|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
W spożywczaku na Floriańskiej tuż obok McDonaldu jest na witrynie kilka butelek, wewnątrz pewnie też coś jest
![]() ![]()
Od kołyski ,aż po grób w sercu tylko jeden klub WISŁA
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Cytat:
Pytałam przed chwilą brata właścicielki, osobę odpowiedzialną za zamówienia piwne i twierdzi, że nie dostali żadnego zakazu ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2019
Offline |
|
Byłem w piątek wracałem z Non Iron bo tam się skończyło i chciałem zamówić ale wysoki barman z brodą taką informacje mi przekazał
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Regionalne Alkohole ul. Miodowa 28a, Kraków
Zakupiony wczoraj zapasik - po 9,90 zł |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
![]() Jest dobra, długo wyczekiwana wiadomość. Biała Gwiazda w końcu wyruszyła w drogę z browaru do wielkopowierzchniowych Carrefourów ( Zakopianka, Witosa, Czyżyny, Galeria Krakowska ). Zamówiona partia została odebrana przez hurtownię współpracującą z Carrefourami i liczę, że w przyszłym tygodniu pojawi się na półkach. A tymczasem Biała Gwiazda dotarła do Warszawy. Można ją nabyć w Hoppiness na Chmielnej. Zapraszam Wiślaków z Warszawy i okolic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2005
Online |
|
Update z mojej strony:
- Regionalne Alkohole, tak jak pisał FraMat po 9,90 zł i chyba mają tego sporo - Świat Kraftu - nie ma, czekają na drugą turę, można się zapisywać |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Smak pominę... nie jestem fanem pilsa i ogólnie piw dolnej fermentacji.
Ale całym sercem (i odrobiną portfela ![]() Mam nadzieję, że w gronie wiślaków znajda się także i inni, którzy zrealizują jeszcze inne pomysły na wiślackość w Krakowie w wielu różnych produktach, co wspomoże Wisłę. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
To może ja dla przeciwwagi napiszę, że mi piwo smakuje bardzo.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
Podejście drugie (piątek wieczorem).
Sklep monopolowy Shot, os. Dywizjonu 303 69 Kraków Piwo już można kupić. Cena 8,90 zł. Ktoś widział taniej ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2018
Offline |
|
Gdyby ktoś szukał tego sklepu na Dywizjonu 303 i miał problemu z jego lokalizacją.
1. Według mnie nie jest to numer 69 a 76. 2. Zlokalizowane jest to w środku osiedla przy ulicy Kremskiego w pawilonie handlowym. Tu link do lokalizacji. https://www.google.com/maps/place/Sh...8!4d20.0090211 |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
W Zakopanem na Krupówkach i Piłsudskiego nadal dostępne,cena 9.90
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
![]() Dziś piwo będzie dostępne w Pubie U Wiślaków - całe 500 sztuk. Będzie czym wznieść toast na pożegnanie Sobola ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Kolejna partia Białej Gwiazdy wyruszyła do sklepów. Niestety nie jest to zapowiedziany nakład kolejnych 2,5 tys butelek a tylko 1,6 tys.
Jednakże pojawiły się ( oprócz wyżej wymienionych ) dwie nowe lokalizacje: Rewia Piwa al. 29 Listopada 42c 31-425 Kraków Sklep Maria ul. Kobierzyńska 61a 30-363 Kraków |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
A czy carefur na ul. Witosa już rzucił piwo na półki?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Wg moich informacji, BG powinna się pojawić w wielkopowierzchniowych Carrefourach w najbliższy weekend
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Wiem do czego pijesz
![]() Wiesz, swego czasu pewne środowiska zorganizowały akcję wylewania Ciechana. Po tej akcji piwa Jakubiaka zanotowały rekordową sprzedaż ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Pod Wiadutkem też ma
Nad Strugą 9, 31-411 Kraków |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Długo wyczekiwana wiadomość. Biała Gwiazda pojawiła się w wielkopowierzchniowych Carrefourach. W Zakopiance i GK już jest, na Witosa i Czyżyny trafi dziś. Ilości nie są duże więc kto pierwszy ten lepszy
![]() Informacja od Carrefura z dzisiejszego poranka. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jest aktualnie na Wieczystej?Bo miałem już dwa nieudane podejścia:/. Tzn był ale wszystko z rezerwacji.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
Ja nie mam tam kontaktu - nie ma tam jakiegoś telefonu? |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Pewnie jest ale ja tam mam 'rzut beretem'. Czy mi się wydaje , czy te piwa schodzą jak ciepłe bułeczki, pomimo konkretnej ceny?.
Pamiętam, to chyba jeszcze lata 90te były. Powstało wiślackie piwo ,takie zwykłe ale szału nie było i za długo to ono na półkach nie zagościło. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Cytat:
![]() Za co bardzo wszystkim dziękuję. Może dlatego, że piwo jest naprawdę dobre. Pils ale trochę inny niż wszystkie. Bardzo pijalny i orzeźwiający z lekką cytrusową nutą pochodzącą z amerykańskiego chmielu. I naprawdę ładna, wpadająca w oko etykieta ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Piwo obecne w carrefourze przy ul. Witosa.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Ruszył nowy rozlew Białej Gwiazdy. Tym razem tego piwa będzie trochę mniej, więc kto chętny, powinien się pospieszyć
![]() ![]() Tak jak ostatnio pewna kwota zostanie przeznaczona na Socios. Obecnie piwo powinno być nieco tańsze, gdyż udało mi się wynegocjować odrobinę niższą cenę w browarze i na Stowarzyszenie zostanie przeznaczone 50/70 groszy w zależności od kanału dystrybucji. Mamy nadzieję, że wpłynie to na finalną cenę na pólkach. Już od czwartku BG będzie dostępna: Shake Maroza, Konopczyńskiego 16 Alkohole Regionalne, Miodowa 28 Rewia Piwa, 29 listopada 42 Żabka,Grzegórzecka 73 W kolejnych dniach następne miejsca ![]() Zachęcam do robienia zapasów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Kolejne adresy z Białą Gwiazdą:
Żabka, Bohdana Zaleskiego 1/4 SKLEP MONOPOLOWY DIDI & RICO, Grodzka 13, Sklep Tabiś, Sosnowiecka 93 I oczywiście Pracownia Piwa i Proste Żarcie w Modlniczce przy browarze ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Aktualizacja miejsc, gdzie można nabyć Białą Gwiazdę:
Delikatesy Centrum Murarska 19 Kraków Sklep Monopolowy Mado ul. Miechowska 5 Kraków Sklep Monopolowy ul. Pachońskiego 8a Kraków Sklep Spożywczy ul Skotnicka 188 Kraków Strefa Piwa ul. Krowoderska 37 Kraków Strefa Piwa ul. Beliny-Prażmowskiego 49 Kraków Supermaket SPAR Liszki 469 Liszki Corleone ul. Kazimierza Wielkiego 63 Olkusz Regionalne Alkohole Krupówki 24 Zakopane Alkohole Regionalne Piłsudskiego 2c Zakopane puby/kawiarnie- Pub Fog House ul. Koletek 11 Kraków Via Caffe Pl. Wolnica 9/13, 31-060 Kraków Zachęcam ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2007
Online |
|
A w Borku Fałęckim/ Ruczaj/Łagiewniki gdzieś?
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Pro Publico Bono
Offline |
|
Na razie mam tylko takie dane.
Jeszcze Pracownia Piwa ma mi podesłać swoje punkty. Ale na razie odbywa się krakowski festiwal piwa, Beerweek Inside, więc są chwilowe opóźnienia w komunikacji ![]() Niedługo BG powinna się też pojawić w wielkopowierzchniowych Carrefourach, w tym na Zakopiance. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Narzędzia tematu | |
Tryby wyświetlania | |
|
|