![]() |
Przygotowania piłkarzy Wisły Kraków do sezonu: obozy, sparingi itp.
|
Cytat:
|
Noo..to się będzie działo..tylk szczerze powiem, ze mam nadzieję, ze Liverpool nie zagra podstawowym składem...jak tak to cienko raczej bedzie..na czwórce sie pewnie nie skończy...ale wazne, ze bedziemy grac z tak silnym przeciwnikiem, poniewaz moze to zaprocentowac pozniej w meczu o LM(będą jaja jak trfimy tam na Liverpool..haha)
|
a czy przypadkiem 20 lipca nie gramy superpucharu?
|
Cytat:
|
Cytat:
Zależy jak na to patrzec. Jeżeli chcemy ugrać jakis dobry wynik, to lepiej nie... Lecz jezeli chcemy wyciągnąć wnioski z ostrego w.......u i zobaczyc jak gra Liverpool w swoim podstawowym skladzie, to jak najbardziej tak..:lol: :-D |
To dla mnie świetna informacja. Akurat w tym czasie będę w Szwajcarii i może uda mi się wybrać na ten mecz.
Wie może ktoś ile mniej więcej może kosztować bilet na ten mecz? |
Cytat:
Ja .......e, a po co **** są sparingi? Czasami użytkownicy tego forum, swoją "elokwencją" doprowadzają mnie do takiego stanu: V http://chillmost.com/images/smash-laptop.gif P.S Straciłem już rachubę.Czy mógł by ktoś napisać z jakimi zespołami zagramy na obozie w Austrii? |
Martwi mnie data tego sparingu... Nie wierzę, że dzień później piłkarze wrócą do kraju i będą w stanie zagrać na 100%
Cytat:
|
3. lipiec Austria Wiedeń
8. lipiec FC Kopenhaga 10. lipca chyba jeszcze miał być sparnig z kimś. Zastanawiam sie jak będzie ten sparing z Liverpoolem wygladal. Ma byc 19. lipca wiec chyba 3 tygodni tam nie będą siedzieć. Czyżby pojechali do Austrii jeszcze raz na mecz z Anglikami ? Albo plan przygotowan sie zmieni. Odnoscie sparingpartnerow mowil sie jeszcze o Podbeskidziu po powrocie z Austrii. |
03.07 - Austria Wiedeń
08.07 - FC Kopenhaga 11.07 - Panathinaikos Ateny i może 05.07 - Maccabi bodaj. |
Sparing z Liverpoolem to super sprawa. To będzie dobre przetarcie przed nowym sezonem. Im więcej silnych sparingpartnerów tym lepiej. Byłoby fajnie jakby jeszcze przed sezonem i meczami el. LM odbył się na R 22 jakiś mecz z mocnym sparingpartnerem, np. tak jak w 2006 roku kiedy to przyjechał pod Wawel Celtic Glasgow.
|
Borussia Dortmund może wpadnie pod wawel
|
Cytat:
|
Superpuchar też na Reymonta. Chyba można to uznać jako przedsezonowe przetarcie :)
|
Cytat:
Wypowiedź Skorży z połowy maja: Cytat:
|
Czyli jak wygladaja przygotowanie w tym roku? Najpierw zgrupowanie w Austrii, gdzie gramy z Austria, Kopenhaga i Panathinaikosem, a potem w Szwajcarii, gdzie gramy z Liverpoolem i moze kims jeszcze?
|
Cytat:
No to juz za miesiac 20 lipca.Ale zadnej ostatecznej decyzjii zdajsie jeszcze nie ma.Ale z (L) ,bedzie fajnie :D A co do sparingpartnerow ,to naprawde wreszczcie porzadne zespoly,chyba najmocniejsze nawet Kasper zdajscie z takimi nie gral. Pogratulowac tego Liverpoolu ,pogratulowac :) |
Cytat:
|
Cytat:
Odpowiedz jest prosta z superpucharu:D |
Nawet najlepszy sparing nie da tyle, co mecz o stawkę. Ja bym jednak superpuchar zagrał.
|
Gościu...wiesz jak na nas będą potam kluby patrzyly? Umawiają a poźniej odwolują, i niebędziemy grali sparingów z zadnymi silnymi drużynami. A może zagramy jeden i drugi mecz.. Z Liverpoolem I składem, a superpuchar rezerwą..i będzie jak w PE..rezerwy Wisly, ograją I skład Legii..haha
|
Cytat:
|
Cytat:
Co Wy pijecie? |
Cytat:
|
na początku była mowa, że ma być to coroczny turniej, ale z tego co poszperałem po cyberprzestrzeni, ani widu, ani słychu, żadnych informacji i nawet amerykanie nic nie wiedzą, a podobno tamtegoroczny turniej nie był zbytnio opłacalny, więc pewnie go w tym roku nie ma.
a co do superpucharu, jedyna właściwa decyzja to jego przełożenie na inny termin, sparing z LFC napewno da nam dużo więcej, niż mecz z Legią, a Superpuchar nie ucieknie. |
10.07. WISLA KRAKOW (u Prenedorfu) - z oficjalnej strony NK VARTEKSU
Coś mi się zdaje, że raczej nie gramy z PAO. Być może jest tak, że słabszy skład będzie grał z NK, a lepszy z PAO ale to moim zdaniem mało prawdopodobne. |
Witam!byc moze juz ktos zadal to pytanie(niestety nie znalazlem)ale ja chcialbym sie dowiedziec czy te wszystkie mecze sparingowe odbeda sie w wiedniu czy tez w roznych miastach Austri???Pozdr....
03.07 - Austria Wiedeń 08.07 - FC Kopenhaga 11.07 - Panathinaikos Ateny i może 05.07 - Maccabi bodaj. |
O ile mi wiadomo(ile bylo napisane w artykułach), to żaden mecz nie jest w Wiedniu. Wszystkie oprócz meczu z FC Kopenhaga są w BadWaltersdorf, ale nie jestem pewny..
|
Sparing z Austrią Wiedeń odbędzie się w Bad Waltersdorf, z FC Kopenhaga w Bad Radkersburg. Wydaje mi się że z Maccabi raczej się nie zmierzymy wcale. O ile mi wiadomo, swoje zgrupowanie kończą mniej więcej wtedy, kiedy my do Austrii dopiero przyjeżdzamy. O sparingu z Panathinaikosem też niewiele póki co wiadomo. Wszystko wyjaśni się, gdy drużyna rozpocznie treningi.
|
Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2006 WislaKrakow.com