Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (http://www.wislakrakow.com/forum/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (http://www.wislakrakow.com/forum/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Komórki... (http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=321)

Kyno 12.06.2008 09:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 549923)
Co byście wybrali z tego:
Nokia 2610

weź tę nokię

TSW Fanatyk 12.06.2008 12:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kyno (Post 550057)
weź tę nokię

popieram w 100%, telefon fajny, zajebiście smsy się pisze :)

Wisła Piastów 12.06.2008 12:49

co według was lepsze SE k750i czy se W380?

wislak_92 12.06.2008 13:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Piastów (Post 550172)
co według was lepsze SE k750i czy se W380?

W380i to tel muzyczny. Ma aparat 1.3 mpx, nie ma irdy.
K750i Ma aparat 2.0 mpx, ma irde.

Nie da sie powiedzieć który jest lepszy, bo każdy oczekuje od telefonu czego innego.
W380i
K750i
Porównaj sobie i poczytaj komentarze.
A jeśli chodzi o mnie to brałbym K750i.

Kyno 12.06.2008 16:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Piastów (Post 550172)
co według was lepsze SE k750i czy se W380?

Zdecydowanie SE k750i.

JackDaniels 12.06.2008 16:41

Szukam DOBREGO :) telefonu muzycznego, jakies propozycje ??

drevno 12.06.2008 19:46

SE w 200i albo w800i

TSW Fanatyk 21.06.2008 14:18

Co byście wybrali Se k550i czy motorola k1?

Który telefon ma lepszą baterię?Który głośniej gra na głośniku?

Boro1906 :) 21.06.2008 14:51

Ja posiadam k550i . Moja opinia o tym telefonie jest ogólnie dobra nie psuje sie jest w miare głośny.Ma jedną wade klawisze... pisze sie na nich niewygodnie.
Pozdro ;)

TSW Fanatyk 21.06.2008 14:59

To ja może poproszę o porównanie k550i z k530 :) Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?

TSW Fanatyk 23.06.2008 18:19

Sorki za post pod postem ale potrzebuje szybko opinii ;)

wisłaWieczysta 25.06.2008 22:40

może mi ktoś przybliżyć sprawę telefonów ściągniętych z USA ?? chodzi mi o to czy bedą działały w polsce

tomek_TSW 26.06.2008 12:56

moja siostra ma 2 tel z USA
jeden dziala bez zarzutu z kolei drugi nie chce, ale to czy bedzie ci dzialal w polsce to zalezy w jakiej sieci kupisz tel w usa, tak przynajmniej obilo mi sie o uszy

kriz69 02.07.2008 14:54

do właścicieli Nokii e50 jakie formaty filmów można wgrywać na ten telefon zeby działały??

Wisła_1906 02.07.2008 20:39

ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?

WzT 03.07.2008 09:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła_1906 (Post 561246)
ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?

Może po prostu nie masz nikogo zapisanego w kontaktach i stąd ten problem :)

Wisła_1906 03.07.2008 14:06

heh :) no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :(

Turu 03.07.2008 14:22

Mam pytanie....

Czy ktoś korzysta z takiego programu jak NaviExpert 2.1.4 ?

Jeśli tak to proszę o opinię...

I jeszcze jedno pytanko... Czy da się jakoś obejść proces rejestracji tego programu? Bo przy rejestracji trzeba wpisać jakiś kod (który pewnie swoje kosztuje) a jeśli ktoś ma ten kod to czy mógłby udostępnić jak coś?? :)

qubu 03.07.2008 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła_1906 (Post 561628)
heh :) no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :(

Może dublują Ci sie kontakty z karty sim i pamieci telefonu.. spróbuj usunąć jeden z nich i sprawdź

South 04.07.2008 22:32

Mam problem z telefon samsung d600e ,a wiec od 2 dni dzieje sie coś takiego że nie mogę wykonywać połączeń (pokazuje że wybiera połączenie ale nie łączy) ,wysyłać smsów .Jak ktoś do mnie dzwonie to niby mam wyłączony telefon albo poza zasięgiem ale to nie możliwe bo znajomy dzwonił przy mnie i miałem dobre kilka kresek zasięgu ,czasem udaje sie go odwiesić na pewien czas( wtedy przychodzą wszystkie smsy i raporty o nieodebranych połączeniach) i wszystko działa ,miał ktoś podobny problem ?

dj_ibutti 04.07.2008 22:34

Cytat:

Może ktoś mi podsunie najtańszą możliwość kontaktu telefonicznego z Włoską komórką (Vodafone) z Polski. Pewnie ktoś już cóś wykombinował, więc liczę na pomoc, bo inaczej wyląduję na bruku niedługo :rotfl:

Względnie telefon sieci Orange, znajdujący się również we Włoszech. Tylko tak, żeby odbiorca jak najmniej (najlepiej w ogóle nie) płacił. Chodzi mi tu o jakieś kombinacje w stylu: darmowy numer czy coś takiego. Ktoś coś musiał wykminić.
Może w tym temacie mi ktoś pomoże?

Kamil 13.07.2008 20:03

posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje :)

spoko_pies 13.07.2008 20:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil (Post 566846)
posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje :)

Moze skupie się na wadach, bo zalet jest za dużo:
- kiepski aparat foto i brak lampy błyskowej
- słabo radzi sobie z zasięgiem 3G (zawsze kreska mniej niż K800)
- skrzypiąca obudowa
- małe przyciski w górnej części klawiatury

reszta to same zalety.

spoko_pies 13.07.2008 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 554933)
To ja może poproszę o porównanie k550i z k530 :) Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?

Jasne, że są. Przede wszystkim aparat foto - k550 ma o niebo lepszy z lampą błyskową. Poza tym K530 wygląda bardziej elegancko i moim zdaniem bardziej solidnie.

TSW Fanatyk 14.07.2008 10:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spoko_pies (Post 566863)
Jasne, że są. Przede wszystkim aparat foto - k550 ma o niebo lepszy z lampą błyskową. Poza tym K530 wygląda bardziej elegancko i moim zdaniem bardziej solidnie.

Dolicz jeszcze że k530i jest mniej popularny w przyszłości będzie łatwiej go sprzedać :)
I dla mnie "ludzkie" klawisze w porównaniu z k550i a kwestia małych przycisków to kwestia przyzwyczajenia :)

cortezz 14.07.2008 10:28

witam. mam do sprzedania nowiutkiego SE K550i na gewarancji prosze pisac na gg 3391679 lub prv cena do sugodnienia pozdrawiam

Kurt 15.07.2008 18:46

Cytat:

Drodzy forumowicze, mam problem z roamingiem w Simplusie(w Kanadzie).
Miesiac temu temu telefon przestal dzialac, mimo ze do tej pory wszystko bylo w porzadku. Wlaczanie i wylaczanie roamingu nie dziala poniewaz telefon nie wykrywa sieci. Telefon jest zasilony na kwote ponad 100zl waznych do konca sierpnia. Co zrobic w takiej sytuacji. Moze ktos mial podobny problem???
Ja miałem z Roamingiem sytuację w MixPlusie taką, że gdy byłem za granicą a nie uaktywniłem Roamingu dopóki Polska sieć mi nie zanikła, to kiedy wszedłem pod Słowacką, Austriacką czy Włoską sieć nie mogłem tego Roamingu uruchomić. Ktoś mi go zawsze uruchamiał dzwoniąc w Polsce na Biuro Obsługi Klienta i później już wszystko było git. Najlepiej zadzwoń na polskie biuro obsługi klienta.

spinnaker 16.07.2008 17:46

Ma ktoś Motorole Z8 ? Albo może znajomi mają? Albo LG ku 990 ? Ogólnie jak z ich awaryjnością i użytkowaniem?

mb_1906 17.07.2008 11:04

Nie mam czasu, by przejrzec temat, wiec szybko spytam. Co myślicie o Motoroli V3??

medyk 17.07.2008 14:19

a ja czekam na iPhona 3G, ma się pojawić w polsce oficjlanie pod koniec roku.


Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:04.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2006 WislaKrakow.com