Wyświetl pojedynczy post
masada
Senior Member
 
Od: 06.2006

Offline

Ignoruj użytkownika Pomoc
#1112
Stary 11.03.2019, 11:13
Eee, wcale nie.
To jest pewna logika, tylko bardzo szczególna.

Pamiętacie jak Stanisław Tym z jakimś żydowskim mądralą grał w dupaka w Rejsie? To jest na tej samej zasadzie. Ktoś kogoś solidnie kopnął w polu karnym, wszyscy widzieli, nie da się zaprzeczyć. Było ich tam tylko dwóch. Kopniętym nie mógł być Drzazga, bo to by oznaczało karnego, a karnego być nie mogło i już. Więc zostaje tylko jedna ewentualność: to Krzysiek faulował, eureka!
Odpowiedz cytując