|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
A ile bramek strzeliłeś
![]() Tak jak pisałem możliwe, że jakieś błędy się wkradły. PS: Prosimy o rozgrywanie zaległych meczy ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Piknik [email protected], passion team, Beer Boys, Alko Fans jeśli któraś z wymienionych drużyn chcę rozegrać, w najbliższym czasie mecz z nami proszę o kontakt.
Moje gadu-gadu: 21369184 |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pisz na pw do kapitanów
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Piknik fans chętni na gre- przed meczem Wisełki oczywiście (powiedzmy, że o 19).
Kontakt na pw. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Rozgrywajcie w miarę możliwości szybko mecze, aby zakończyć ostatnią kolejkę.
Ostatnio edytowane przez Khantor : 23.04.2011 o godz. 18:34.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
To co panowie liga upadła chyba ;>
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
ja moge kogos zastapic albo z kims zagrac
jak cos to priv ![]()
.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jako że liga upadła, a ktoś by poczuł głód hax balla, utworzyłem na ESL'u drużynę o nazwie HC Browar. Jeżeli ktoś chce dołączyć do drużyny, niech pisze na 33071278
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
my mamy teama TS Wisła Kraków 2 on 2 ; 3 on 3 i Cracow Team .Haxball
![]() Jak cośto nas szukać na ESLU właśnie. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Odświeżając temat, polecam stronę:
www.haksball.pl Profesjonalnie robione ligi 1v1 i 3v3 do HaxBalla, z nagrodami dla zwycięzców ![]() ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jako że paru ludzi jest chętnych, wychodzę z propozycją reaktywowania forumowej ligi haxball. Osoby, które mogą w miarę często rozgrywać mecze, niech wpisują tutaj (lub do mnie na pw) nazwę drużyny, skład i nr gg do kapitana.
strona do gry: www.haxball.com ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
GG 5759690, byłbym chętny
(albo priv)
Ostatnio edytowane przez Watts : 22.07.2012 o godz. 13:06.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
3x3 jak było ostatnio?
Ja jestem także chętny, jak coś to priv. Pozycja w polu, na bramce średnio to wychodzi ![]() Jak coś to priv |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Za 2h zagralibysmy sparing z ForumWisla. 3 gra, jeden rezerwowy. Ci, ktorzy znaja te gre (zwlaszcza ogarniety bramkarz), chcieliby zagrac piszcie na pw.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Zachęcam do zgłaszania się do ligi, sparingi z ForumWisła niestety skompromitowały naszych młodszych i, wydawałoby się, bardziej zaprawionych w HB rywali
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Bardzo dobre wyniki składu Barikorb-Watts-WiślakMyślenice. Zapraszamy tych, którzy ostatnio ciupali w lidze. Zreaktywujemy i zagramy paroma skladami derby.
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Jak coś to jestem chętny, doświadczenie mam całkiem duże, gram pod nickiem TSW1906, może ktoś kojarzy
![]() Dodatkowo wieczorami mogę hostować, bo często to robię i nikt nie narzeka. Jak coś to piszcie na PW
Ostatnio edytowane przez jcts : 22.07.2012 o godz. 19:14.
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Ja ze swojej strony chciałbym zaprosić na zaqhax (do znalezienia w google)
![]() ![]() Jak moderator uzna, że reklama to proszę post do kosza. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli jakieś nieoficjalne rozgrywki to ja też chętnie się dołączę. Czekam na prv
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wiślackie forum organizuje jubileuszową, 5 edycję turnieju trójek. Przeze mnie zapraszają do udziału w zabawie.
Obowiązkowe wybranie kapitana. Oni decydują o terminie meczu między sobą. Zgłaszajcie do mnie na pw (lub lepiej na GG- 43657290) gramy bez rezerwy więc niech zgłaszają się gracze dyspozycyjni, by nie było multum zaległych kolejek do rozgrywania. Mecze nagrywane, by nie było zgrzytów jeśli chodzi o wynik. Strzelcy wraz z czasem zdobycia gola zapisywane w raporcie meczowym. W fazie pucharowej w przypadku remisu decydują KARNE, więc ściągać odpowiednie mapki i trenować ![]() EDIT: Sam zgłaszam chęć zagrania z jakąś ekipą z naszego forum. GG już podałem. Większość wie na co mnie stać (oprócz darcia ryja ^^). Link do FB: https://www.facebook.com/pages/Forum...57863384329859
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 30.07.2012 o godz. 14:57.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
Zapraszam serdecznie do udziału w tym turnieju. Organizujcie się w trójki i zapisujcie. Zapisy trwają do 5 sierpnia, więc czasu pozostało niewiele. ZAPISUJCIE SIĘ I GRAJCIE JAK NAJLEPIEJ !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Zapisy tylko do jutra do godziny 16, więc po raz kolejny zachęcam do zbierania się w trójki i zgłaszania się do turnieju. Organizator przewidział transmisje live z losowania oraz z najciekawszych meczów (tutaj http://www.livestream.com/FWCup) Jeżeli chcesz zostać gwiazdą tego kanału zapraszam do udziału w turnieju !!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Oglądajcie i patrzcie co przegapiliście http://www.dailymotion.com/video/xsm...wej_videogames
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Wislak czemu nie zapisałeś naszej drużyny do turnieju ? Zgłaszałem Ci ten team 2 razy na gg...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Pisałem do Ciebie odnośnie gry w moim zespole. Pisałeś, że MASZ ZAMIAR zgłosić własną drużynę, a jeśli nie to zagrasz w moim. ŻADNEJ wiadomości odnośnie Twojego składu czy to na pw czy na GG nie dostałem.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|