|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
wzmocni się |
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 | 24,49% |
osłabi |
87 | 59,18% |
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
24 | 16,33% |
Głosujących: 147. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A wiadomo wgl dokąd idzie Forbes? bo jeśli do Chin to chyba nie ma co porównywać do sytuacji z Exposito. Nie jest obywatelem UE i nie idzie do kraju UE.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
tak ten klub jest prowadzony wlasnie, ze popelniamy te same bledy w kolko
![]()
STOP kompleKSom!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
Moim zdaniem nie powinniśmy nikogo kupować. Mamy mocny skład. Myślę że jeszcze kilka dni treningów i zaczniemy punktować. Jesteśmy mocarni.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
na razie jak Jaś Kapela
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Znaczy się, wisi nam reparacje?
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Przecież trener powiedział że liczy na Fernandeza w jutrzejszym meczu. Uszy się myje...
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
@Wislak2214 miało być, że nie strzelał.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2009
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Co do reszty zgoda, w środku lej po bombie, w ataku impotenci, a na skrzydłach ludzie bez atutów (prócz wrzutek Hugiego). Kto odpowie za sprawę Forbesa? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
No i zaczęty temat Exposito się wyjaśnił. Nie idzie jednak do Chin.
Nie trenuje też i nie trenował na obozie. Czy sytuacja jest taka sama z FBF? Znowu zostajemy z piłkarzem nieprzygotowanym do rundy, bo uparto się na transfer do kraju, gdzie ostatnio ciężko wyjechać? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
FBF chce kupić inny klub niż w lecie, więc niekoniecznie transfer znowu legnie w gruzach. W przeszłości sprzedaliśmy Gucmicsa do Chin za całkiem ładna kasę, więc nie olewalbym tego kierunku. Patrząc na karierę FBF on w każdym klubie co sezon przebierał nogami. Taki typ zawodnika. Nie ma tu winy Wisły. |
|
Senior Member
Offline |
|
Mi akurat daleko do krytykowania Trio "za wszystko, bo tak".
Chodziło mi raczej o ogólny bezsens takich sytuacji, gdzie zawodnik (Exposito, FBF) nie trenuje. Skoro kontrakt jest to czemu nie może podtrzymywać formy fizycznej w normalnym cyklu treningowym ze swoją drużyną. To jakiś nonsens. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa! ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
2,5 tygodnia minęło od informacji o tym że FBF odchodzi i dalej nic nie wiadomo.
Ja nie wiem jak można na takie cyrki pozwalać. Rozumiem jakoś pójść na rękę jeśli gość musi pozałatwiać jakieś sprawy wizowe itp. itd. ale kolejny raz dopuszczanie do sytuacji, że zawodnik nie trenuje to jakaś kompromitacja. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
Jeżeli chłop ja jakiekolwiek odpowiedzialne podejście do zawodu to w formie fizycznej powinien być. Samemu też wiele można zdziałać. Przecież to jego kariera, im lepiej będzie przygotowany tym lepiej będzie grał i zarabiał ...
Chyba, że z cyklu piłkarzy, po urlopie +5 kg .... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Sevenheaven, nie wiem dlaczego nie dostaje wizy. Moze byl kiedys karany za np jazde po pijaku, czy jakas awanture i ma papiery zachlapane.
A nie trenuje pewnie, zeby nie wylapal kontuzji. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
w przypadku Chin to bardziej czy kiedyś cię widziano na przykład z flagą Tybetu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
Byc moze. Nie wiem jakie tam maja standardy i na co patrza. Mialem taka sytuacje z wyjazdem sluzbowym do USA, ze jedna z osob, ktora leciec musiala zeby dopiac deal nie dostala wizy, bo nascie lat temu dostal wyrok za bojke po pijaku w knajpie. Chlop o tym calkiem zapomnial, nie wpisal w kwestionariuszu wizowym i juz dupa. Nie szlo tego w zaden sposob odkrecic, deal sie udalo uratowac, bo przekonalismy strone amerykanska do przylotu do Europy ;-)
Z Forbesem moze byc cos podobnego skoro mu nie chca dac wizy Chinole. Moze jakies tresci antykomunistyczne, znaczy antychinoludowe w internecie w mlodosci znalezli ;-) Tak czy tak dla nas to nie jest wielki pieniadz. Rzedu 100k euro wiec majatek to nie jest. Pozytku z niego i tak na boisku by nie bylo, bo nie trenuje. A nie trenuje, bo trzeba brac pod uwage, ze klub kupujacy mogl warunkowac w taki sposob transakcje (zeby nei zlapal urazu). |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
wydaje mi sie ze problemem dla nas nie jest samo sedno problemu , lecz fakt że sytuacja ma miejsce drugi raz
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
a jednak nie szrot !!
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Online |
|
Niechże ten Forbes już zluzuje kontrakt, idąc do Chin. Bo cała ta saga z nim w kolejnym okienku transferowym też nie poprawia wizerunku właścicieli.
I, proszę, zatrudnijmy kogokolwiek na jego pozycji, bo aż oczy krwawią na widok bezradności naszej przedniej formacji. My gramy naprawdę bez napastnika. To nie jest przypadek, że w 3. meczach nie zdobyliśmy do tej pory, nawet zupełnie farfoclowatej, bramki. |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Cytat:
: D ....... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Tak poważnie to został im niecały tydzień. Tu trzeba nie 1 a 2,3 kozackich transferów co wypala od razu. Niech zaczną od tego środkowego pomocnika co miał być przed stala i jest niby mitycznie dogadany bo Kuveljic powinien zostać dziś pożegnany rozwiązaniem kontraktu. Poza świeżakiem Fazlagiciem nie mamy ani pół zawodnika do środka pola. A o napastnikach zostało już powiedziane wszystko.. ostatnim w Wiśle był Paweł Brożek. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Zapominasz o Turgemanie,to on dał nam utrzymanie 2 lata temu.Teraz mamy ten sam scenariusz, ciekawe jak to jest ? musisz miec goscia ktory bedzie stal na tym cholernym 9 metrze i dokladał nogę czy głowę bo bez tego nie ma nic. Sory ale jak Kuba czy inny włodar tego nie widzi,to tez ciezko wiedziec szanse Wisly na pozostanie w lidze. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|