|
Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
15 czerwca 1994 roku w przegranym u siebie meczu z ŁKSem żegnaliśmy się z najwyższą klasą rozrywkową.
Minęło 28 lat i 21 maja 2022 roku o godz. 17:30 pożegnamy się z Ekstraklasą. Nie wiadomo na ile lat spadamy, dlatego żeby potem ktoś nie żałował i nie pluł sobie w brodę, że go nie było na ostatnim meczu w Ekstraklasie. Klub specjalnie obniżył ceny biletów na ten mecz jakby przeczuwając pogrzeb lub stypę (niepotrzebne skreślić). Niestety ratownicy okazali się grabarzami, ale co zrobić. Przychodzimy na mecz żeby godnie pożegnać się z Ekstraklasą bez względu na łamagi na boisku czy miernoty w Zarządzie, pamiętajcie o tym zastanawiając się teraz czy warto kliknąć i dodać bilet do koszyka i w piękne sobotnie popołudnie stawić się na Reymonta. WISŁA TO MY, dlatego nigdy nie zginie! Informacja o biletach: https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...na-mecz-wiswar Edytowane------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nie obrażajcie się na klub. NIE dla piłkarzy, NIE dla zarządu, NIE dla wyników, TYLKO DLA WISŁY przychodzisz na mecz! Oni odejdą, a my zostaniemy na dobre i na złe! https://twitter.com/wislakus1/status...40866237194240 ![]()
Ostatnio edytowane przez Cycu : 16.05.2022 o godz. 11:23.
![]()
Gegenpressing!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Fajnie jakby wygrali w Radomiu, bo tak to zawsze pozostanie ta iskierka nadziei aż do następnej soboty i można liczyć na dobrą frekwencję.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Sorry ale nie ! Mam karnet ale nie chcę tego widzieć. Nigdy nie rozumiałem idei organizowania styp. Kupię karnet na tą chujową ligę i będę cierpiał zastanawiając się nad swoim rozumem oglądając jakieś gówno ale na Wartę nie przyjdę. Nie jestem aż takim masochistą...
Ostatnio edytowane przez rafkur : 16.05.2022 o godz. 19:50.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
A ja idę. Będzie można "podziękować" kopaczom za ich grę w tym sezonie. Pożegnajmy ekstraklasę z przytupem!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
Bluza Wierność będzie idealna
![]() ![]() ![]() ![]()
Gegenpressing!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Ja oczywiście też się wybieram. Trzeba się będzie ,,napatrzeć" na Ekstraklasowe emblematy bo co najmniej rok tego widzieć nie będziemy.
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|