|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Żółć jeszcze w całości się nie zlała.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Jeszcze długo się nie zleje...
Bo refleksji nie ma żadnej. Czy władze znalazły przyczynę dramatu sportowego poza sędziami i kontuzją właściciela? Nie mówiąc o wyciągnięciu konsekwencji. Bawią się chłopaki w grubą kreskę i na co liczą? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ignoruj - i po kłopocie. Po co czytać dwadzieścia razy to samo?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
lepiej dwadzieścia razy wylizać jajka
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Pewnie, kolego inteligencie
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Faktycznie, lepiej dwadzieścia razy pochwalić jaki wspaniały jest Jurek, Dawid i reszta tych, którzy doprowadzili Wisłę do spadku.
W końcu minął miesiąc od spadku i dalej nic nie wiemy. Kompletnie nie ma winnych odnośnie polityki transferowej, którą mogę określić mianem burdelu - kilkadziesiąt nieudanych transferów. Do tego kwestia kompetencji Dawida i Jurka, niezrealizowana obietnica Dawida w temacie europejskich pucharów, zapowiadanych inwestorów przez Jarka, polityka ciągłego klakierstwa i wiele innych spraw - razem to kompletne rozmycie odpowiedzialności. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Nie no akurat tu sie z Drozdem zgodzę.Brak transmisji sparingu tylko jakieś 40 sekundowe wrzutki z drona to kabaret i to pokazuje że nie wyciągnięto żadnych wniosków albo wyciągnięto ale niestety błędne.To idealnie wpisuje się w ton jaki panowie prezentowali na słynnej konferencji,jest jej dopełnieniem.Nie podobało się wam kibicom jak gramy to nie patrzcie i cyk kamerka do lombardu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wiem, że dla niektórych to będzie doczepianie się na siłę, ale uważam że te bramki z drona to jakaś pie***lona kpina z kibiców. Jaki jest wgl sens takiego filmowania?
Ktoś coś wspominał o sprzęcie od Socios do nagrywania? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Ciesz się, że łaskawie w ogóle jakąkolwiek bramkę udostępniają.
![]() ![]() "Wszystko było zrobione rodzinnie, a rodziny nie powinno mieszać się z pracą zawodową" - Henryk Kasperczak |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Cieszmy sie, ze w ogole cos strzelaja..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
https://www.skysports.com/watch/vide...cs-tool/more/6
Ciesze sie, ze moglem pomoc. Przeciez kuerwa nikt nie uzywa drona po to zeby latal 90 minut i nagrywal ewentualne zdobyte bramki. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Przecież to tylko sparingi, 99% klubów nie ma nawet bramek z drona tylko suchy wynik i tyle. Już nie macie się czego czepiać.
Już widzę to masowe podcinanie żył, jakbyśmy któryś przegrali. A tak nie ma na co wylewać żółci to się drona czepiają ![]() Co do gry Savicia i Zukowa to widocznie trener uznał, że nie ma do wpuszczenia nikogo kto byłby do gry nawet w przyszłości na ławce. Też się temu dziwię, ale to była decyzja trenera. Ma przygotować zespół do gry na odpowiednim poziomie i skoro go nie wywalono (za czym optowałem) to trzeba mu dać pracować. Może uznał, że dobre wyniki w sparingach budują odpowiednią atmosferę wśród tych młodych ludzi? Nie będę zgrywał znawcy i uznawał tego za błąd. Trenerowi albo się ufa, że przygotuje odpowiednio drużynę albo się go zwalnia. Nie zwolniono, więc niech przygotowuje drużynę w spokoju i podejmuje autonomiczne decyzje. Ja bym postąpił inaczej i odsunął tych zawodników od drużyny, ale to nie ja jestem trenerem i nie ja biorę odpowiedzialność za wyniki.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.06.2022 o godz. 12:31.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Jak się liga zacznie to też bym kibiców nie wpuszczał, a telewizji to już zwłaszcza. Bo się debile będą czepiać, żółć się będzie wylewać, po co to komu. Dawać kasę, a co dalej to nie plebsu sprawa...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A nie przyszło Ci do głowy, że to mogło być żądanie Stali?
Przecież na poprzednim meczu byli kibice, więc trenerowi raczej ich brak nie przeszkadza. Z resztą często tak bywało w pojedynczych sparingach w przeszłości, nie rozumiem czego się tu czepiać. Nawet jeśli trener uzna, że woli mieć treningi/sparingi zamknięte to nie jest to jakaś kontrowersja. Niektórzy trenerzy tak mają i już. Nie wiadomo od kogo wyszła ta inicjatywa.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 27.06.2022 o godz. 12:37.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Można powiedzieć dlaczego latał dron i nagrywał mecz, a nie można go zobaczyć. Bo my nie chcemy pokazać, bo Stal nie chce pokazać, cokolwiek. A tu cisza... Co oni łaskę robią? Że cokolwiek powiedzą czy pokażą kibicom? Tajemnice?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Powiedz mi czy filmy z drona są udostępniane masowo przez kluby, które je wykorzystują czy może jednak nie
![]() I po co byłby jakiemukolwiek kibicowi cały mecz z tej perspektywy ![]() ![]() A widzisz dla trenerów, którzy analizują ustawienie a nie oglądają mecz to bardzo fajne narzędzie taktyczne. I nie mówimy koniecznie tylko o trenerach Wisły Kraków. Resztę sobie dopisz bo mi się nie chce. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Przegrana w lidze: " pie***** nie oglądam tych błaznów"
Wisła gra sparing: "gdzie transmisja i skróty, plujecie nam w twarz" Albo: " co to za ch***** kamera, to już nie potraficie zainwestować w profesjonalny sprzęt patałachy" Albo: "co oni odwalają w tym sparingu? My do 2 ligi spadniemy" "Co oni robią? Tajemnice?" Tak, wypracowane schematy na treningach to nie powinna być wiedzą ogólnodostępna. Jakbym był trenerem to o ile sparing nie ma być czymś na kształt briefingu/próby generalnej lub zebraniem kasy z biletów to też bym wolał aby kibice i rywale nas nie podglądali. A Wiśle w 1 lidze będą bacznie obserwować wszyscy. Jakby ktoś też nie zauważył to tniemy koszty gdzie popadnie i jeśli od transmisji jednego sparingu ma zależeć czy starczy kasy na pensje dla jakiejś osoby w klubie to wolę aby przeznaczono ja na to drugie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 27.06.2022 o godz. 13:59.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Akurat jeżeli chodzi o taktyczny aspekt (a po to są w końcu sparingi) to obraz z drona pokaże o wiele więcej niż z lini murawy - od razu widac kto, gdzie i kiedy stal, biegl itp. Jasne, byloby spoko gdyby byly te sparingi takze streamowane, ale serio... tak wam jest to niezbedne do zycia?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Przecież nikt nie organizuje normalnych transmisji meczowych w ten sposób. Bez przesady. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
A to nie można dla celów szkoleniowych nagrywać dronem a kibicom zrobić transmisję sparingu w tradycyjny sposób?
Karherop odleciałeś totalnie?Co to za wiedza tajemna jak można sobie na każdym treningu stanąć za siatką i nikt nie sprawdza czy to kibic ,analityk przeciwnika czy zamachowiec samobójca?No na prawdę wielka tajemnica co my na treningach robimy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
ps. Pamięta ktoś sensible soccer? To była najlepsza kamera ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.06.2022 o godz. 17:49.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Co innego oglądanie na żywo z kiepskiej perspektywy, a co innego nagranie video |
|
Senior Member
Offline |
|
Rozumiem zamknięcie treningu na zgrupowaniu reprezentacji.Jest do dyspozycji kilka jednostek treningowych i faktycznie za zamkniętymi drzwiami stadionu można przećwiczyć jakieś nietypowe rozegrania stałych fragmentów czy taktykę.To po prostu kolejna fanaberia Brzęczka. Z resztą ja poruszyłem temat mając na uwadze wszystko co dzieje się w tej chwili w klubie.Gdyby chodziło o jedną sprawę można by było machnąć ręką.Jak dodasz do siebie fatalną politykę sportową,spadek do niższej ligi i ogólnie to co się dzieje przez ostatnie półtora miesiąca to każdy kolejny głupi ruch drażni coraz bardziej |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Po kiego tam chciałeś być, czy też to oglądać, przecież i tak wszystko jest do dupy! Przecież jeszcze niedawno narzekaliście, że trener ma za słabą pozycję w klubie, bo piłkarz jest właścicielem, to teraz trenerowi nie wolno mieć fanaberii...?!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
@krysztal mam nadzieję że już sprawdziłeś ile klubów 1 ligi transmituje wszystkie swoje sparingi, żeby się nie okazało że to co dla ciebie jest fanaberia, to jest rzeczywistość.
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chciałeś być,narzekaliście....kurvva zastanów się czy rozmawiasz ze mną czy z kilkoma użytkownikami na raz.
Powtórzę jeszcze raz może zrozumiesz choć wielkiej nadziei sobie nie robię.Gdyby trener miał takie widzimisie a cała reszta spraw była w najlepszym porządku to trudno,uznał bym to właśnie za jego fanaberie.Jak popatrzysz na całość spraw jakie się dzieją w klubie to nawet nie jest przypierdalanie na siłę bo wiele rzeczy wydaje się teraz stać na głowie |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Co mnie obchodzą inne kluby
![]() Rozumiem że uważasz nas już za takich dziadów którzy muszą wpisać się w tą pierwszoligową szarzyznę i postępować jak Chrobry ,Sandecja czy Puszcza Niepołomice.Tylko czy te kluby żyją z kibiców tak jak Wisła ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Senior Member
Offline |
|
Dodam że kupując silver czujesz się chyba najbardziej wydymany na całym stadionie. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|