie, że jest to jedna z nagród która najłatwiej zrealizowac i nie potrzeba nawet dołożyć do niej złotówki. * Rekompensata i przeprosiny na poziomie. Ale to nie miało prawa się wydarzyc.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 09.04.2018 o godz. 23:01.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Spore rozgoryczenie wśród ludzi, patrząc po komentarzach na FB pod przeprosinami.
Podobnie, jak z tematem tablicy pamiątkowej. Ktoś w ogóle pamięta jeszcze, że miała powstać? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Online |
|
Jak dobrze pamiętam to imiona i nazwiska wszystkich osób, kóre brały udział w akcji miały się pojawić na oficjalnej stronie internetowej w dziale sponsor. Powód: uzupełenienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 09.04.2018 o godz. 22:37.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
Cytat:
Co to za usprawiedliwianie nieudaczników z działu marketingu tym, że Wisła nie ma kasy, więc na lepszych nie stać ![]() Jakbyście pracowali w piekarni za najniższą krajową to plulibyście klientom na bułki, bo za mało zarabiacie?! Zajebiste tłumaczenie... |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Chyba czegos nie zrozumiales. Jakby Wisle bylo stac to by zatrudnila jakas super, hiper zewnetrzna firme od marketingu a nie trzymala pracownikow plujacych kilentom na bulki. Zdecydujcie sie czego chcecie, super pilkarzy, super wynikow, super pracownikow, czy czego tam jeszcze byscie sobie zyczyli. W tym momencie nie stac nas na nic z tych rzeczy wiec jest jak jest.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 10.04.2018 o godz. 09:15.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2007
Online |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Po co sie klocic. Robcie zrzute, oplacajcie i wszyscy beda zadowoleni, w tym klub.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Klub dostał nawet za to laurkę. Jak się poszkodowany wypowie czy mu się to spodobało to załatwia sprawę. Każdy może sp...ć ale liczy się jak wychodzi się z takich problemów. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Uważam, że klub nie zareagował dobrze na tą publikację.
Nagrodził (i to baaardzo) osobę, która narobiła szumu, a przecież pamiątek nie otrzymało mnóstwo osób. Pół godziny temu zadzwonił do mnie znajomy (niekibicujący), którego namówiłem na udział w akcji i który nie otrzymał zakupionych pamiątek, z pytaniem czy on też może się załapać na taką rekompensatę lub czy chociaż to co zamówił w końcu otrzyma? Jest mi w tym momencie po prostu wstyd za Mój Klub. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
Proponuję aby wszyscy pokrzywdzeni się skrzyknęli i za jednym zamachem załatwili sprawę rekompensaty.Bo za chwilę będziemy mieli codziennie listy i aferę o to samo.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Online |
|
A może im się lista darczyńców gdzieś zapodziała i stąd te problemy?
![]()
Ostatnio edytowane przez silver03 : 10.04.2018 o godz. 13:31.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
Na to całe zamieszanie z wysyłką złożyło się zapewne wiele czynników. Było minęło konsekwencje trzeba ponieść.
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Ja proponuje złożyć pozew zbiorowy, zebrać wszystkich pokrzywdzonych i żądać grubej kasy odszkodowania, a w pierwszej kolejności dać cynk na weszło to może jeszcze wywiady będą robić w tym ich śmiesznym radiu
![]() Ludzie nie dostaliście nagród to walcie do Dukata na tt albo do Sarapaty na fb może to coś da, a nie pisanie listu do weszło. Mamy też nowego rzecznika prasowego może jakiś meil do niej czy wiadomość do niej ruszy sprawę do przodu. Klub dał dupy na całej lini w tym temacie nie ma w tym wątpliwości ale nie róbcie z tego pożywki dla takich szmatławców jak weszło(dla mnie tym jest ten portal). |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Kopać leżącego nie wypada. To NASZ klub. Wiemy jakie miał problemy finansowe i burżujem nadal nie jesteśmy.
Też dostałem uszkodzony "prezent" ale nie zamierzam się sądzić. Wystarczy zwykłe "przepraszam" ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|