|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Szczerze... nie wierzyłem, że to się tak rozkręci. Brawo!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Online |
|
a teraz sobie wyobraźcie co by było z autobusem, ogrzewaniem, CLJ gdyby nie socios.......
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Można w każdym momencie (jeśli w ogóle można) zmienić rangę?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Pytanie do osób z zarządu Socios do ostatniej wpłaty bo wiemy na co poszło itd Co ze stadionem ? Bo może być ponownie problem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Online |
|
Tak, można zmieniać rangę.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Zrobię wszystko, żeby nakręcić jak najwięcej osób na tą akcję.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Bardzo dziękujemy za przesłaną deklarację oraz dokonaną wpłatę. Miło nam poinformować, że podjęliśmy decyzję o przyjęciu Pana w poczet członków zwyczajnych stowarzyszenia Socios Wisła Kraków (nr członkowski - 1125).
Dajcie dostęp do pokoju !!! )))) Jak sobie zrobić taki ładny baner ? ) ( na priv ) |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Online |
|
PS: moze przerazic Cie ile tam jest tematow do ogarniecia ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 19.01.2019 o godz. 12:02.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dzięki za odpowiedź )
Po tym co ostatnio przerabialiśmy chyba już nic związanego z Wisłą mnie nie przerazi ))))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Panowie, kto jest odpowiedzialny za WisłaTV? Ktoś z socios? Dogadajcie się z kim trzeba, i jak są sparingi, to przed meczem, jak i w przerwie meczy można wstawić jakieś reklamy. Kasa oczywiście pójdzie na konto stowarzyszenia.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Tej zimy nadam w ramach Wisła.TV maksymalnie tylko jeden sparing - ostatni, z Ziliną.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
czy mógłby ktoś z Socios dotrzeć do władz klubu i poprosić Kubę Błaszczykowski, żeby wrzucił posta na swoją tablicę FB o karnetach i bonach ? może się wydaje śmieszne, ale Kuba ma zasięg kilka milionów, na samym FB 2.5 miliona followersów, warto to wykorzystać, nawet jeśli 0,05% zakupi to już byłby potężny zasttrzyk gotówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Online |
|
Ale Kuba to zrobił â zobacz sobie jakie zasięgi zrobiło wczoraj zdjęcie na instagramie
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Macie błąd:
![]() ![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Nie ma w tym błędu tylko powinno być pod kwota 340 tys kwota od Synerise. Było by pewnie czytelniej
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ja mam pytanko do Socios.
Kupilem mlodemu karnet na E24. Syn ma kolegę, który też chcialby chodzic na mecze, ale rodziców nie stać. Czy w ramach bonów może się starać o dofinansowanie do karnetu ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Jasne, odezwij się do nas na zarzad@socioswisla.pl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wysłałem na skrzynkę zarządu wiadomość , jak to ogarniecie to dajcie znać, moje rozmowy były dłuższe niż z Bargielem, ale postęp Jest
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Wiadomość odebrana
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
serek.c2 serdeczne dzięki za wsparcie karnetu !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
To dzięki dobrym ludziom, ja tylko przekazałem kod
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
Zakup bonu...
Mam pytanie do kogoś z Socios ... Mam zamiar kupić bon i przekazać kod do Socios w celu przekazania karnetu dla kogoś, kogo na karnet zwyczajnie nie stać. Tylko jaką mam gwarancję, że ten karnet nie trafi do np. członka SKWK lub Sharksa, który będzie czyimś kolegą? Czyli osób, które zaszkodziły Wiśle. Aż tak dobry to nie jestem i nie życzę sobie takiego przekazania. Czy ktoś to weryfikuje? Czy ewentualnie sam będę mógł to jakoś sprawdzić? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Pytanie do Socios, póki co nikt nie jest zainteresowany dystrybucja biletów na mecz Górnik -Wisła. Dzisiaj rozmawiałem z Prezesem Wisłockim i na klub nie ma co liczyć, nie maja na to czasu. Wystosowałem emaila do Górnika Zabrze na temat biletów w jaki sposób mozemy je kupić. Czy mogę liczyć na Waszą pomoc w dystrybucji biletów?
Ostatnio edytowane przez grohu24 : 03.02.2019 o godz. 17:40.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Moderator
Offline |
|
Socios Wisła już wiele razy informowało, że nie będzie się takimi sprawami zajmować.
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Z tego co wiem bilety wyjazdowe będą sprzedawane przez klub - transport itd. we własnym zakresie.
PS: Nie wiem czy z tym wyrobią się do meczu z Górnikiem. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Nie masz karnetu? https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...-2019,167.html Masz karnet, a chciałbyś go komuś sprezentować? https://prawdziwa.wisla.krakow.pl/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
pewnosci nie ma nigdy ale sharksi to tez ibice wisly mozna komus sprezentowac karnet,NIE WOLNO GENERALIZOWAC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Mam pomysł. Może warto się dogadać z jakimś browarem, który zrobi serię limitowanego piwa Wisły Kraków. Skrzynka dla Królewskiego
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2010
Offline |
|
Było juz ostatno piwo dedykowane Wiśle. Było do nabycia u Wislaków, wiem że był mały nakład i na mecz z Lechem zostało tylko ciemne
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|