|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Greg25, nie wiem kim jestes, ale moze czas popatrzec na zarzadcow bardziej krytycznym okiem..
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Myslisz, ze Greg25 to Domagalik?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie wiem, może tak, może nie, na pewno jakiś propagandzista klubu. Brzęczek-ok, Sadlok niech zostanie, Drzazga niech przyjdzie, nieszczęsne trio wykłada swoją kasę, a podli kibice pyskują, budowa klubu to proces długotrwały (przez 3,5 roku zbudowano spadek) itp. bajki.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czyli mamy sekte zarzadu na forum
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jakbym był zarządem to oczywiście starałbym się w jakiś sposób wpływać na opinie kibiców m.in. opiniotwórczych forach tym bardziej, że jak Wisła zostanie w obecnych rękach to za chwilę pewnie będzie znowu prośba o pieniądze do kibiców (albo tzw. nowa emisja akcji- jak kto woli).
Każdy ma swój rozum - patrzmy co się dzieje w klubie i co kto tutaj pisze, sekta to wg mnie nieadekwatne słowo. Ja bym powiedział, że to celowe. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Rozszyfrowaliście mnie, jestem członkiem sekty zarządu
![]() Tak na poważnie to na co dzień też robię dużo rzeczy pro publico bono i bardzo mnie irytuje, kiedy zgraja malkontentów twierdzi, że wiele rzeczy zrobiłaby lepiej, a kiedy proszę o jakąkolwiek pomoc, to raptem się albo nie znają, albo nie mają czasu. Doceniam po prostu to, co Kuba zrobił dla Wisły Kraków, natomiast nie myli się tylko ten, co nic nie robi! |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Różnica polega na tym, że po okresie początkowego zaangażowania Jakub Błaszczykowski nie działa społecznie, więcej nawet pomimo (przynajmniej częściowo) społecznego i zbiorowego (mamy wielu akcjonariuszy) charakteru przedsięwzięcia, Jakub Błaszczykowski traktuje je całkowicie prywatnie. Pomimo tego, że wiele osób uprawia bardziej/mniej konstruktywną krytykę, Jakub Błaszczykowski jej nie słucha i robi po swojemu. Przy okazji obrażając kilka osób albo robiąc złą atmosferę.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ruchu nie ma co z nami porównywać oni spadli z ESA przez makabryczne długi i nikt tam nie chciał grać w 1 lidze, bo nie płacili. Byli w podobnej sytuacji jak my za sarapaty tylko oni nie mieli takiego zaplecza kibicowskiego, ani chętnych na przejęcie klubu jak my, żeby się uratować. Siłą rozpędu polecieli jeszcze niżej i odjebali plajtę na całego. Także to zły przykład.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
âZajebałemâ, a potem wszystko bez zmian poza odejściem jedynych sensownych grajków, których moim zdaniem mieliśmy max pięciu (odchodzą Gio,Poletanovic, kto jeszcze?) kompletnie do mnie nie trafia. No ale tj. forum = jest miejsce dla Twojej opinii i mam nadzieję dla mojej-krytycznej. Co z tego wszystkiego wyniknie - marazm, klapa czy powrót do extra w 23 - pożyjemy-zobaczymy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Greg25 to Grześ S. Chyba największy klakier - większy od tutejszego Sernika, ale to wszystkich zarządów od wielu lat.
Z zaciekłością bronił Dyzmę i Burdenskiego, Oproiescu, "Gaszkę" Gaszyńskiego i wielu innych, potem z zaciekłością bronił Sarapaty i przestępców, a ostatnie regularnie trójcę świętą. Zawsze jest wspólny jeden mianownik - zarząd ma rację, a wszyscy dookoła jej nie mają. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Także przejęcie klubu to jedno, a to co się odjebało to drugie. I na serio popadamy w ruinę przez trio. A jeśli ktos twierdzi, że no trudno stało się, jest spadek, w sumie to nie jest nikogo wina, to ma nieźle nawalone. Przypominam, to jest Wisła Kraków! To jest klub, który mógł spaść, owszem ale w sezonie 19/20 ale nie ....a po 3,5 roku ratowania, gdzie niby miało być dobrze. Jest dramat. I zanosi się na większy dramat i zero kursu na rozwój. Wolimy mówić zamknąć mordę jak nie ratujecie Wisły i dalej budować twierdzę oblężoną bo trio jest atakowane przecież prze cały świat. Mówiłem po zatrudnieni Hyballi, Guli it nie oceniam, zobaczę co będzie za kilka miesięcy. I teraz jest tak samo, życie nas szybko zweryfikuje w 1 lidze i obawiam się, że nic się nie zmieni w klubie i za pół roku, w pierwszej lidze powiemy "ja .......e" ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
Od gadania niestety nic się nie zmieni, ani niczego nie przybędzie. Mam wrażenie, że niektórzy z powodu błędów kapitana chcą po prostu wywrócić łajbę! Nikt nie twierdzi, że zarząd nie popełnił błędów, ale wydaje mi się, że wylano już tyle pomyj, że dalsze bicie piany może nam bardziej zaszkodzić niż pomóc. Kuba przeżywa spadek tak samo jak my, pewnie nawet bardziej, zwłaszcza, że ryzykuje bezpowrotną utratę kasy, którą zainwestował w ratowanie klubu. Staram się oceniać sytuację obiektywnie i emocje dzisiaj niewiele zmienią. Dodatkowo mam nieodparte wrażenie, że niektóre ataki na zarząd są inspirowane z zewnątrz, przez osoby , które byłyby zainteresowane rozpieprzeniem klubu, a potem jego przejęciem za symboliczną złotówkę. Być może inspiracje pochodzą od tego szwedzkiego menela lub skośnookiego cwaniaczka z parasolką - wg mnie byli to ludzie podstawieni przez środowisko kibolskie, żeby jako słupy przejęli klub, a gdy sprawa przycichnie...
Przypominam, że z zeznań Miśka oraz Dukata wynika, że środowisko to okradało nasz klub na potęgę, nie brzydziło się nawet współpracy z sąsiadką i to na najwyższym szczeblu i prawdopodobnie mieli głęboko w dupie, w której lidze byśmy grali, ważne, że narkobiznes by się dalej kręcił! KOALIK, już Ci odpisywałem, że nie. Jeśli masz na myśli Pana Trenera Smudę, to bez krępacji przyznaję, że zawsze go popierałem i będę popierał, bo moim zdaniem to był jeden z najlepszych trenerów, jaki nam się przytrafił. Dyzma to musiał być Twój tatuś, bo trzeba nie lada umiejętności, żeby spłodzić takiego kretyna , jak ty, jesteś tak tępy, że szkoda sobie na Ciebie strzępić języka. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Dawid powinien dawno podać się do dymisji, a Kubuś schować do kieszeni swoje mądrości i pozwolić rządzić komuś kto ma o tym pojęcie. Bo życie pokazało że on pojęcia nie ma zielonego. A "ataki na zarząd" to naturalna konsekwencja dania dupy na niewyobrażalną skalę. Spaść z ligi mając 6 budżet to naprawdę wyczyn, a nikt za to dotąd nie odpowiedział. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Greg, może trzeba dotąd wylewać pomyje aż jakieś kroki przez zarząd zostaną podjęte, do skutku trzeba gadać. Bo się niestety na to nie zanosi. W tym klubie nie ma żadnego planu, pomysłu co dalej.
Jest spadek to i by wypadało chociaż upozorować jakieś działanie i znaleźć winnych. Pojawił się pewien problem, trzeba by poświęcić kogoś z rodziny, Dawida lub Jurka. I Twoim zdaniem my z takim modelem zarządzania i z taką strukturą mozemy gdzieś dojsć? Stworzył się ....a klubik z kołkiem wzajemnej adoracji i się rodzinka stołków teraz będzie trzymała. Dawid i Jurek robią za 500 zł miesięcznie? Bo jeśli nie to za takie wyniki się amatorów z funkcji wypieprza. ![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
To znaczy to de facto jest rolowanie długów, bo zostaje zobowiązanie do spłaty z tytułu pożyczki właścicielskiej, ale jednak pieniędzmi jakoś sypnęli jak była potrzeba. Inna sprawa, że to na pewno coś zupełnie innego niż "bezzwrotne", niegenerujące długu wkładanie pieniędzy przez socios czy akcjonariuszy nowych emisji. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Wyjaśnijcie mi od początku.
Kuba i trio w ogóle to pieniądze dali czy pożyczyli pod zastaw terenów? Bo z tego co Greg25 pisze wynika, że boją się stracić kasę. Pytam po prostu bez domyślnych oskarżeń |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
nie chce rozmywać powyższych ważkich dywagacji , ale wyjaśnia sie pomalui skład na 1 lige
https://gol24.pl/wisla-krakow-wlacza...VnQiq1j2DU_dn4 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
A tereny TS chronią akcje SA
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
A co was te tereny , Ts i wszystko obchodzi
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Kuzwa, rozprawki nad grobem i tyle
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Zresztą te pożyczki i tak im zwróciły. Co miesiąc dostają pensje z kasy klubu (z ostatniego finansowego raportu klubu wynika, że dość dobrze zarabiają). Jazdzynski i Królewski nie siedzą w Wiśle charytatywnie. Nawet Obidziński potrafił wyciagnac dobre pieniądze z budżetu klubu, również na "odchodne".
Ostatnio edytowane przez aNouc : 05.06.2022 o godz. 13:10.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Co jeden wpis to lepszy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Mamy tyłu gości na kontraktach że powinni w końcu zacząć z nich korzystać zamiast szukać kwadratowych jaj w Kambodży czy Izraelu. Mam nadzieję że to okno przyniesie nam max 4-5 nowych twarzy spoza klubu. |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Czy po prostu kompletnie nie rozumiesz co przeczytałeś?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.06.2022 o godz. 14:51.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Już kilka miesięcy temu pojawiały się sygnały, że trójca święta będzie chciała grać na spadek, aby w konsekwencji przejąć tzw. świętą ziemię, którą mają zabezpieczoną w wielkiej tajemnicy.
Wtedy spadek wydawał się kompletnie nieprawdopodobny, a jednak przy braku reakcji i przy akceptacji wydarzył się. Ten brak reakcji na zatrudnienie wujka jest bardzo dziwny. https://weszlo.com/2022/02/13/krolew...-wisly-krakow/ Cytat:
Temat świętej ziemi jest tematem tabu, wiadome środowiska bardzo histerycznie na to reagowały - zakazywali dyskusji przy jednoczesnym szukaniu spiskowców, którzy rzekomo chcieli odebrać ziemię Wiśle - stąd pamiętny apel o pomocy Sarapacie w walce z wrogami. Dzięki temu, Sarapata z ekipą mogli bezkarnie okradać Wisłę, bo autorytety kazały szukać wrogów zewnętrznych. W opublikowanych zeznaniach było widać, że tylko ludzie TS-u chcieli zrobić wałek i postawione przez nich osoby. Nikt inny.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 05.06.2022 o godz. 15:52.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Ta ziemia to jest coś niesamowitego... można na tym coś zarobić, a trzymamy to "bo tak". To jakiś absurd. Sprzedać, wydzierżawić, wziąć kredyt i wybudować coś, a potem wynajmować. No zrobić z tym cokolwiek, a tak ziemia sobie leży i spoko, jakbyśmy srali kasą to niech sobie leży, ale kasy na wszystko brakuje, a tam gdzie ta kasa jest to się nic nie robi.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|