The White Star Division - Wisła Kraków


Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło


Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Reklama
Zakłady na Wisłę? Legalni bukmacherzy w Polsce - ranking i recenzje. Sprawdź też STS kod promocyjny.
Odpowiedź
 
Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
cash_X
Senior Member
 
Od: 01.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1051
Stary 16.07.2015, 15:10
Wg mnie najpewniejszy jest format i postawienie systemu od zera. Klucze do windows i office możesz odczytać za pomocą darmowych programów dostępnych w internecie.
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member
 
 
Od: 08.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1052
Stary 16.07.2015, 15:10
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
To jak teraz zabrac sie za to?
Płytka może nie być potrzebna. IMO Powinieneś miec osobna ukrytą partycje z systemem. F8 przy starcie....

http://www.dell.com/support/article/...4/SLN291879/EN

Poszukaj scenariusza na stronie DELL'a dla tego komputera i zobacz jak zrobic upgrade vista-Win7.
P.S.
Sciągnij klucz rejestracyjny dla tego systemu co masz, tak dla pewnosci.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.07.2015 o godz. 15:13.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1053
Stary 16.07.2015, 15:14
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Płytka może nie być potrzebna. IMO Powinieneś miec osobna ukrytą partycje z systemem. F8 przy starcie....

http://www.dell.com/support/article/...4/SLN291879/EN

Poszukaj scenariusza na stronie DELL'a dla tego komputera i zobacz jak zrobic upgrade vista-Win7.
No wlasnie w tym problem, ze nie mam...odpalilem disk management w panelu sterowania i pokazuje ze mam tylko 2 partycje: systemowa C i druga tez systemowa ale zaledwie o pojemnosci 100 mega, system tam nie wlezie w zyciu. Poza tym odpalem juz go ,, na F8" i nie mialem opcji zerowania niestety. Pozostaje mi sciagnac instalke tylko skad?

Zaden ze scenariuszy dupy mi nie ratuje niestety, dochodze do momentu ze jesli jestem mieszkancem US albo Kanady to moge prosic zeby mi przyslali...To skad Windowsa mozna sciagnac bedac w Szkocji tak zeby sie nie przyjebali ze pirace?
Ostatnio edytowane przez Kolumbus : 16.07.2015 o godz. 15:51.
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member
 
 
Od: 08.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1054
Stary 16.07.2015, 16:03
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
Pozostaje mi sciagnac instalke tylko skad?
1.
Nie wiem czy sciąganie instalek innych niż ze stron M$ ma sens, bo możesz zainstalować dokładnie to samo co miałeś tyle że inne.

2.
Rozważyłbym poszukanie po znajomych albo oddanie laptopa do jakiegokolwiek serwisu. Tam zapewne dadzą Ci odpowiedź czy są w stanie postawić od razu 7-kę na obecnym kluczu jakimś WDS - byłoby idealnie. Potem zrób sobie kopie systemu i bedzie OK.

3.
Zamówić w DELL płytki instalacyjne.

Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
To skad Windowsa mozna sciagnac bedac w Szkocji tak zeby sie nie przyjebali ze pirace?
Od producenta komptera, czyli DELL'a, w 'cenie nośnika'.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 16.07.2015 o godz. 16:05.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member
 
 
Od: 05.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1055
Stary 16.07.2015, 23:42
Chyba mozna tez jakos wyciagnac klucz z offica i bedziesz mial wszystko.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member
 
 
Od: 03.2004

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1056
Stary 16.07.2015, 23:56
Nawet to zrobilem juz, jakims malym programikiem i teraz tylko ciekawe czy poprawnie odczytalo
Sam komputer sobie postawilem na nogi tak doraznie przy pomocy tego forum fixitpc.pl i tak wiec goraco polecam gdyby ktos mial porblemy tego typu w przyszlosci.
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member
 
 
Od: 04.2008

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1057
Stary 12.10.2015, 15:25
Windows 10 - przechodzić na niego czy lepiej się wstrzymać?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków
 
 
Od: 06.2005
Skąd: z boiska

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1058
Stary 12.10.2015, 16:47
zainstalowałem na kompie.
Z nudów i z racji tego ze tego akurat uzywam sporadycznie.
I co?
Najpierw kompa chciałem wy.......ic za okno, ale doszedłem do wniosku ze szkoda.
Potem wszedłem w opcje/ustawienia itd. 2h poźniej wypiłem 3 piwka spaliłem blanta i raz jeszcze wszedłem w ustawienia. Coś co kiedyś było panelem sterowania teraz jest lista rzeczy które udostepniamy w sieci, od ....a jakiegos klikniecie po kamere itd. Jako osoba która windowsa zna od wersji NT, pczułem sie dziwnie bo to juz nie był system na kompa tylko na tablet/komórke. Moze i jest intyicyjny ale dla mojej dziewczyny która na kompach sie nie zna i wykonuje na nich podstawowe czynności. No ale gdzies 2h własnie zajeło mi zrobienie Win10 tak by dało sie go mi uzywac bez denerwowania i co? Na szczescie kazdy kto aktywuje ma 30 dni na powrót do poprzedniego systemu (po upływie 30 dni nie ma juz takiej opcji), tak wiec jesli nie szkoda Ci paru godzin to przetestuj. Jeśli podobała Ci sie 8 - przetestuj, jesli oczekujesz od win10 ze bedzie windowsem 7 to ni chuja. Chyba jestem za stary na ten łatwy i intuicyjny system...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member
 
 
Od: 12.2008
Skąd: fcM

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1059
Stary 01.12.2015, 18:56
witam potrzebuje zakupić nowego laptopa głównie do szybkiego przeglądania internetu cena do ok 1500zł da się coś w tej cenie zakupić

Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member
 
Od: 07.2011

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1060
Stary 01.12.2015, 20:02
Moje propozycje:

http://www.kajt24.pl/dell-vostro-354...,id251904.html normalnie na ceneo chodzi w ok. 2 tys.
http://www.morele.net/laptop-hewlett...0v11ea-607311/
https://www.krsystem.pl/toshiba_c55t...tem-39745.html

Mam nadzieje, że jesteś w stanie dołożyć maks tą stówkę Wszystkie modele masz z systemem operacyjnym i 4GB Ramu. To powinno wystarczyć na pracę biurową i na flashowe gierki

BTW może warto poczekać do stycznia, będzie więcej wietrzeń magazynów albo w długotrwałej perspektywie modlić się aby spadł kurs dolara:(
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 01.12.2015 o godz. 20:06.
Odpowiedz cytując
manian
Member
 
 
Od: 09.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1061
Stary 03.12.2015, 18:42
Poszukuje sprawdzonego serwisu laptopów HP w Krakowie, z góry dziękuje za propozycje.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez manian : 03.12.2015 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
liber
Member
 
 
Od: 01.2015

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1062
Stary 08.12.2015, 17:17
PODpalacz napisał(a):Wyświetl post
witam potrzebuje zakupić nowego laptopa głównie do szybkiego przeglądania internetu cena do ok 1500zł da się coś w tej cenie zakupić
Toshiba Satellite C55-A5310
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member
 
 
Od: 06.2014
Skąd: Podkarpacie (ciemna dupa Polski)

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1063
Stary 09.12.2015, 14:27
Panowie, powiedzcie mi, czy ja nie umiem czytać czy to sklep chce mnie zrobić w chuja - mam kupioną 4.12.13 kartę graficzną. Padła mi ona pod koniec listopada ale dopiero 5 grudnia zgłosiłem problem do sklepu. Zgodnie z jakąś tam ustawą mam 2 miesiące na zgłoszenie niezgodności towaru z umową, co im zresztą napisałem, bo wiedziałem, że będą lecieć w chuja. Jednak wyjeżdżają mi oni z jakimiś artykułami z 1964 roku o prawach konsumenta (gdzie na stronie rządu stoi jak byk, że to uchylone) i zapierają się, że nie przyjmą i co mi pan zrobi. Jak mam ich zagiąć, zagrozić sądem? Sądzić się o .......one 800zł?
Odpowiedz cytując
GonzoNS
Socios Wisła Kraków
 
Od: 11.2002
Skąd: Kraków, Nowy Sącz

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1064
Stary 09.12.2015, 14:31
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
Panowie, powiedzcie mi, czy ja nie umiem czytać czy to sklep chce mnie zrobić w chuja - mam kupioną 4.12.13 kartę graficzną. Padła mi ona pod koniec listopada ale dopiero 5 grudnia zgłosiłem problem do sklepu. Zgodnie z jakąś tam ustawą mam 2 miesiące na zgłoszenie niezgodności towaru z umową, co im zresztą napisałem, bo wiedziałem, że będą lecieć w chuja. Jednak wyjeżdżają mi oni z jakimiś artykułami z 1964 roku o prawach konsumenta (gdzie na stronie rządu stoi jak byk, że to uchylone) i zapierają się, że nie przyjmą i co mi pan zrobi. Jak mam ich zagiąć, zagrozić sądem? Sądzić się o .......one 800zł?
Zgłoś się do rzecznika praw konsumenta.
Odpowiedz cytując
Ikki
Senior Member
 
 
Od: 11.2008
Skąd: Aleksandrów Kujawski

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1065
Stary 09.12.2015, 17:04
Witam,
co sądzicie o komputerach poleasingowych? Szukam czegoś głównie do internetu za około 400 - 500 zł.
Odpowiedz cytując
piotrek06
Senior Member
 
 
Od: 04.2011

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1066
Stary 18.12.2015, 22:33
Witam,
Mam problem z internetem, jestem na umowie nieoznaczonej z UPC od wielu lat, aktualnie mam 25 mega ale od jakiegoś czasu internet strasznie zwolnił do 2-8 Mb nie wie ktoś co może być przyczyną? Wydaje mi się że przyczyną może być modem aktualnie ma 10 letniego grata(ARIS CM450B) ale do tej pory wszystko działało OK dopiero ostatni sie zepsuło.

Odpowiedz cytując
KrZysIeK_TSW
Member
 
Od: 10.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1067
Stary 19.12.2015, 09:22
Ikki napisał(a):Wyświetl post
Witam,
co sądzicie o komputerach poleasingowych? Szukam czegoś głównie do internetu za około 400 - 500 zł.
jezeli to ma być strikte pod internet to warto kupić... Ja osobiście kupiłem parę tego typów komputerów z AMSO ( sklep krakow) do dwóch różnych firm i działają bez zarzutu.


piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Witam,
Mam problem z internetem, jestem na umowie nieoznaczonej z UPC od wielu lat, aktualnie mam 25 mega ale od jakiegoś czasu internet strasznie zwolnił do 2-8 Mb nie wie ktoś co może być przyczyną? Wydaje mi się że przyczyną może być modem aktualnie ma 10 letniego grata(ARIS CM450B) ale do tej pory wszystko działało OK dopiero ostatni sie zepsuło.
Dwie sprawy:
1. w miarę możliwości podłącz neta na innym lapku, komputerze i sprawdź prędkość neta ( np strona http://www.speedtest.net/pl/
2. przeskanuj kompa porządnym antywirusem, ponieważ istnieją wirusy ograniczające prędkość internetu
3. zadzwoń do działu technicznego wifi i powiedz im o tym urządzonku że jest stare,, zrywa ci połączenie np. oglądając youtube , brakuje mu wifi i po rozmowie uda ci się uzyskać jakiś nowszy router.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member
 
 
Od: 07.2006
Skąd: Wschód Polski

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1068
Stary 19.12.2015, 16:28
Mam prośbę wie ktoś może jak połączyć się za pomocą wifi między komputerami ? tzn. abym mógł przesyłać sobie pliki laptop-pc pc-laptop.Jakoś nie bardzo mogę dojść co i jak....
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi
 
 
Od: 09.2003
Skąd: TYNIEC

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1069
Stary 29.12.2015, 14:24
Człowiek przestał pracować w IT i się odmóżdżył

Ktoś pamięta jak zmienić ustawienia daty w systemie / office żeby np. funkcja "miesiąc" nie zwracała ciągle stycznia ale kolejne miesiące?
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member
 
Od: 08.2004
Skąd: okolice Krakowa

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1070
Stary 30.12.2015, 19:04
zainstalował mi się yoursearch.me i to dziadostwo robi jakieś jaja. szukam w google jak to odinstalować to mi wyskakują w wyszukiwarce jakieś dziwne strony co nawet szkoda otwierać i to na kilku pierwszych stronach. jak sie tego skirwielstwa pozbyć?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member
 
 
Od: 03.2003

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1071
Stary 30.12.2015, 19:58
Po pierwsze zacznij od odinstalowania w Panelu sterowaniu. Po drugie otwórz właściwości każdego skrótu twojej przeglądarki i w elemencie docelowym skasuj odniesienie do tego dziadostwa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member
 
 
Od: 07.2006
Skąd: Wschód Polski

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1072
Stary 30.12.2015, 21:40
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
zainstalował mi się yoursearch.me i to dziadostwo robi jakieś jaja. szukam w google jak to odinstalować to mi wyskakują w wyszukiwarce jakieś dziwne strony co nawet szkoda otwierać i to na kilku pierwszych stronach. jak sie tego skirwielstwa pozbyć?

Miałem to samo, musisz odinstalować całkowicie przeglądarkę usunąć folder i wyczyścić rejestr i jeszcze raz zainstalować
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik
 
 
Od: 06.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1073
Stary 31.12.2015, 13:50
Chciałbym dokupić sobie trochę pamięci RAM do stacjonarnego żeby trochę szybciej chodził. Jestem kompletnie zielony w takich sprawach. Czy gdy sprawdzę ile wolnych slotów ma płyta główna to mogę kupić dowolną pamieć czy jest to jakoś bardziej określone?

Pozdrawiam,
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member
 
 
Od: 02.2005
Skąd: C4

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1074
Stary 31.12.2015, 14:49
Ile już masz pamięci? Najlepiej sprawdzić fizycznie ile jest slotów wolnych (zaglądając do obudowy), możesz też odczytać oznaczenia kości już działających. Ważne będzie dla Ciebie w jakim standardzie jest slot DDR2 czy DDR3, oraz jaką częstotliwość taktowania mają kości 1066, 1333, 1600 MHz.
Odpowiedz cytując
eye63
Senior Member
 
 
Od: 06.2007

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1075
Stary 31.12.2015, 16:44
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym dokupić sobie trochę pamięci RAM do stacjonarnego żeby trochę szybciej chodził. Jestem kompletnie zielony w takich sprawach. Czy gdy sprawdzę ile wolnych slotów ma płyta główna to mogę kupić dowolną pamieć czy jest to jakoś bardziej określone?

Pozdrawiam,
Jest bardziej określone. Zależy jak starego masz kompa. Podejrzewam, że raczej DDR3 już jednak jest. Pytanie ile planujesz wydać. Na tę chwilę norma to 8GB i najlepiej wywalić/sprzedać stare, a kupić sobie nowe - duala 2x4GB (lepsza wydajność) z 1600 Mhz (koszt ok. 200 PLN). Jednak główne pytanie jest o kompa, jaką ma płytę główną itd. Bo jeśli jest już dość wiekowy i zależy Ci na dodaniu samej pamięci, to trzeba inaczej kombinować. RAM-y są dość upierdliwe, więc najlepiej mieć tej samej firmy (ściągnij obudowę i wypnij kość - powinno być napisane wszystko), bo w innym wypadku mogą się przy większych obciążeniach pojawiać niekontrolowane zrzuty i restarty.
Odpowiedz cytując
montypajton
Senior Member
 
Od: 12.2010

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1076
Stary 05.01.2016, 13:51
Mam takie pytanie do zorientowanych:
Mam starego desktopa - ponad 10-letniego, którego głównie używam do przeglądania netu, oglądania filmów i przeglądania i edycji pdfów, ewentualnie podstawowej edycji grafiki.

Mam płytę główną Asusa m2n sli deluxe i dwurdzeniowy procesor Athlon 4400+ (2,3Ghz), do tego 4Gb RAM-u (800Mhz). Do celów, których używam kompa, generalnie jest ok, choć czasem, przy przeglądaniu neta, potrafi się spocić. Ostatnio zacząłem się zastanawiać, czy nie warto byłoby wymienić procek na Athlon x4 620 (2,6Ghz) żeby przyspieszyć trochę tego dziadka. Moja płyta ten procesor obsługuje. Takie procesory można wyrwać do 200zł na allegro, a tyle jestem w stanie wydać żeby poczuć różnicę. Pytanie tylko czy faktycznie przyspieszy mi to kompa (czy ta zmiana będzie odczuwalna), i czy jest to operacja warta ceny. Już z samej matematyki wychodzi że 4x2.6 > 2x2.3, ale czy różnica będzie faktycznie ponad dwukrotna?

Dodam, że na razie nie planuję wymiany kompa, bo ten spełnia (choć czasem muli) swoje zadania, a laptopa nie potrzebuję. Pomyślałem że może to być dość tani sposób żeby odmłodzić trochę mojego starego PC.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member
 
 
Od: 05.2004
Skąd: Kraków

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1077
Stary 05.01.2016, 23:41
Ja myślę że większą zmianę odczujesz dokupując pamięć RAM niż zmieniając procka.

Taki dobry standard teraz to 8 GB i przy otwartych kilkunasstu kartach to ten parametr zrobi różnice.

Kup pamięć, zmień pastę na procesorze, wyczyść wiatraki albo nawet zmień chłodzenie procka i zobaczysz że do takiego używania będzie ok.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member
 
Od: 07.2011

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1078
Stary 06.01.2016, 00:22
nie jestem specem, ale czy mainboard obsługuje dyski SSD? bo jeśli tak, to na pewno wydajność kompa zwiększy się o 15x. Wystarczy te nawet 64GB SSD przeznaczyć wyłącznie na system.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member
 
 
Od: 07.2006
Skąd: Wschód Polski

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1079
Stary 25.07.2016, 12:02
Odkopię temat bo chciałbym się zapytać obecnie posiadam kompa w takiej konfiguracji:

i5 2320 3.0
ram 8gb
grafa geforce 550 ti 1 gb
Zasilacz Chieftec 500 W
mobo: MSI H61M-P21


Chciałbym się zapytać można jakoś ładnie rozbudować ? bardziej mi chodzi o kartę grafiki
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Levis88
Senior Member
 
Od: 02.2015

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1080
Stary 07.08.2016, 17:12
Sprawa wygląda tak, że muszę kupić lapka/ultrabooka i jakiś tablet, obydwa urządzenia główne to użytku domowego. Fajnie by było jakby były kompatybilne ze sobą systemowo. Budżet to ok.4-5tys. Myśle też o urządzeniu 2 w 1 zamiast tabletu ale nie wiem ile to warte, kumpel ma ms surface 3 i fajnie to chodzi ale cena wysoka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Włączony
MordkiWłączony
[IMG] code is Włączony
HTML code is Wyłączone

Skok do forum
Reklama



Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:34.