|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
nie da rady zaplacic za koszulke kartą? mnie przenosi na strone co same banki sa do wyboru
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Mnie nie przeszło kartą. Niby pokazała się strona do wpisania danych (przez paypal), ale po kliknięciu OK padło.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Aktualizacja Cytat:
Ostatnio edytowane przez element : 10.09.2015 o godz. 14:01.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
||
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja wieczorem kartą kred. bez problemu, może im coś padło w nocy. Tylko trzeba wpisać wszystkie dane, telefon też bo nie puści dalej.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
Już wszystko naprawione.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 07.2015
Offline |
|
[FONT=Calibri]Mieszkamy w Wa-wie więc syn sympatyzuje już z Legią (Wisła to jego nr. 2 - jak to wogóle można pogodzić!!! Tylko dziecko tak może), ale filmik strasznie mu się podoba i ogłądał już kilka razy. Wykupiłem mu podawanie piłek.[/FONT]
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
To się może chłopak nawróci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Za mało trochę tych VIP nagród. Za mało koszulek meczowych (tylko 10) ?
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Najwazniejsze, zeby zeszly "pospolite" bilety w dobrej liczbie. Gadzety to tylko taki bonusik.
Ale fakt, ze zebralismy juz prawie 50k po 1.5 dnia jest pozytywny, oby tak dalej. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Nie trzeba było czekać do północy. Czas na nowy cel!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Ja już dorzuciłem się bilecik+tablica pamiątkowa ale powiem szczerze, że liczę na to iż klub dorzuci pamiątki w stylu zdjęcie piłkarza z autografem (chętnie zakupię). Jak się nie doczekam to w najbliższym czasie zakupię jeszcze plakat.
Świetnie to wszystko idzie, bardzo dobre tempo. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
Bilet na mecz i koszulka (swoją drogą na zdjęciu wygląda zajebiście) już kupione
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
Konkurs karnych z prezesem Gaszyńskim-to chyba nowa opcja
![]() Dorzucili ostro-koszulki zawodników obecnej drużyny Wisły oraz Gwiazd Wisły bravo bravo bravo, szkoda że miesiąc temu kupiłem koszulkę meczową ![]()
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 10.09.2015 o godz. 17:10.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
nowa i kusząca
![]() swoją drogą, szkoda, że nie ma możliwości licytacji niektórych nagród a koszulki Franka, Szymka, Kosy i Stolarczyka to już w ogóle masjtersztyki będą
Ostatnio edytowane przez St Yabol : 10.09.2015 o godz. 17:13.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
Koszulka Arka z autografem za 500zł - jak dla mnie warta jakieś 2-3x tyle, na pewno więcej niż Crivellaro czy Cywki... No i sędziowanie techniczne obu połów - fajna rzecz, tylko droga
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
konserwa
Offline |
|
Skoro Gaszyński będzie bronił w konkursie rzutów karnych, to powinni jeszcze wrzucić do nagród koszulkę Prezesa
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Przyznam szczerze, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczony poziomem zaangażowania kibiców w akcję. Dopiero drugi dzień, a już 50 000 pękło.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ktoś wie czy na ten mecz trzeba będzie mieć aktualną kartę kibica? Akurat w ten dzień znajomi przylatują do Krakowa i mogła by być to dla nich nielada atrakcja...
ps. koszulek meczowych będzie pewnie przybywało w miarę aktualizacji składu Gwiazd
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 10.09.2015 o godz. 17:45.
|
|
![]() ![]() ![]() |
konserwa
Offline |
|
Na poprzedniej stronie już Ktoś pisał na ten temat -> nie trzeba mieć karty Kibica. W przypadku jej braku trzeba wymienić w kasie voucher na bilet meczowy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Koszulka Głowy już jest niedostępna
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ja po 20 mam zamiar wesprzeć Wisełkę ;-)
![]()
Shifty
|
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Zakupy zrobione
![]() Można też pomyśleć nad możliwością kolacji z danym zawodnikiem za określoną kwote.
Ostatnio edytowane przez TonyWiślak : 10.09.2015 o godz. 20:14.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
70 zł więcej, koszulka kupiona....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Może akcją zarobimy na kontrakt jakiegoś fajnego acz bezrobotnego (już) albo, kończącego w zimie umowę napastnika dla Wisły?
![]() Potrzeba jak najszybciej nowych, fajnych nagród-gadżetów za 50,100,200 itd. zł. Zbierzemy bańkę, amen! ![]()
Ostatnio edytowane przez arti : 10.09.2015 o godz. 18:55.
|
|
![]() |
konserwa
Offline |
|
Nie popadajmy w jakiś hurraoptymizm. Jak na razie poszło luzem 335 biletów (nie licząc tych łączonych z nagrodami), co "szału nie czyni" przy ponad 30 tys. stadionie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Guest
|
|
Nie widzę problemu, że w drugim dniu akcji i na miesiąc przed meczem sprzedało się 300 biletów. Potrzeba trochę czasu żeby wrzucić w świat informację (mam nadzieję, że radio kraków, gk, dp, gw,ps coś wyemitują/napiszą o tej akcji i to nie raz) i potrzeba jak najwięcej jak najfajniejszych souvenirów i pomysłow (kilka wysłałem). |
|
![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
No rozumiem do końca idei tego serwisu...
Co się stanie / nie stanie gdy nie osiągniemy celu? A co gdy go osiągniemy? Z początku myślałem, że jak osiągniemy cel to wtedy dostaniemy te rzeczy, które kupiliśmy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Eeee... to byłoby wtedy bez sensu. I bylibyśmy na zajebistym minusie
![]() Co się ma stać? nic się nie stanie. Będzie 80% też dobrze, 60% też. A może 100. Przecież i tak nic na tym nie tracimy. Wisłą nie jest pierwszym klubem, który się tam ogłosił. I chyba, żaden nie osiągnął wyznaczonego celu, ale to jest tak, bardziej na zachętę. Nie przesadzajmy też.. przecież nie przyjdzie 33.000 fanów na mecz zabawy. Wątpie czy by tyle przyszło jakby przyjechał pierwszy skład Barcelony czy Manchesteru. Więcej luzu, róbmy swoje, to najważniejsze. Za 29 dni będziemy gadać co dalej (wtedy chyba i tak ciąg dalszy akcji)
Ostatnio edytowane przez element : 10.09.2015 o godz. 19:40.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Akcje tego typu polegają na tym, że bez względu na ostateczny wynik, środki i tak zasilają konto podmiotu, na którego ludzie się składają. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|