|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Pitu pitu a jaki jest nowy termin przelewu?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
PMS złożyła rezygnację z bycia prezesem TS Wisła
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Cytat:
No i chvj no i cześć ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Aż sobie złożyłem nowe konto, do starego sprzed lat straciłem dane.
Panowie zwròćmy uwagę na bardzo ważny aspekt, który mam wrażenie troszkę został zlekceważony... To że za rządów Marzeny Sarapaty panowała totalna dezinformacja i była ona na moje oko elementem przemyślanej taktyki, nie oznacza że nowi wciąż potencjalni właściciele będą postępować tak samo. Ochłapy informacyjne jakie do nas obecnie trafiają według mnie świadczą o tym iz w tle toczy się jakaś rozgrywka / rozmowy / ustalenia /negocjacje o których nie mamy pojęcia i są strzeżone. Nie ma innej mozliwosci, zapewne z czasem sie to wyjaśni jednak cierpliwość na chwilę obecną jest słowem klucz. Przejęcie spółki to proces trochę bardziej skomplikowany niż wysłanie przelewu na 12mln... |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Posty filipskiego pasują jak ostatni puzzel w układance. Nie wiem czy kolega ma jakieś "dojścia" ale myślę, że trafił w punkt o co w tym wszystkim chodzi.
Kto teraz najwięcej zyskuje na rozmywaniu sprawy, podgrzewaniu atmosfery i przerzucaniu złości kibiców na Vannę? Wcale nie mityczne weszło i Jadczak. Jak to mówią: morderca jest zwykle w pierwszym tomie akt ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Co do całej sytuacji - nie zobaczę, to nie uwierzę, że wychodzimy na prostą. Dla mnie stan na obecną chwilę, to upadek Wisły w ekstraklasie (nie klubu, bo Wisła nigdy nie zginie !!) |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
PDW sie samo wywiesiło czy po prostu sa pozyteczni idioci na etacie?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
W środku, w SA i TS jest teraz napięcie w zenicie, ale z innych powodów niż na tym Forum. To jest gra o swoją przyszłość. Grupy interesu i wewnętrzne frakcje muszą próbować z tej sytuacji wyjść jak najmniej poturbowane. Wszystkie środki dozowlone. Równolegle przez cały czas tej historii towarzyszą nam kontrolowane przecieki medialne i tworzone ad hoc historie. Puszczane w świat przez zainteresowanych oraz przez tylko pożytecznyc,h ludzi zwiazanych z mediami.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Porówananie z doopy. Marzena nie przechodzi do Anderlechtu ani do RC Strasbourg czy innego zachodniego klubu za 5-10x większą pensję niż w PL bo nikt jej tam nie chce.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Wehrmacht, to stoją koło ludzi, którzy okradali klub, czy koło tych co wieszają transparenty ? Zdecyduj się chłopie. Największego syfu nie zobaczymy na Wiśle długo i dobrze.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
I po drugie zobacz sobie ile jest transferów lasy minutę w ostatnich godzinach a nawet minutach okna transferowego co roku .. i to w poważnych ligach i to na dużo wyższe kwoty niż 3 mln... Eh.. czuję że przelew wpłynie po czasie, a TS uzna sprzedaż ... Oby |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Pan Langier z Onetu pisze tak:
"Jeśli TS otrzyma potwierdzenie wysłania pieniędzy do północy, to nawet przy braku zaksięgowania ich na koncie Wisły w piątek, nic nie powinno stanąć na przeszkodzie w sfinalizowaniu transakcji w kolejnym dniu." Zatem ponawiam prośbę, do osób związanych z TS i poprzednim zarządem, które są obecne na tym forum (nawet w momencie, w którym to piszę): przestańcie siać dezinformację. Jeśli nowi właściciele nie dostarczyli już potwierdzenia zlecenia transakcji, to opublikujcie oficjalne oświadczenie w tej sprawie. Teraz, zaraz. Utniecie wszelkie spekulacje, a przecież nie zależy Wam na zamieszaniu wokół Wisły, prawdaaa? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
A tak wyśmiewaliście moją propozycję Ojca Tadeusza!
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
KIR (Krajowa Izba Rozliczeń) zakończył właśnie transfery przelewów na dzień 28.12.2018
"Kolejne przelewy zostaną zrealizowane dopiero w trakcie porannej sesji pierwszego dnia roboczego, czyli 2 stycznia." |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
Może. Słowo klucz.
Dobijemy do 500 stron wątku i dalej może go nie być ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Ich strona podaje coś innego. Skąd masz to info ![]() ![]()
Życie bym dał za krakowską Wisłę....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Dlatego właśnie podpowiadam treść oświadczenia, które "zadowoli" wszystkich uważających, że nowi właściciele to blaga i należy zgasić światło.
"Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków informuje, iż do czasu opublikowania tego oświadczenia nie otrzymało żadnego dokumentu poświadczającego, iż zostały uruchomione środki niezbędne do uprawomocnienia się decyzji o przejęciu udziałów w klubie przez konsorcjum Alelega i Noble Capital Partners." Proste. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|