|
Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Kablówki nie ma, ponieważ mieszkam poza miastem. Ogólnie, zastanawiam się, czy antena telewizji naziemnej koniecznie musi być nakierowana "w strone nadajnika", czy wystarczy, jak ją wystawię przez balkon, i będzie łapać?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
Wszystko zależy od odległości od nadajnika ale powinno działać ze wzmacniaczem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
polecacie coś oprócz upc na szybki net w blokach?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ktoś coś doradzi, co robić, jak żyć. Zabili splitterka. Są jakieś opcje na zastąpienie tego rozwiązania?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
podzielisz tylko z dekodera z enigmą2 operator dąży by używać tylko ich dekoderów, stąd robi pod górkę. na PW mogę Ci podpowiedzieć |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Jeżeli chce mieć możliwość oglądania meczów z Ekstraklasy to tylko w grę wchodzi oferta NC+? Bo z tego co widzę różne telewizje kablowe nie posiadają dostępu do Canal+ Sport 3, Canal+ Sport 4, Canal+ Now nawet za dopłatą.
Telewizja online odpada. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
W sumie to się wykupuję przez Orange ofertę Canal+, która potem jest na dekoderach od Orange.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 20.11.2020 o godz. 19:34.
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Taniej wyjdzie: pakiet w C+ za 19,99 + opcja dodatkowa 10 kanałów Canal+ za 25 zl A ma się wtedy ligę angielską hiszpańską niemiecką francuską i ekstraklasę |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Nie do końca ten temat ale innego chyba nie ma.
Kończy mi się matryca w TV - pionowy niebieski pas widoczny na białym kolorze. Co obecnie warto kupić? Średnica z 50 cali, odtwarzanie filmów z pendrivea wraz z napisami z osobnych plików (txt), cena średnia. W ogóle się nie orientuje co teraz można kupić - ten TV kupowałem 10 lat temu ![]() Ktoś, coś? ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Online |
|
Xiaomi 55 cali. 2k. Jakosc zajebista.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Czytając recenzje w necie i komentarze użytkowników - nie wygląda tak fajnie.
Zastanawiam się nad Sony KD-49XH8505. Ktoś miał z nim styczność? ![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2019
Online |
|
a co wyglada niefajnie? bo uzytkuje i nie mam zastrzen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Po rozeznaniu w temacie stanęło na Sony KD55XH9505
![]()
Wisła Kraków
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
Ktoś ma wejścia w c+? Kończy mi się umowa a warunki przedłużenia to lekka kpina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jakie dają?
|
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Gówno dają.
Mam to samo - za 2 miesiące koniec umowy i oferują to samo co mam, za tyle samo co mam i do tego brak możliwości wymiany dekodera. Czyli pyta. Może zmiękną jak będzie bliżej koniec umowy ale kiepsko to wygląda. Już nie chodzi o ofertę ale żeby dekodera nie można było wymienić to kupa. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
___________________ https://youneedit.pl/product-pol-936...-5000-940.html |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Witam po długiej przerwie.
Mam smart TV (z jakimiśapkami) ale nie mam podłączenia anteną TVSat. Używamy tv tylko do netflixa i hbo. Jaką apkę powinienem ściągnąć aby bez problemu poszły dzisiejszy i jutrzejszy mecz LM? Może być po angielsku. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
wyjść jest całkiem sporo...
- ściągasz na przykład NetIpTV, czy jakakolwiek inną apkę do telewizji ineternetowych (w wyszukiwarce App wpisz: IPTV), albo korzytasz z jakiejś fabrycznie zainstalowanej. - potem opłacasz sobie abonament na jakiejkolwiek telewizji internetowej (dowolnego kraju) i oglądasz w tej apce (albo bierzesz abonament próbny, darmowy na 24 godziny) Ja, na przykład opłaciłem sobie IPTV Romania i mam w super jakości wszystkie programy z Rumunii w tym wszystkie kanały sportowe, o jakich mi się nie śniło (o bazie tysięcy filmów wszystkich gatunków nie wspomnę). Może też być też IPTV Spain, IPTV playlisty Rosja, IPTV Italia streaming calcio, czy jakiego tam chcesz kraju, oprócz IPTV Polska, bo będziesz miał blokadę na IP w kraju. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 07.2005
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ale dalej będą prosić o streamy
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
Mohery będą płacić Kurskiemu za nowe MUXy
![]() ![]()
wódka, parówki,chrzan i żarówki
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Ma ktoś znajomka w Orange co zrobi jakąś promkę na telefony? Jakiś kosmos jest, zastanawiam się jest w ogóle sens sie w to pchać czy kupić po prostu komórkę na raty w mediaexpert a tak to brać sam abonament.
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Tu może znajdziesz coś więcej, często z tych stron korzystałem gdy zbliżał się okres końca abonamentu:
https://www.telepolis.pl/forum/viewt...cbff&start=435 http://zielony71.blogspot.com/ |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
biorąc telefon w abonamencie przepłacisz go o parę stów. ps. TO TEMAT O TELEWIZJI |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Na normalnych warunkach lepiej się opłaca osobno ABO, osobno urządzenie, ale jak zaczniesz coś ,,kombiniować" bardziej (odsyłam do wyżej podanych linków) to możesz lepiej coś ugrać.
Wiem, że temat o TV ale teraz to forum tak ,,wywiało", że trzeba się cieszyć z każdego postu. ![]() To może żeby nie było off-topic'u. Ostatnio UPC włączyła klientom 2 mecze na weekend z platformy Viaplay. No napiszę Wam, że jakość mnie pozytywnie zaskoczyła. Oglądałem na 50 calowym TV, prędkość internetu 1 Gb/s. Nie widziałem różnicy między normalnym oglądaniem, a stream'em. Nie wiem skąd te narzekania, no chyba, że ja dużo nie wymagam. ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |
|
Tak się docelowo skończyło - dorwałem gościa z orange - głupia firma nie płaci ani grosza premii za przedłużenie z kimś umowy dopóki nie dowalą kilka bonusów oczywiście płatnych dodatkowo. ps. Nie ma tematu o komórkach albo umarł dużo wcześniej niż ten ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
semper fi
Offline |