|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Jak to po co? Zapraszaja pod gniazdo zawsze zebyscie tam zadawali pytania, a nie na internecie, bo tam odpowiedz dostaniecie, a w internecie jej nie uzyskacie. Wiec sie domysl, co ty myslisz ze jak przychodzisz pokojowo to cie ktos uderzy?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() Tylko jak to jest, że przy Surmie to było 472 oświadczenia na minutę - a teraz ciszą i uniżona prośba o dyskusję pod gniazdem, bo się chłopaki internetów tych całych trochę wstydzą ![]() Jesteś cudowny chłopie ![]() |
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
Tak przynajmniej byś pokazał że masz jaja i godność człowieka, bo obrażać internetowo to każdy umie. Co przez SKWK wyprowadzane? Umowy na złotówkę od biletu podpisane za Cupiała. Teraz tak na poważnie, co wam to daje że sobie delfinujecie, obrażacie, napinacie ![]()
Ostatnio edytowane przez Rience : 27.01.2019 o godz. 03:25.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
Dla jasności: nie twierdzę, że wszyscy którzy chodzą na C są niefajni bo znam wielu świetnych ludzi z młyna. Piję do ludzi którzy są na samym szczycie piramidy władzy i którzy pociągają tam za sznurki i odpowiadają w jakimś stopniu za aktualny stan w jakim się znalazła nasza Wisła oraz do tych, którzy widząc do się dzieje dawali na to przyzwolenie. Podsumowując, to co się aktualnie dzieje, nie stawia stowarzyszenia w dobrym świetle. Mają swoje za uszami, nie starają się nawet naprawić tego co napsuli. W oczach wielu ludzi są skończeni ale zawsze znajdzie się grupa ludzi, którzy ślepo pójdą za nimi wszędzie, nawet w ogień. PS. No właśnie! Dlaczego odpowiedź tylko pod gniazdem? Czy nie lepiej byłoby odpowiadać na pytania ludzi za pośrednictwem Internetu i oficjalnej strony? Odpowiadać wyczerpująco od A do Z na pytania kibiców zamiast wrzucać lakoniczne komunikaty po których zwykle jest więcej pytań niż odpowiedzi? Co jest złego w Internecie? Trzeba iść z duchem czasu a w obecnej sytuacji SKWK powinno zależeć, żeby odzyskać wiarygodność w oczach ludzi. Powód: PS.
Ostatnio edytowane przez mariusz92abg : 27.01.2019 o godz. 06:32.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Klub strzelił w 10 z tą opcją. I nie widzę problemów w tym by wliczać bony do całości. Wszakże nie można ich wymienić na nic innego ani zwrócić. |
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nie udzielam się zbytnio na forum, ale jestem na nim codziennie od parunastu lat. Po 5 dniach sprzedaży karnetów, można spróbować wyciągnąć jakieś wnioski. Jestem zły, wkurzony na ludzi, na kibiców na Wiślaków, że w takim momencie nie potrafimy docenić tego co nadal mamy, co prawie straciliśmy i nadal możemy stracić. Ten wynik sprzedanych karnetów to jakas kpina. Rekord? Chyba możemy zapomnieć, będę się cieszyć jesli pojdzie kolo 10 tys. Nigdy nie kupowałem karnetu, bo nie zawsze mogłem być. Tymm razem kupiłem, w pierwszym dniu by pokazac że moze udać się nam zrobić coś fajnego, coś z czego mozemy być dumni całe życie. Myślałem że takich jak ja jest wielu. Myliłem się? Dalej wierzę! Tylko weźmy się w kupę, nie patrzmy na innych tylko na siebie! Kupcie ten karnet i pokażcie że nie jest wam obojętny los naszej Wisełki! Nie muszisz kupowac wejsciowki wszystkim do około, kup sobie, wesprzyj swój ukochany klub w tym kluczowym momencie! Kuba, Jarek, Tomek i reszta wyprowaja żyły żeby Wisła była Wielka, wierzę że będzie więc Wiślaku jeśli się takim zwiesz i czujesz, IDŹ PO KARNET! RAZEM STWÓRZMY WIELKĄ WISŁE, PRAWDZIWĄ WISŁE!
Z Wiślackim pozdrowieniem. ⪠|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A jak nazwiesz zabranie 40.000 po meczu z Lechem? Klub na skraju bankructwa, piłkarze grają za darmo i mogą za darmo odchodzić. Stolarczyk staje na głowie, żeby to do kupy poskładać a SKWK bierze sobie 40.000 do kieszeni? Oczywiście, że to nic nie da nikt z nas z deflfinowatymi nie ma ochoty twarzą w twarz rozmawiać. Jak ma to wyglądać? - Dzień dobry Panie gangsterze dlaczego wyciera sobie Pan twarz Wisła i radośnie ją okrada? - O Panie piknik te 40.000 to mi przez przypadek wpadło do siatki a ta Sarapata to tak przez przypadek też jakoś, nie wiedziałem, że to coś złego najmocniej przepraszam już dzwonie do kolegi, który jest na dłuższym, żeby zorganizował pieniądze. Te proszki to myślałem, że to taka tańsza Aspiryna. No i ja naprawdę myślałem, że PZPN z tą całą licencją i płaceniem piłkarzom to żartuje! - Nie ma problemu Panie gangsterze oczywiście nic się nie stało. I odchodzimy razem w stronę zachodzącego słońca śpiewają JJBG! Wytłumacz mi proszę dlaczego SKWK przy okazji Surmy to oświadczenie za oświadczeniem a tutaj cisza. Wytłumacz mi dlaczego teraz SKWK nie organizuje, żadnych zrzutek na ratowanie sytuacji? Pamiętasz jak na SB Ci mówiłem że SKWK wzięło około 30 tysięcy z klubu bo sami to pokazali wrzucając screnn z konta? Rzeczywiście myliłem się wzięli 40.000 a ta dycha dodatkowa gdzieś się rozpłynęła. Cegiełki, mural, pomnik, muzeum gdzie jest kasa z tych zrzutek? Czy Ty naprawdę nie widzisz, że klub tonie. Że sami kibice muszą się zrzucać na ratowanie - bo Twoi kumaci koledzy nie potrafili mieć chociaż na tyle przyzwoitości, żeby kraść mało i powoli? Jedyne co potrafisz powiedzieć to chodź pod gniazdo. I co mam dostać oklep i co to zmieni? Oczywiście, że ja i większość ludzi tutaj piszących będą się bali stanąć twarzą w twarz z rekinkowatymi. Często mamy rodziny, pracę, firmy, oszczędności dużo do stracenia. Tylko zastanów się dlaczego tak jest i kto to sprawił, że ludzie się najzwyczajniej w świecie boją delfinowatych braci po szalu. Jeśli ktoś nie widzi tego co się dzieje to, żaden argument ich nie przekona. Większość ludzi, którzy wspierali tutaj kumatych zrozumiała kto jest prawdziwym wrogiem Wisły. Ty niestety dalej brniesz w jakąś iluzję dobrego cara i złych bojarów. |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Cytat:
Pokojowe rozwiązania? Tak jak na Piaście gdzie swoich bili albo na meczu z Jagą jak ktoś nie chciał wyzywać Jagi i dostawał po łbie za to? A może to pokojowe rozwiązanie to jest 5 do puchy w pociągu na mecz wyjazdowy a jak nie to w ....ę? Weź się chłopie obudź. To wszystko wygląda pięknie tylko wtedy jak nic nie wiesz i nie kumasz, jak dopiero wchodzisz do tego świata. Później widzisz ile jest patologii i jak to wygląda na serio. Prawda jest taka, że WSH zrobiło wiele dla Wisły bo zdominowało Kraków ale z drugiej strony zrobiło jeszcze więcej złego goniąc dobrych ludzi z Wisły i rozwalając ten klub od każdej strony, czy kibicowskiej czy finansowej. Także czas już się obudzić bo w obecnej sytuacji tylko idioci i złodzieje zostają przy SKWK i WSH.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 27.01.2019 o godz. 12:40.
![]()
młode pokolenie - stare przekonania
|
|
![]() ![]() ![]() |
Junior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Ja już nie mówię o innych zobowiązaniach, tylko gdzie mieli swoje jaja i godność, gdy jeden junior z drugim młodzierzowcem nie miał na czynsz a Sharakany zgodnie z umową ciągnęły kase? Nie mieli jaj nie mają godności. Zwykłe parówy i tyle. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Pójście pod gniazdo i tak nic nie da. Nawet jak teraz w papę człowiek nie dostanie, to usłyszy, że gówno go to obchodzi. Jedyny raz, który mi przychodzi na myśl gdzie można było swobodnie zadawać pytania, to było u Wiślaków po upadku TKWM. Szkoda tylko, że pan Z wtedy pieprzył trzy po trzy, ale nikt do nikogo nie startował przynajmniej.
Jaroo co do imigrantów, to akurat po drugiej stronie przemycali. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Panowie i Panie że też Wam się jeszcze chce wchodzić z nim w jakąkolwiek polemike, szkoda klawiatury na kogoś takiego.....pewnie @rience się z tego śmieje, ale co można wymagać od gościa który zamiast mózgu ma ości.
"....jaja i godność" tym to żeś się ....a całkowicie skompromitował ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2016
Online |
|
Dajcie spokój tu panują wysokie standardy gdy nieformalny prezes rady nadzorczej za pośrednictwem swoich social media ujawnił kompromitujące fakty na temat Damiana Dukata , środowisko TS-u od razu dokonało samooczyszczenia poprzez usunięcie w/w osoby ze składu zarządu.
Tymczasem po drugiej stronie błoń konfident i świadek koronny poczuł się urażony doświadczonymi ze strony byłych kolegów szykanami , i postanowił ten dyshonor wyjaśnić, najwyraźniej uważając że obciążenie swoich dotychczasowych wspólników to normalna procedura w takich sytuacjach https://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kr...gu,903843.html ps post ironiczny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
podobno Sharksów jest garstka a sprzedaż karnetów idzie słabiutko, ktoś to wyjaśni?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Online |
|
Tyle fanatyków, ot i tyle.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ps. Ja już mam, ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Cudów nie ma, ale bez przesady poszło już więcej karnetów niż przed rundą jesienna. Ja w rekord Polski nie wierzę obstawiam 6 tysięcy razem z bonami.
|
|
Junior Member
Od: 07.2017
Online |
|
Prawda jest taka, że jeśli chcemy jeszcze bardziej ruszyć z karnetami to promocja na mieście obowiązkowa.
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
karnet powinien być traktowany jak zrzutka na klub, nie ważne na ilu meczach się będzie, ale jak widać trochę się lepiej zrobiło to ludzie już kalkulują że tu na Śląska może być ciężko z terminem, Piasta czy Pogoń można odpuścić i się nie opłaca
![]() fajnie by było jakby dawali jakiś unikatowy gadżet związany z obecną sytuacją, może by podziałało na ambicje ![]() LVbet daje jeszcze 50zł na zakłady także karnecik można odrobić ![]() Powód: LVbet
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 27.01.2019 o godz. 16:48.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
biorac pod uwagę mentalnosc naszego spoleczenstwa, jedyne co by podziałało na ambicje to info ze sie karnety kończa i nie będzie biletów w wolnej sprzedaży.
Spodziewam sie, ze wtedy nagle zeszły by wszystkie na pniu. A tak to, na .... kupować skoro bilet będzie i tak.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Matko Boska... ![]()
Tylko Wisła!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Do wczoraj na rundę wiosenną wiosenną poszło 2722... W sumie jest 5 tysięcy.
Ja mówię o aktualnej sprzedaży na rundę wiosenna. |
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie pamiętam nicku , ale ktoś tutaj bronił zaciekle Mietty że jego udział w radzie nadzorczej był tylko symboliczny .
Teraz chciałbym się dodatkowo zapytać dlaczego ta symbolika musiała nas kosztować 15 tysięcy miesięcznie? |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jeżeli to prawda, jeżeli ta kasa została wypłacona i jeżeli jej nie zwróci to myślę, że można to traktować ma równi z resztą szemernego towarzystwa.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
skąd te info?
|
|
![]() ![]() ![]() |
|